Anunţ important pentru voluntarii din CLUJ! - Let's Do It, Romania!
1239
post-template-default,single,single-post,postid-1239,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Anunţ important pentru voluntarii din CLUJ!

Anunţ important pentru voluntarii din CLUJ!

 

Întâlnirea va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor în data de 22 mai la ora 8.30.


Zonele pentru ecologizare se vor aloca aici si se vor oferi toate indicatiile si lamuririle necesare.

 

Programul de sambata 22 mai 2010:

* 08:30 sosirea voluntarilor din Cluj, in Piata Lucian Blaga, in fata CCS, la punctul de inregistrare / informare. Cei care nu au echipe complete se vor regrupa. Toti se inregistreaza la coordonatorii de voluntari si li se aloca mormanele.
* 09:00 se face instruirea voluntarilor si se comunica ultimele detalii
* La ora 09:30 echipele din Cluj pleaca spre zonele unde se afla mormanele alocate lor, cu mijloace de transport proprii, grupati dupa necesitati si posibilitati.
* La ora 09:00 reprezentantii locali de organizare (primarii, autoritati, voluntari) sosesc la punctele de inregistrare / informare din zona mormanelor (la primariile comunale)
* De la ora 10:00 sosesc voluntarii la locurile de inregistrare / informare, la primariile comunelor de care apartin mormanele alocate lor si incep sa plece in teren
* Intre 10:30 si 16:00 se strange gunoiul din teren si este adus treptat la drumul principal cel mai apropiat.

 

1Comment

Post A Comment