Henkel – A Brand like a Friend - se împrieteneşte cu Let’s Do It, Romania! şi ajută la curăţenia generală - Let's Do It, Romania!
1931
post-template-default,single,single-post,postid-1931,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Henkel – A Brand like a Friend – se împrieteneşte cu Let’s Do It, Romania! şi ajută la curăţenia generală

Henkel – A Brand like a Friend – se împrieteneşte cu Let’s Do It, Romania! şi ajută la curăţenia generală

Henkel este una dintre cele mai bine poziţionate companii germane la nivel internaţional care are sediu şi în România de peste 16 ani. Compania are în prezent 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.


Henkel România este implicată activ în susţinerea mai multor proiecte culturale, activităţi caritabile, sportive şi proiecte educative.


Implicarea Henkel în Let’s Do It, Romania! a constat într-o sponsorizare de 10.000 ron, parte din aceşti bani fiind folosiţi pentru realizarea spotului TV Let’s Do It, Romania! În curând, ne veţi putea vedea mai mult la televizor datorită susţinerii financiare a companiei Henkel România!


Let’s Do It, Romania! mulţumeşte Henkel România pentru sponsorizare şi îi aşteaptă pe 25 septembrie la curăţenie pe toţi aceia care cred în schimbare şi înţeleg că aceasta porneşte numai de la noi!


Let’s Do It, Romania!

No Comments

Post A Comment