MEDIA SAT este prieten fidel al proiectului LDIR pentru al treilea an consecutiv - Let's Do It, Romania!
8356
post-template-default,single,single-post,postid-8356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

MEDIA SAT este prieten fidel al proiectului LDIR pentru al treilea an consecutiv

MEDIA SAT este prieten fidel al proiectului LDIR pentru al treilea an consecutiv

Colaborarea dintre MEDIA SAT si LDIR se bazeaza in primul rand pe convingerea comuna ca prin puterea exemplului pozitiv putem produce o schimbare la nivel social în Romania.

Colectarea, reciclarea si gestionarea deseurilor reprezinta o prioritate si se regaseste in angajamentele asumate de Romania fata de UE, tara noastra trebuind sa ajunga pana in 2013 la un nivel de reciclare de minim 55% din deseurile de ambalaje generate. De aceea MEDIA SAT sustine actiunea LDIR, care prin cresterea gradului de constientizare a problemelor la nivel national, sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, poate face diferenta in atingerea obiectivelor si asigurarea unui mediu inconjurator mai curat.

Furnizorul de servicii in domeniul telecomunicatiilor a asigurat suportul tehnic al echipei LDIR prin echipamente de retea pentru sediul LDIR, hosting aplicatie inregistrare gunoaie si voluntari, hosting site www.letsdoitromania.ro, hosting aplicatii www.letsdoitworld.org, call-center, voluntari pe IT.

De asemenea actiunea a fost sustinuta si prin promovare pe site, in aplicatia de messenger si pe pagina de facebook Alonia, precum si prin implicarea activa a angajatilor MEDIA SAT in acest proiect.

MEDIA SAT este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca. Fondata in 1997 si avand un capital integral privat, MEDIA SAT ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, servicii Call Center si pana la integrare de platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

www.mediasat.ro

 

No Comments

Post A Comment