Let’s Bike It cartează pe două roți pentru Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
7100
post-template-default,single,single-post,postid-7100,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Bike It cartează pe două roți pentru Let’s Do It, Romania!

Let’s Bike It cartează pe două roți pentru Let’s Do It, Romania!

Let’s Bike It se pregăteşte de o nouă ediţie pe două roţi în apropierea Bucureştiului. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.

La evenimentul de mâine, 21 aprilie, inițiatorii Let’s Bike It!Geo Atreides și Vlad Dulea (pebiciclete.ro), vor carta într-un mod eco-prietenos alături de voluntarii care si-au confirmat participarea (peste 130!) la această acțiune și vor petrece câteva ore la vânătoare de gunoaie și care vor ajuta la localizarea deșeurilor care urmează să fie curățate la acțiunea de pe 12 mai.

Traseul pornește din Herăstru Nord și continuă pe lângă Pădurea Cernica, Pădurea Runcu, ajungând aproape de Pădurea Moara Vlăsiei. Aici puteți vedea traseul

Așasar, dacă sunteți doritori de mișcare, nu uitați: 21 aprilie 2012: Ziua Let’s Bike It – 7 păduri, 70 de km.

Let’s Bike It este prima acțiune inovatoare care își propune să vină în sprijinul evenimentelor de cartare desfășurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”

Anul acesta, Let’s Do It, Romania! face curățenie pe 12 mai, împreuna cu Turcia, Republica Moldova și Bulgaria în cadrul mișcării Let’s Do It, World. În 2012,100 de țări la nivel mondial organizează acțiuni de curățenie.

 

 

 Persoane de contact:

Geo Atreides,         0752 247 586

Vlad Dulea,             0751 519 999

Vrei să fii aproape de Let’s Bike It?

Citeşte-ne pe www.letsbikeit.ro

Hai cu noi pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter

Cum afli noutăţi despre Let’s Do It, Romania!?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Vino pe pagina de Facebook Let’s Do It, Romania!

Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi! Pe 12 mai

LET’S DO IT!

 

No Comments

Post A Comment