Let`s Do It, Romania te vrea VOLUNTAR! - Let's Do It, Romania!
8511
post-template-default,single,single-post,postid-8511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let`s Do It, Romania te vrea VOLUNTAR!

Let`s Do It, Romania te vrea VOLUNTAR!

“Let’s Do It, Romania!”se apropie cu pasi repezi de a 4-a editie. Si in acest an dorim sa gasim voluntari dornici de a lucra alaturi de noi si de a curata intreaga tara intr-o singura zi.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” ii provoaca pe toti cei dispusi sa aduca o schimbare locului in care traiesc sa se implice in cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania!

Crezi ca ai comunica bine mesajul Let`s Do It, Romania? Atunci echipa de comunicare te asteapta sa i te alaturi. Te pricepi la it,logistica sau fundraising asteptam sa iti valorifici cunostintele alaturi de noi. Cerintele esentiale sunt: proactivitate, disponibilitate si implicare.

Membrii fiecarei echipe au sarcini specifice: comunicare între parteneri, relaţii publice, identificare si implementare solutii pentru problemele de logistica propriu-zise, recrutare si coordonare de voluntari, obtinerea sprijinului organizatiilor interesate de proiect, suport tehnic pentru buna desfasurare a tuturor activitatilor ce implica tehnologia informatiei si, respectiv, coordonarea propriu-zisa a tuturor aspectelor proiectului “Let’s Do It, Romania!”.

 

Toti cei care doresc sa faca parte din echipa centrala de organizare a celui mai mare proiect de voluntariat din tara sunt rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la adresa [email protected]  specificand in continutul mesajului departamentul in care ar dori sa activeze. Mentionam ca doar persoanele selectate vor fi contactate.

 

Impreuna putem face din Romania o tara mai curata intr-o singura zi.

 

Let’s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In cele 3 editii organizate pana in prezent, peste 600 000 de voluntari au participat in Ziua de Curatenie Nationala.

 

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://www.causes.com/causes/403155-let-s-do-it-romania

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

 

1Comment

Post A Comment