„Let’s Do It, Romania!” merge la festivalul Padina Fest - Let's Do It, Romania!
4484
post-template-default,single,single-post,postid-4484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

„Let’s Do It, Romania!” merge la festivalul Padina Fest

„Let’s Do It, Romania!” merge la festivalul Padina Fest

Festivalul Padina Fest anunta cea de-a doua editie ce va avea loc in perioada 3-7 august 2011, pe Platoul Padina din Muntii Bucegi. Evenimentul va fi centrul muzicii rock si folk, al aventurii si sporturilor de munte, al filmelor de la TIFF si nu in ultimul rand al educatiei montane si ecologice.

 

Padina Fest se ghideaza dupa o politica eco conceputa sa limiteze impactul festivalului asupra mediului prin deciziile luate in ceea ce priveste programul, partenerii festivalului si gestionarea resurselor.

 

Reprezentanti ai echipei Let’s Do It, Romania! vor participa la Padina Fest pentru a raspandi povestea proiectului si pentru a cauta titulari in echipa nationala de actiune, pentru ziua de 24 septembrie.

 

Obiectivele festivalului sunt promovarea muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural. Padina Fest este un festival complex gandit sa ofere tuturor participantilor activitati diverse fara a periclita cadrul natural.

 

Printre activitatile ce vor fi puse la dispozitia doritorilor de adrenalina se numara biciclete, tiroliana, rapel, catarare, drumetii pe trasee inedite, probe de echilibru (slackline), oina,  alpinism, balonul cu aer cald, podul indian, catararea pe plasa verticala, inchirierea de biciclete si multe alte activitati cu specific de tabara. Seara, in cel mai inalt cinematograf din Romania vor rula filme de la TIFF, iar buna atmosfera va fi intretinuta de trupe precum: Titus Constantin, Emeric Imre, Robin and the Backstabbers, Toulouse Lautrec, Suie Paparude, Paradox, Stillborn, Travka si Vita de Vie.

 

Asadar, de pe 3 pana pe 7 august va invitam in numar cat mai mare la Padina Fest sa ne distram impreuna, sa aflati mai multe detalii despre proiect, sa va alaturati echipei Let’s Do It, Romania! si sa ne sustineti! Va asteptam cu mare drag!

 


No Comments

Post A Comment