Let’s Do It, Romania! și Kaufland România își unesc forțele pentru Ziua de Curățenie Globală și continuă parteneriatul devenit tradiție încă din 2010! - Let's Do It, Romania!
17379
post-template-default,single,single-post,postid-17379,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! și Kaufland România își unesc forțele pentru Ziua de Curățenie Globală și continuă parteneriatul devenit tradiție încă din 2010!

Let’s Do It, Romania! și Kaufland România își unesc forțele pentru Ziua de Curățenie Globală și continuă parteneriatul devenit tradiție încă din 2010!

Kaufland România, una dintre cele mai responsabile companii din România, susține Let’s Do It, Romania! și în 2018, pentru al optulea an la rând.

În calitate de partener principal, Kaufland va susține Ziua de Curățenie Globală, cea mai ambițioasă mișcare de voluntariat din lume, care se va desfășura pe întreg teritoriul României și în alte 150 de țări de pe Glob pe 15 septembrie 2018. Scopul Zilei de Curățenie Globală este acela de a curăța deșeurile din zonele naturale și de a implica 5% din populația Planetei pentru a aduce o schimbare reală pentru oameni și pentru natură.

“Kaufland si Let`s Do It, Romania! impartasesc valori comune.  Sustenabilitatea este una dintre ele. Ne bucuram ca putem realiza impreuna cel mai mare manifest pentru mediu din Romania.  Kaufland Romania este un partener de încredere pentru Let’s Do It, Romania!, care a crezut încă de la început în nebunia noastră de a mobiliza o țară întreagă pentru a face curățenie. Parteneritul a evoluat în fiecare an, iar împreună am reușit să realizam cele mai ample proiect de educatie ecologica si protejare a mediului din Romania. Mulțumim pentru implicare si Let`s Do It, Again!” declară Ionuț Iordăchescu, Let`s Do It, Romania!

“În calitate de companie responsabilă, suntem conștienți de importanța și influența pe care o au acțiunile noastre asupra mediului înconjurător. Suntem bucuroși să susținem Let’s Do It, Romania! din nou, pentru că este un proiect unic, cu impact real în România. Mediul și educația sunt direcții cheie pentru Kaufland, iar în acest proiect ambițios se regăsesc amândouă în egală măsură” declară Anna-Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Kaufland Romania! sustine etapele cheie ale proiectului World Clean Up Day: realizarea Hartii Nationale a Deseurilor – compania oferind marele premiu constand intr-o excursie in Romania, organizarea conferintelor de presa la nivel judetean, echiparea voluntarilor cu saci si manusi etc.

Kaufland este partener Let’s Do It, Romania! încă din 2010, de la prima acțiune de curățenie națională și a susținut proiectele cheie ale organizației: Let`s Do It, Danube!, Let`s Get Green! si Ziua de Curățenie Națională.

 

No Comments

Post A Comment