Kimberly Clark sustine al doilea an consecutiv Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
14930
post-template-default,single,single-post,postid-14930,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Kimberly Clark sustine al doilea an consecutiv Let’s Do It, Romania!

Kimberly Clark sustine al doilea an consecutiv Let’s Do It, Romania!

Ne bucuram sa avem alaturi doi ani la rand o companie de renume precum Kimberly Clark. Valorile companiei “Innovating for Today, Caring for Tommorow” sunt elemente esentiale pe care fiecare partener al proiectului Let’s Do It, Romania! trebuie sa le indeplineasca. Printre programele si parteneriatele internationale pe care compania le are mentionam UNICEF, United Way, MedShare International.

 

Suntem fericiti sa vedem ca proiectul Let’s Do It, Romania! este sustinut de companii multinationale care doresc sa contribuie la schimbarea in bine a Romaniei. Proiectul Let’s Do It, Romania! este inca la inceput de drum, dar va asiguram ca avand suportul tuturor partenerilor de pana acum vom realiza o imagine de exceptie a tarii in care locuim si in care avem incredere.

 

Multumim Kimberly Clark, multumim Romania!

We did it!

 

No Comments

Post A Comment