Let’s Bike It cartează din nou în jurul Bucureştiului! - Let's Do It, Romania!
4433
post-template-default,single,single-post,postid-4433,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Let’s Bike It cartează din nou în jurul Bucureştiului!

Let’s Bike It cartează din nou în jurul Bucureştiului!

După ediţia de cartare naţională care a avut loc în 11 judeţe, Let’s Bike It se pregăteşte de o nouă ediţie pe două roţi în apropierea Bucureştiului. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.

Ediţia naţională Let’s Bike It a reunit 170 de biciclişti care au cartat 273 de mormane, au parcurs 51 de griduri, aproximativ 500 de km² cartaţi.

Pasionaţii de natură şi de biciclete sunt aşteptaţi de Geo Atreides şi Vlad Dulea, iniţiatorii proiectului Let’s Bike It, la o noua acţiune de cartare ecologică în Pădurea Brăneşti, duminică, 24 iulie, ora 9, locul de întâlnire fiind Parcul Pantelimon.

Suntem bucuroşi că, iată, Let’s Bike It s-a făcut în 10 judeţe. Pe lângă cele 270 de mormane de gunoi cartate, am arătat că bicicleta poate fi un vehicul de încredere, indiferent de teren.

Sperăm să vă avem alături de noi la o nouă ediţie, duminică, unde îi aşteptăm şi pe cei fără antrenament sau experienţă în ture cu bicicleta. Dar mai ales îi aşteptăm pe cei ce vor o ţară curatăŢ, spune Geo Atreides (Let’s Bike It).

Vei ajuta la identificarea deşeurilor din afara Bucureştiului, în spirit eco şi vei face încă un pas spre conturarea hărţii pentru Ziua de Curăţenie Naţională – 24 septembrie.

Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singura zi, pentru o Românie curată. În 2010, pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au ieşit la curăţenie şi au arătat că se poate!

Let’s Bike It, Romania!


Persoane de contact:

Geo Atreides, 0721 097 563

Vlad Dulea, 0751 519 999

Vrei să fii aproape de Let’s Bike It?

Citeşte-ne pe www.letsbikeit.ro

Hai cu noi pe Facebook!

Urmăreşte-ne pe Twitter

Cum afli noutăţi despre Let’s Do It, Romania!?

Intră pe www.letsdoitromania.ro şi citeşte despre evoluţia proiectului!

Alătură-te cauzei de pe Facebook!

Vino pe pagina de Facebook Let’s Do It, Romania!

Urmăreşte-ne pe Twitter!

Hai cu noi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singură zi!

Pe 24 septembrie, echipa naţională de acţiune este pregătită de meciul cel mare!

LET’S DO IT!

No Comments

Post A Comment