Echipa LDIR merge în Estonia, ţara iniţiatoare a proiectului - Let's Do It, Romania!
14917
post-template-default,single,single-post,postid-14917,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Echipa LDIR merge în Estonia, ţara iniţiatoare a proiectului

Echipa LDIR merge în Estonia, ţara iniţiatoare a proiectului

Pentru că România s-a înscris oficial pentru anul 2010 în proiectul Let’s Do It! – http://www.letsdoitworld.org/en, echipa „Let’s Do It, Romania!” a fost invitată la conferinţa ce va avea loc în acest weekend la Tallinn, Estonia, alături de membri ai echipelor organizatoare din Slovenia, Portugalia şi Lituania.


Scopul conferinţei este de a aduce faţă în faţă ţările participante, pentru a face schimb de experienţă, dar şi pentru a găsi soluţii la eventualele probleme întâmpinate de ţările nou înscrise în proiect: România, Slovenia şi Portugalia vor avea ocazia să beneficieze de sfaturile venite din partea ţărilor în care acest proiect a fost deja realizat cu succes.


Echipa „Let’s Do It, Romania!” va fi reprezentată de 5 membri care vor pleca în weekend-ul acesta la Tallin, mulţumită sprijinului oferit de firmele Can-Pack şi Ecovalor. Cei 5 membri vor avea ocazia să filmeze întregul eveniment, cât şi povestea călătoriei, datorită camerei video Samsung R10 Full HD, împrumutată de la iniţiatorii proiectului pestrada.info, Alexandru Negrea şi Adrian Ciubotaru.


Drum bun şi inspiraţie, din partea întregii echipe „Let’s Do It, Romania!”!

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.