Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) sprijină Let’s Do It, Romania! pentru al patrulea an consecutiv! - Let's Do It, Romania!
9695
post-template-default,single,single-post,postid-9695,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) sprijină Let’s Do It, Romania! pentru al patrulea an consecutiv!

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) sprijină Let’s Do It, Romania! pentru al patrulea an consecutiv!

Administrația Națională a Penitenciarelor se implică activ în proiectul de curățare a României încă de la prima ediție, transformând această acțiune într-o adevărată tradiție. ANP mobilizează an de an deținuți și cadre din întreaga țară, care sunt voluntari în ziua de curățenie. Aceștia deprind numeroase valori și înțeleg importanța unui mediu înconjurător lipsit de deșeuri.

Astfel, în 2010 au participat la curățenie peste 400 voluntari, iar în 2011, ANP a sprijinit cu peste 730 de persoane private de libertate, 41 de cadre ale penitenciarelor  și 200 de elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitencare, curățând astfel zone întinse ale României.

După un parteneriat de 4 ani, reprezentanții proiectului Lets Do It, Romania! au declarat: “Ne bucuram ca avem implicate persoane private de libertate in cadrul zilei de curatenie nationala. Ajutorul lor inseamna responsabilizarea fata de natura si reprezinta un exemplu pentru intreaga comunitate. Prin acest parteneriat, demonstram ca voluntariatul depaseste barierele de varsta, educatie, gen si incadrare profesionala. Ne propunem sa dezvoltam pe viitor alte proiecte pentru persoanele aflate in sistemul penitenciar”

Echipa Let’s Do It, Romania! mulțumește ANP pentru loialitate și pentru seriozitate!

No Comments

Post A Comment