Bricostore sponsorizează Let’s Do It, Romania ! - Let's Do It, Romania!
3602
post-template-default,single,single-post,postid-3602,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bricostore sponsorizează Let’s Do It, Romania !

Bricostore sponsorizează Let’s Do It, Romania !

In Romania, Bricostore vine in intampinarea dorintelor clientilor sai cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru renovarea, construirea si amenajarea casei si gradinii.


Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.


Pe langa oferta diversificata de produse si utilitati, alaturi de un excelent raport calitate – pret, Bricostore aduce si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.


Bricostore este alături de Let’s Do It, Romania ! cu o sponsorizare de 70 000 de saci, iar angajaţii Bricostore au participat la acţiunea de curăţenie de pe 25 septembrie !


Echipa Let’s Do It, Romania !  mulţumeşte  Bricostore pentru implicare!
No Comments

Post A Comment