Comprest S.A. Braşov a sprijinit Let’s Do It, Romania ! - Let's Do It, Romania!
3606
post-template-default,single,single-post,postid-3606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Comprest S.A. Braşov a sprijinit Let’s Do It, Romania !

Comprest S.A. Braşov a sprijinit Let’s Do It, Romania !

Societatea COMPREST S.A. efectuează serviciul de igienă urbană în oraşul Braşov şi în localităţile limitrofe pentru cetăţeni, ascociaţiile de locatari şi societăţi comerciale. Deţine 50% din activitatea de colectare a reziduurilor menajere din Braşov.


COMPREST S.A. activează în domeniul igienei ambientale de peste 30 de ani, fiind unul dintre promotorii tehnologiilor inovatoare de management al deşeurilor. Este unul din principalii fondatori al Depozitului Ecologic zonal Braşov.


Comprest SA a sponsorizat Let’s Do It, Romania! cu  15.000 de saci, cu 3 000 de mănuşi şi cu transportul deşeurilor din cinci localităţi.Mulţumim pentru susţinere !
No Comments

Post A Comment