Cetelem susţine Campania “Let’s Do It, Romania!” - Let's Do It, Romania!
8401
post-template-default,single,single-post,postid-8401,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Cetelem susţine Campania “Let’s Do It, Romania!”

Cetelem susţine Campania “Let’s Do It, Romania!”

Pentru al doilea an consecutiv, echipa Let’s Do It, Romania! se bucură de susţinerea companiei Cetelem.

Pentru echipa Cetelem responsabilitatea socială reprezintă o axă prioritară a strategiei de business, compania derulând diferite proiecte cu impact asupra calităţii vieţii. Cetelem acţionează în acord cu valorile şi viziunea de grup şi acordă sprijinul său responsabil ori de câte ori este posibil. Pe lângă susţinerea proiectelor derulate de asociaţiile neguvernamentele, a căror activitate vizează reintegrarea socială, dezvoltarea de programe speciale pentru categorii defavorizate, încurajarea şi susţinerea copiilor şi tinerilor talentaţi, Cetelem derulează în mod constant şi o amplă campanie de comunicare internă cu scopul de a proteja resursele interne. Spiritul responsabil al echipei faţă de mediul înconjurator a generat reducerea cu aproximativ 50% a consumului de energie şi plantarea de copaci, pentru un aer respirabil!

Compania Cetelem, lider pe piaţa creditelor de consum din România, continuă implicarea în cadrul proiectului “Let’s Do It, Romania!”, consolidând astfel comportamentul activ de protejare a mediului înconjurător. Pe lângă sponsorizarea oferită, Cetelem va încuraja toţi angajaţii să se alăture acţiunii de voluntariat de pe data de 12 mai.

 

No Comments

Post A Comment