“Let`s Do It, Romania!” prezintă un nou spot TV - Let's Do It, Romania!
14929
post-template-default,single,single-post,postid-14929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Let`s Do It, Romania!” prezintă un nou spot TV

“Let`s Do It, Romania!” prezintă un nou spot TV


“Let`s Do It, Romania!”, proiectul ambiţios care îşi propune să cureţe întreaga ţara de gunoaie într-o singură zi, a ajuns pe ultima sută de metri. Mai sunt doar 11 zile până când România va fi o ţară mult mai curată.


Începând de astăzi, Let’s Do It, Romania! prezintă un nou spot TV, care vorbeşte despre colectarea selectivă, prin intermediul a două personaje reprezentative pentru poporul român. Tonul este unul glumeț și ușor ironic, pentru a surprinde exact gravitatea situației din România, la nivel de mentalitate și grijă față de mediu. Spotul poate fi vizionat aici. Fiind vorba de un proiect naţional, care se adresează tuturor în egală măsură, orice fel de sprijin este binevenit, pentru că scopul final este unul care ne interesează pe toţi – o Românie curată.


În urmă cu 3 săptămâni, echipa “Let`s Do It, Romania!” lansa primul spot TV, difuzat deja pe toate canalele Mediapro, dar şi pe AXN, HBO, TVR Tg. Mureş, UTV și Music Channel.“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect.

Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).

Pe 25 septembrie nu contează cine eşti şi ce faci, pentru că toţi românii se unesc pentru o cauză comună: curăţarea României de gunoaie.


Cum te poţi implica în “Let`s Do It, Romania!”?

Înscrie-te pentru Ziua de Curăţenie Naţională!

Înscrie-te pentru acţiunea de cartare!

Înscrie-te  în echipa de organizare locală din judeţul tău!

Susţine Let’s Do It, Romania în social media!

Fă o donaţie!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Cum afli noutăţi?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toţii ceva în comun: România!

LET’S DO IT!

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

No Comments

Post A Comment