Autonom Romania sprijina Let’s Do It, Romania! - Let's Do It, Romania!
9910
post-template-default,single,single-post,postid-9910,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Autonom Romania sprijina Let’s Do It, Romania!

Autonom Romania sprijina Let’s Do It, Romania!

Compania Autonom, lider national in domeniul serviciilor de inchirieri auto, este partenerul Let’s Do It, Romania incepand cu anul 2013.

Implicarea a inceput in luna septembrie prin sustinerea echipei Let’s Do It, Piatra Neamt. Impreuna am putut identifica mormanele de deseuri aruncate ilegal in natura pentru curatarea acestora de ziua nationala de curatenie – 28 septembrie.

In luna noiembrie, Autonom Romania a devenit partener in proiectul Scoala mea Verde, proiect ce isi propune renovarea primelor 5 scoli din Romania folosind principiile cladirilor verzi.

In perioada 3 noiembrie – 26 noiembrie se va desfasura caravana Scoala mea Verde ce isi propune vizitarea fiecarei scoli castigatoare pentru realizarea unui plan de renovare a scolilor, stabilirea parteneriatelor cu institutiile de la nivel local, intalniri cu mediul privat pentru implicarea in acest proiect.

„Ne bucuram de continuarea parteneriatului cu Autonom Romania si dorim ca impreuna sa contribuim la sustinerea educatiei din Romania. Numai printr-un parteneriat public-privat putem avea contributii semnificative si pe termen lung. In cadrul caravanei vom ajunge la Maramures, Moldova si Muntenia. Pe langa misiunea noastra din cadrul proiectului Scoala mea Verde dorim sa promovam si Romania si minunatele peisaje din tara noastra.”

Multumim Autonom Romania pentru sustinere!

Compania Autonom Rent a Car este lider national in domeniul serviciilor de inchirieri masini, avand o retea de 37 de centre de inchirieri in 24 de orase si un parc auto de peste 1.800 de autoturisme noi.

De asemenea ne oferim serviciile in principalele aeroporturi din tara: “Henri Coanda” – Otopeni si aeroportul Baneasa in Bucuresti, aeroportul din Cluj-Napoca, cel din Timisoara, aeroportul “George Enescu” din Bacau, aeroportul “Mihail Kogalniceanu” din Constanta, aeroportul din Arad, din Craiova, aeroportul Iasi, cel din Oradea, aeroportul din Sibiu, din Suceava si aeroportului “Transilvania” din Targu Mures.

1Comment
  • Rent a car Bucuresti
    Posted at 20:19h, 21 April Reply

    Cea mai mare societate de inchirieri masini din Romania este Autonom.

Post A Comment