"Let`s Do It, Romania!" cauta voluntari pasionati. Te asteptam alaturi de noi!
8972
post-template-default,single,single-post,postid-8972,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Let`s Do It, Romania!” cauta voluntari pasionati. Te asteptam alaturi de noi!

“Let`s Do It, Romania!” cauta voluntari pasionati. Te asteptam alaturi de noi!

Dragul nostru viitor coleg, ne bucuram tare mult ca ai ajuns pe aceasta pagina. Inseamna ca te gandesti serios sa faci parte din echipa noastra! Nu mai sta nici un minut: scrie-ne la adresa recrutare at letsdoitromania.ro si povesteste-ne cate ceva despre tine! Abia asteptam sa te cunoastem! Suntem extrem de diversi, insa avem toti un lucru in comun: pasiunea pe care o punem in acest proiect frumos, care aduce o adevarata schimbare in Romania.

In acest moment, cautam noi colegi pentru urmatoarele departamente:

 • comunicare
 • logistica
 • IT
 • fundraising
 • HR

Let`s Do IT!!!

5 Comments
 • ILIE AURELIA
  Posted at 16:27h, 20 May Reply

  Buna! Eu vreau sa fac parte din echipa voastra, pentru a strange gunoaie alaturi de fiul meu, caruia vreau sa-i ofer o educatie asa cum am primit eu de la parintii mei. Sa-l respecte pe cel de langa el si sa respecte si sa aprecieze munca lui!
  Va multumesc.
  Cu deosebita stima,
  Aurelia Ilie

  • bianca.vlasceanu
   Posted at 12:29h, 26 May Reply

   Felicitari Aurelia! Te asteptam alaturi de noi in ziua curateniei! in preajma evenimentului o sa avem un formular pe care o sa trebuiasca sa il completezi si apoi alturi de familia ta sa iei parte la ziua curateniei pe 28 septembrie 2013.

 • Steff
  Posted at 21:58h, 11 June Reply

  Buna ziua! Si eu doresc sa ajut la ziua curateniei din septembrie! Cum ma pot inscrie?

 • Lavinia Munteanu
  Posted at 16:44h, 07 July Reply

  Sunt professor pentru învăţământul primar şi vreau să fac parte din echipă împreună cu clasa mea.

 • LAZAR LUCIAN ION
  Posted at 21:18h, 11 April Reply

  buna ziua ma numesc Lazar Lucian Ion si sunt din com:Crisan jud:Tulcea DELTA DUNARII.Sunt presedintele Asociatiei Ghizilor si Pescarilor din Delta Dunarii ,asociatie infiintata anul trecut avand in prezent peste 40 de membri si foarte multi simpatizanti.La initiativa noastra de a face o igienizare a tuturor traseelor din zonele MILA 23 ,CRISAN, LETEA, MURGHIOL siSULINA datorita faptului ca foarte multi turisti ne vor vizita de Sfintele Sarbatori de PASTE ne am lovit de cea mai mare problema :Depozitarea si transportul gunoaielor rezultate in urma actiunii.ca urmare initiativa noastra a ramas in stand by.Am dorii daca am putea participa si noi la initiativa dumneavoastra.DORIM ca incet incet sa facem ceva si in Delta Dunarii.momentan nu avem pagina de facebook dar daca doriti sa ne contactati vom participa cu toata echipa pe care o avem.multumesc anticipat

Post A Comment