Inscrierile continuă pentru Let`s Do It, Danube! - Let's Do It, Romania!
11609
post-template-default,single,single-post,postid-11609,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Inscrierile continuă pentru Let`s Do It, Danube!

Inscrierile continuă pentru Let`s Do It, Danube!

logo-ldid

Echipa “Let`s Do It, Romania!” organizeaza curatarea malurilor Dunarii pe data de 29 iunie, chiar de Ziua Internationala a fluviului.

Bucuresti, 25 iunie 2014

Anul acesta, Ziua de Curatenie va fi organizata in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Constanta, Braila, Galati si Tulcea. Toti cei care doresc sa participe la actiunea de curatenie sunt invitati sa trimita un email la adresele judetene disponibile pe www.letsdoitromania.ro, mentionand si numarul de voluntari. Aceasta este modalitate de inscriere pentru Ziua de Curatenie de pe 29 iunie, fiecare voluntar urmand sa primeasca pe email toate detaliile organizatorice.

Pentru inscrieri si detalii trimiteti mail la:

Caras-Severin: [email protected]
Mehedinti: [email protected]
Dolj: [email protected]
Olt: [email protected]
Teleorman: [email protected]
Giurgiu: giugiu@@letsdoitromania.ro
Calarasi: [email protected]
Ialomita: [email protected]
Constanta: [email protected]
Braila: [email protected]
Galati: [email protected]
Tulcea: [email protected]

In afara actiunii de curatenie, “Let’s Do It, Danube!” a insemnat o ampla campanie de educatie ecologica in scolile din judetele dunarene. Campania a fost alcatuita din 3 actiuni principale:

– training-uri in scoli despre protejarea mediului, colectare selectiva si reciclare, protejarea apelor si prevenirea poluarii apelor cu deseuri

– proiectarea in scoli si in cinematografe a filmului documentar “Dunarea, Amazonul Europei”, special pentru elevi

– un concurs de creatie pentru copii despre povestile lor cu Dunarea

Peste 4750 elevi au fost implicati in campanile de educatie ecologica.

###

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare sociala organizat in Romania. Inspirat din iniţiativa Estoniei, unde 50 000 de voluntari au luat parte la ziua de curăţenie organizată pe data de 3 mai 2008. Din 2010 până acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 900.000 de voluntari care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci, iar media de deșeuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%.

“Let`s Do It, Romania!“ este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.

5 Comments
 • Dragos Gelu
  Posted at 16:54h, 26 June Reply

  Sunt prof. inv. primar si as dori sa ma inscriu la Concursul de creatie pentru elevi, eu fiind din Maramures! As dori sa stiu daca se poate! Va multumesc si va doresc succes deplin!

  • oana.grigore
   Posted at 17:06h, 26 June Reply

   Buna ziua! Multumim pentru interesul acordat, dar din pacate concursul s-a terminat. Cu alta ocazie va asteptam cu drag. 🙂

   • Theresa
    Posted at 02:51h, 07 November Reply

    That’s a nicely made answer to a chngelnliag question

 • Dan
  Posted at 22:58h, 26 June Reply

  Buna,
  de ce nu rezolvati de o cazare pentru cei care sunt din alte zone ale tarii si vor sa participe la aceasta actiune. Sigur exista solutii: internate, familii primitoare, etc.

 • Viorel
  Posted at 20:11h, 05 March Reply

  Informatii interesante. Multumim pentru comunicarea lor.

Post A Comment