Bicicliştii vor cartografia gunoaiele din Timiş - Let's Do It, Romania!
1808
post-template-default,single,single-post,postid-1808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bicicliştii vor cartografia gunoaiele din Timiş

Bicicliştii vor cartografia gunoaiele din Timiş

Timiş, 28 iulie 201031 iulie, 2010, ora 10, Casa Verde Pentru Biciclete. Coordonatele care arată că în Timiş va avea loc cea mai mare cartografiere a gunoaielor cu ajutorul cicliştilor. Let’s Do It, Romania! şi Verde Pentru Biciclete desfăşoară evenimentul de mapare a mormanelor de deşeuri din împrejurimile Timişoarei.


Sunt invitaţi să se implice toţi timişorenii care au bicicletă, un aparat de fotografiat (este foarte bun şi cel de pe telefon dacă se pot descărca pozele) şi un GPS (în cazul în care cei care doresc să meargă nu au GPS pot cere din timp, de la organizatori).


La punctul de întâlnire, Casa Verde Pentru Biciclete (Platforma Timco, str. Circumvalaţiunii), cicliştii vor primi hărţi de traseu, fişe de morman şi instrucţiuni de completare a fişelor.


Traseul va dura aproximativ cinci ore şi este recomandat ca cicliştii să aibă cu ei apă şi alimente.


Cartografierea mormanelor de gunoi este un pas important în campania de curăţenie a ţării, care va avea loc pe 25 septembrie.“Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect. Proiectul a fost implementat cu succes în Estonia (2008), Letonia şi Lituania (2009), Portugalia (martie 2010) şi Slovenia (aprilie 2010).


Fii voluntar în campanie şi înscrie-te pe  www.lestdoitromania.ro!
Contact:

Adriana Nica, adriana.nica@letsdoitromania.ro, 0721 599 777, echipa de comunicare Timiş

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Grup pe Facebook: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=125972337425799&ref=ts


www.pedaleaza.ro


No Comments

Post A Comment