BursaTransport sustine Echipa Nationala de Actiune! - Let's Do It, Romania!
5671
post-template-default,single,single-post,postid-5671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

BursaTransport sustine Echipa Nationala de Actiune!

BursaTransport sustine Echipa Nationala de Actiune!

BursaTransport este o bursa electronica de transport de marfa. Acest gen de aplicatii informatice, raspandite in majoritatea tarilor europene faciliteaza comunicarea intre solicitantii si ofertantii de transport. BursaTransport functioneaza de 10 ani in Romania si are peste 12000 de clienti, gazduind zilnic peste 10,000 de anunturi de marfuri si 5,000 de camioane disponibile.

Aplicatia BursaTransport este administrata de sc Dacodasoft Srl, cu o cifra de afaceri in 2010 de circa 4 milioane RON.

Toate aceste realizari recomanda BursaTransport pentru postul de Titular in Echipa de Actiune Let’s Do It, Romania!. Ne bucuram sa avem compania Dacodasoft partener strategic in organizare. Ajutorul oferit si anul acesta contribuie la succesul si buna desfasurare a lucrurilor.

Multumim pentru increderea investita in proiect si pentru ajutorul acordat. Let’s Do It, Dacodasoft!

No Comments

Post A Comment