Harta deşeurilor prinde contur. 4 noi judeţe se pregătesc de cartare: Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Teleorman! - Let's Do It, Romania!
1282
post-template-default,single,single-post,postid-1282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Harta deşeurilor prinde contur. 4 noi judeţe se pregătesc de cartare: Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Teleorman!

Harta deşeurilor prinde contur. 4 noi judeţe se pregătesc de cartare: Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Teleorman!

 

Bucureşti, 24 mai 2010


Echipa “Let’s Do It, Romania!” încheie cu succes o primă lună de activităţi de cartare, desfășurate în judeţele Cluj, Argeş, Timiş, Caraş-Severin, Sibiu, Vâlcea, Constanţa, Călăraşi şi Tulcea. Peste 400 de voluntari şi-au oferit sprijinul în aceste nouă judeţe, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. În cadrul acestor acţiuni, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile şi compoziţia acestora.


Următoarea acţiune de cartare va avea loc în zilele de 29-30 mai şi se va desfăşura concomitent în 4 judeţe: Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Teleorman. În acest moment există 93 de voluntari înscrişi în Iaşi, 18 voluntari înscrişi în Botoşani, 13 în Vaslui şi doar 11 voluntari în Teleorman. Pentru a realiza cu succes această etapă, este nevoie de un număr cât mai mare de voluntari, în special în judeţele Botoşani, Vaslui şi Teleorman. Facem apel la locuitorii acestor judeţe pentru a se implica alături de voluntarii deja înscrişi până în prezent şi a mări echipele locale de cartatori!


Echipa “Let`s Do It, Romania!” cere sprijinul tuturor românilor pentru etapa de cartare, etapă care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toţi cei care dispun de GPS, maşină sau bicicletă, timp liber, energie şi, mai ales, doresc să vadă România curată, sunt încurajaţi să se înscrie pe site la secţiunea “Implică-te!”


“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect!Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678


Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

 

No Comments

Post A Comment