Let’s Do It, Romania! îi cheamă la curăţenie pe locuitorii din Argeş! - Let's Do It, Romania!
1324
post-template-default,single,single-post,postid-1324,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Do It, Romania! îi cheamă la curăţenie pe locuitorii din Argeş!

Let’s Do It, Romania! îi cheamă la curăţenie pe locuitorii din Argeş!


Pentru că orice proiect important are nevoie de o repetiţie pe măsură, echipa „Let’s Do It, Romania!” anunţă acţiunea de curăţenie pilot din judeţul Argeş. Pe data de 5 iunie sunt aşteptaţi la acţiune toţi locuitorii judeţului, dar şi toţi cei care doresc să ia parte la această simulare a Zilei de Curăţenie Naţională.

În cadrul „Let’s Do It, Romania!”, Argeş este unul dintre judeţele în care ecovalor, principalul partener pe gestiunea deşeurilor al proiectului, va sprijini şi preluarea celor colectate de voluntari în ziua de 5 iunie. Echipa locală şi autorităţile din Argeş au ales zonele din nordul judeţului ca zone ce urmează a fi curăţate de către voluntari. De asemenea, acţiunea de curăţenie este posibilă datorită implicării Instituţiei Prefecturii, care a mobilizat 30 primării din judeţ, cu care vor fi semnate parteneriate, precum şi datorită Agenţiei Regionale de Protecţia Mediului şi Agenţiei de Protecţia Mediului Argeş. Din rândul companiilor, de un real folos va fi sprijinul confirmat al Sota Grup, Dr. Oetker, Eco-Rom Ambalaje, Deck BIROTICA GROUP, dar şi al membrilor ONG-ului “România pitorească” şi ai Asociaţiei de Turism şi Ecologie Căltun – Club UNESCO.

Pentru realizarea cu succes a acţiunii de curăţenie din 5 iunie, este necesară participarea tuturor locuitorilor judeţului Argeş. Toţi cei care doresc să ia parte la acţiunea de curăţenie pilot se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro, completând formularul destinat Zilei de Curăţenie Naţionale.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!

Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405, echipa de comunicare centru

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/


No Comments

Post A Comment