Infinit Solutions se alătură Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
5617
post-template-default,single,single-post,postid-5617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Infinit Solutions se alătură Let’s Do It, Romania!

Infinit Solutions se alătură Let’s Do It, Romania!

Infinit Solutions este o agenție de publicitate independentă pe sectorul de Interactive D.N.A. Așadar, serviciile oferite sunt axate mai mult pe sectorul publicității interactive, însă compania poate oferi și servicii complete. Misiunea celor de la Infinit Solutions este de a experiențe digitale complete și profesionale pentru clienții clienților lor.

 

Infinit Solutions au dus conceptul de 2.0 (interactivitatea) la un alt nivel – ATL, BTL, dar și alte arii.  Activitățile principale ale agenției sunt serviciile creative interactive, servicii strategice, media planning, SEO și Adworks. În 2010, compania a fost cea de-a treia în bilanțul companiilor de publicitate online, după cifra de afaceri.

 

În portofoliul Infinit Solutions se află clienți precum Honda Trading, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romania, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers și mulți alții.

 

Printre valorile companiei se numără pasiunea pentru inovare și pentru învațarea continuă, tehnologia, responsabilitatea pentru toate acțiunile lor, consistența, spiritul de echipă.  De  aceea, Infinit Solutions a decis să sprijine proiectul Let’s Do It, Romania!, fapt pentru care le mulțumim și sperăm la o colaborare cât mai îndelungată.

No Comments

Post A Comment