“Let’s Do It, Romania!” și Garda Națională de Mediu lansează concursul “Let’s Be ECO!”

 

 

poster-lets-be-eco

Prima ediție a proiectului  de economie circulară “Let’s Be ECO!” va consta într-o competiție dedicată unităților de învățământ din mediul rural. Scopul proiectului este susținerea comunităților din mediul rural prin reutilizarea resurselor. În cadrul proiectului vor fi distribuite peste 280 birouri și alocate în urma disponibilizării aproximativ 600 de calculatoare/laptop-uri. Cele mai implicate 40 de școli vor primi aproximativ 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri. Proiectul este organizat de „Let’s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu.

Competiția din cadrul proiectului “Let’s Be ECO!” se va desfășura în perioada 10 ianuarie 2017 – 30 aprilie 2017. Școlile pot solicita înscrierea în proiect la adresa concurs@letsdoitromania.ro, până la data de 8 februarie 2017. Înscrierea  se realizează prin completarea unei scrisori de motivație și a unui formular de înscriere pe care le vor trimite unitățile de învățământ. Regulamentul poate fi consultat aici.

Activitățile proiectului „Let’s Be ECO!” se vor desfășura în următoarele etape:

1. Înscrierea în concurs – are loc între 10 ianuarie și 8 februarie 2017. Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere și a unei scrisori de motivație, disponibile pe site-ul www.letsdoitromania.ro. O unitate de învățământ poate participa la proiect doar după confirmarea înscrierii în concurs.

2. Atelierele de reutilizare creativă și creație – se desfășoară începând cu 15 ianuarie și se încheie pe 28 februarie. Elevii sunt invitați să creeze obiecte din materiale reciclabile și lucrări precum: machete, planșe, desene etc. Aceste activități au scopul responsabilizării elevilor pentru protejarea mediului înconjurător și însușirea corectă a conceptului de deșeu. Creațiile se trimit sub formă de fotografii la adresa de email concurs@letsdoitromania.ro.

De asemenea, este important ca fiecare poză să aibă denumirea elevului, a clasei și a școlii din care face parte. De exemplu: Ionescu Vasile – clasa a IV-a, Școala Gimnazială Nr. 1, Brăila. Punctajul va fi oferit în funcție de creativitatea, complexitatea și originalitatea lucrărilor.

 

Premii oferite:

Cele mai implicate 40 de școli vor primi aproximativ 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri. Calculatoarele/laptop-urile și obiectele de mobilier disponibilizate și oferite în cadrul competiției sunt obiecte folosite, în perfectă stare de funcționare. Jurizarea participanților se va realiza de către organizatorii și partenerii proiectului. Vor fi luate în considerare criterii precum creativitatea, originalitatea și complexitatea lucrărilor, dar și nevoia argumentată în formularul de înscriere și numărul de elevi participanți raportat la numărul total de elevi din fiecare unitate de învățământ înscrisă. Însumarea punctajelor va da clasamentul celor mai implicate școli la nivel național.

Economia circulară este un concept de dezvoltare sustenabilă pentru a diminua cat mai mult risipa.  Acest lucru este realizabil prin consumul rațional de resurse. Odată cu tranziția la o economie circulară, accentul se mută pe refolosirea, repararea, recondiționarea și reciclarea materialelor și a produselor existente. Ceea ce se consideră drept „deșeu” se poate transforma într-o resursă.

Protejarea mediului începe de la prevenirea risipei. Acesta este scopul principal al acestui proiect: să prevenim risipa unor resurse extrem de importante. Decizia partenerilor de la Garda Națională de Mediu este lăudabilă și este un model de preocupare a unei instituții publice pentru protejarea mediului și combaterea risipei. Ne bucurăm că, pe lângă protejarea mediului, putem sprijini și educația în mediul rural, spune Andrei Coșuleanu, Project Manager la “Let`s Do It, Romania!”.

Proiectul “Let’s Be ECO!” este organizat de echipa “Let`s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu și este dedicat școlilor din mediul rural din toată țara.

Notă: Regulamentul a fost modificat!

Noul regulament cuprinde modificări cu privire la criteriile de jurizare din cadrul proiectului. De asemenea, au fost aduse completări la formularul de înscriere, făcându-se referire la datele de identificare juridică ale fiecărei unități de învățământ.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

187 Comentarii

 • Traistaru Maria says:

  Este minunat ceea ce faceti !

 • Traistaru Maria says:

  Sunt educatoare inmediulrural,com.Domnesti,judetul Arges si as dori sa particip.

 • Alina says:

  Doar scolile din mediul rural se pot inscrie?

 • Mateescu Gina says:

  O idee geniala!
  Scolii noastre nu ramane decat sa se inscrie pentru marea competitie10

  • Ievuta MIrela says:

   Am o nelemurire cu ce trebuie sa faca elevii numai desene sau si alte obiecte ???

   • Florina Mirica says:

    “Elevii sunt invitați să creeze obiecte din materiale reciclabile și lucrări precum: machete, planșe, desene etc.” Pot face orice obiecte, trebuie doar să-și pună creativitatea la încercare.

 • Secăreanu Laura says:

  Sunt educatoare. Doresc și eu participarea. Se poate și pt înv preșcolar?! Chiar îmi doresc participarea. Și eu și câteva colege. Aștept răspunsul d-voastra!

 • Bran Valentina says:

  Un proiect extraordinar ! Este bine venit pentru oamenii din mediul rural.De lasat incepe totul.

 • Bran Valentina says:

  Buna seara! Pe ce adresa trimit formularul si scrisoarea?Multumesc!

 • Corina says:

  Este minunata ideea.
  As intreba ce s-a intamplat cu Proiectul Scoala mea verde?
  De ce scolile castigatoare nu au mai primit premiul care consta in reabilitarea scolilor? Elevii si profesorii implicati au fost foarte dezamagiti!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! De anul acesta, la școala care s-a plasat pe primul lor la proiectul Școala mea Verde se vor începe renovările.

 • Andreea says:

  Se primesc adeverinte pentru elevii participanti si cadrul didactic coordonator?

 • Vente Bianca says:

  Buna ziua, scrisoarea de motivatie trebuie sa corespunda unui anumit pattern specific al d-voastra (nu l-am gasit pe site), sau poate fi o scrisoare de motivatie obisnuita?! Multumesc anticipat pentru raspuns.

 • Ievuta Mirela says:

  A primit cineva confirmarea de înscriere la concurs?

 • om says:

  Formularul de inscriere trebuie stampilat si semnat de director si coordonator ? adica scanat ?sau numai completat .

 • Cristina says:

  O idee geniala! Vom participa cu mare drag!

 • Filote Nicoleta Diana says:

  Buna ziua. Câte fotografii se trimit ? Nr. lor este este limitat pe cadru didactic sau pe școală?

 • Surubariu Mihaela says:

  Fotografiile se trimit toate odata la finalul concursului sau pe rand, in momentul realizarii lucrarii?

 • Perta Elena says:

  Buna seara!
  Numarul fotografiilor trimise trebuie sa fie egal cu numarul elevilor inscrisi?

 • Moni says:

  Dintr-o unitate scolara pot fi impicati mai muti profesori, sau numai una singura?
  (In formularul de inscriere scrie doar “profesor coordonator”)

  • Florina Mirica says:

   Există doar un profesor coordonator, care ține legătura cu noi și ne trimite materialele, însă pot fi implicați mai mulți profesori, desigur.

 • zamfir melania says:

  Buna dimineata! Astept confirmarea.Am inscris scoala.
  Extraordinar ce faceti! Poate avem si noi o sansa…elevii sunt foarte creativi,noi avem multe idei,dar acolo unde sunt si rasplatiti ,ne face placere sa trimitem ceea ce realizam!speram sa va placa!

 • Nicol says:

  Daca este un singur coordonator ,cum vor primi adeverinte celelalte cadre participante? De unde reiese si participarea lor?

  • Florina Mirica says:

   În cazul în care copiii realizează materialele pentru concurs în ora de desen, abilități practice și altele de genul, este clar că s-au implicat și profesorii respectivi, așa că le vom da și lor adeverințe. Toate cele bune!

 • Oana says:

  Buna ziua! Am si eu o intrebare: acest concurs are vreo tema anume, sau elevii pot realiza desene, machete etc lasand totul la imaginatia lor? Va multumesc!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Totul ține de imaginația lor, important este să folosească materiale reutilizabile și reciclabile precum: PET-uri, ambalaje, hârtie, doze, cutii chibrituri etc. Succes!

 • Oana says:

  La o macheta , de exemplu, pot lucra doi elevi si sa se inscrie amandoi cu acea creatie? Sau trebuie doar unul?

 • Moni says:

  Citesc: „În cazul în care copiii realizează materialele pentru concurs în ora de desen, abilități practice și altele , este clar că s-au implicat și profesorii respectivi, așa că le vom da și lor adeverințe„……..Întebarea mea este: Trebuie acuma specificat și scris profesorii implicati pe formularul de înscriere?

 • Nicol says:

  Unde trecem numele copiilor?Dar al profesorilor colaboratori?

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Numele profesorilor le scrieți în formularul de înscriere, iar numele elevului îl treceți în fotografia lucrării sale.

 • ISTRATE VALERICA says:

  Este o activitate intereseanta,a fost primita cu interes de catre elevi.Multumim.
  Speram sa facem fata concurentei!!

 • Panisoara Elena Stefania says:

  Este deosebit de interesant! Am trimis pe adresa dumneavoastra de email atat formularul de inscriere cat si scrisoarea de motivatie. Asteptam confirmarea ( Scoala Gimnaziala Nr.1 Albeni) Observ ca s-a mai prelungit termenul, initial era parca pana astazi, 27 ian, nu ?

  • Florina Mirica says:

   Da, s-a prelungit termenul de înscriere până pe 8 februarie.

   • Felicia Pintilie says:

    Copiii sunt încântați, s-au și apucat de treabă. Am trimis formularul de înscriere și scrisoarea , acum așteptăm cu speranță confirmarea (Școala Gimnaziala Osoi, compania. Comarna, Iași )

 • Macovei Mirla says:

  Oare nu ar putea fi înscrise si gradinitele ,macar grupele mari ?

 • baltateanu catalina says:

  Buna ziua! Am trimis formularul de inscriere si scrisoarea de motivatie. Ne puteti confirma acceptarea in proiect? Catalina Baltateanu, Scoala Gimnaziala Tutora, Iasi. Multumim si va felicitam pentru inititiva!

 • Andreea says:

  Daca am trimis cererea de inscriere in cat timp primesc si confirmarea?…ca sa ma pot apuca de proiect… va multumesc

  • Florina Mirica says:

   Confirmarea înscrierii se face în termen de 3 zile lucrătoare. Dacă școala este din mediul rural și știți că ați trimis formularul de înscriere și scrisoarea de motivație, vă puteți apuca de treabă, nu cred că vor fi probleme. Succes!

 • Ros Aurica says:

  Minunata idee.Ma bucur ca se gandeste cineva si la scolile din rural.

 • Perta Elena says:

  Am trimis formularele pentru inscriere. Cam in cat timp primim confirmarea? Sper sa fie totul in regula!

 • Bună seara! Suntem un liceu din mediul rural care participă de mulţi ani la activitățile dumneavoastră. considerăm o provocare minunată proiectul din acest an şi dorim să ne înscriem. Am trimis formularul de înscriere şi scrisoarea de intenţie vineri şi aşteptăm confirmarea înscrierii (Liceul Tehnologic Iancu Jianu). Vă mulțumim!

  • Florina Mirica says:

   Ne bucurăm că ați participat și la celelalte activități și că vă pasă de protecția mediului din România. 🙂 Vă vom confirma înscrierea în scurt timp. Zi frumoasă!

 • NEAGOE SONIA says:

  Buna ziua! Unde scriu numele profesorilor colaboratori?

 • Moldovan says:

  Doar gradinitele din mediul rural se pot inscrie?

  • Florina Mirica says:

   Doar școlile din mediul rural, grădinițele nu se pot înscrie.

   • Iulia says:

    Vom primi confirmarea pe email-ul școlii pe care l-am trecut în formularul de înscriere? Cum procedam dacă am trecut greșit în formular adresa de email a școlii???

    • Florina Mirica says:

     Confirmarea va fi primită pe același e-mail folosit pentru a trimite formularele. Puteți trimite din nou formularul, cu adresa corectă.

 • Radu Florica says:

  Va multumim ! pentru proiectul “Let’s Be ECO!” lansat de echipa “Let`s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu .
  Ne dorim mult să intrăm în posesia măcar a unui calculator .

 • Olga says:

  Buna ziua! Sunt profesoara la o scoala din mediul rural si ne-am dori sa ne inscriem si noi in aceast proiect. Am intampinat o problema, nu pot deschide scrisoarea de motivatie desi cu formular m-am descurcat. Oare de ce?

 • Stanciu Cristiana says:

  Buna ziua!
  Am o nelamurire, in formularul de inscriere se trece numarul elevilor participanti sau numarul elevilor din scoala?
  Multumesc!

 • Munteanu Mariana says:

  Vă rugăm mult să ne spuneți unde să scriem datele elevului care trimite un material, sub fotografie sau deasupra şi dacă este permis să notăm, tot acolo, o scurtă explicaţie legată de obiectul fotografiat.

  • Florina Mirica says:

   Datele elevului le puteți scrie în numele fotografiei. Nu este necesară explicație legată de obiectul fotografiat.

 • Ievuta Mirela says:

  Buna ziua, am trimit 4mail cu fotografii pt ca nu dimensiunea lor depaseste spatiul de trimitere pt un singur mail. este ok ?

 • Stamate Marcela says:

  Buna ziua!
  Ne mai putem inscrie?

 • Vă mulțumesc mult pentru lămuriri.
  În urma citirii discuţiilor postate, s-au născut alte întrebări cu care vă deranjăm din nou. Profesorii colaboratori şi elevii participanţi se alătură pe parcurs, mai ales începând din prima zi de curs a semestrului al doilea. Din acest motiv nu i-am trecut în formularul de înscriere. Pot să-i trec drept coordonatori la fiecare elev participant de care s-au ocupat şi să le scriu numele alături de datele elevului?
  Lucrările le trimitem pe măsură ce sunt realizate sau aşteptăm să se adune toate? În acest caz, vor fi foarte multe şi nu vor putea fi trimise într-un singur mail. Vă mulțumim pentru răbdarea şi promptitudinea răspunsurilor!

  • Florina Mirica says:

   Puteți menționa schimbările respective în același mail în care trimiteți pozele. Lucrările le trimiteți împreună. O modalitate ușoară de a le trimite în același e-mail ar fi să le încărcați prin http://www.wetransfer.ro și să ne dați doar link-ul de descărcare. Succes!

 • dinca says:

  cum ma pot inscrie la concursul Let”s Be Eco

 • Munteanu Mariana says:

  Multumesc mult!

 • Sofica T. says:

  Așa cum a mai pus cineva problema, profesorii colaboratori și numărul elevilor participanți nu figurează în formularul de înscriere.Are ceva dacă sunt menționați când sunt trimise lucrările?

 • Sofica T. says:

  Pozele elevilor cu lucrările le trimitem pe toate la sfârșit sau pe parcurs? Sub fiecare poză este necesar să scriem și denumirea lucrării sau doar informațiile cerute pentru identificarea elevului, a clasei și a școlii?

  • Florina Mirica says:

   Pozele cu lucrările elevilor le trimiteți la sfârșit, iar poza va fi denumită doar cu informațiile cerute. Mulțumim!

 • Mirauti Somona says:

  Buna ziua! Suntem spre finalizarea concursului,trimitem fotografiile creațiilor elevilor toate odată în aceeași zi sau de pot trimite pe rand??Trimite foto coordonatorul sau in profesor delegat de școală???Mulțumesc!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Vă rugăm să trimiteți toate pozele odată. Ar fi bine să fie trimise de același profesor care a comunicat până acum cu noi. O zi frumoasă! 🙂

 • Sofica T. says:

  Care este ultima zi in care pot fi trimise pozele?

  • Munteanu Mariana says:

   Bună seara! Am citit ultimele dvs. precizări cu privire la trimiterea lucrărilor şi am dori să vă întrebăm ce înseamnă “Nu este este necesar un nume pentru fiecare lucrare “? Am înţeles că trebuie să denumim fiecare lucrare cu numele elevului, clasa şi şcoala şi să facem astfel un folder cu toate pe care îl vom încărca în adresa dată de dvs. Este corect? Folderul trebuie arhivat? Vom scrie profesorii colaboratori în interiorul aceluiași folder?Vă mulțumim mult!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Pozele pot fi trimise până pe 28 februarie.

 • MIHALCEA CORNELIA-ELENA says:

  Noi am vazut mai tarziu informatia despre proiectul dv. si consideram ca este un prilej foarte bun de exersare a comportamentului ecologic, in formare, al copiilor. Putem sa ne inscriem si noi in derularea acestui proiect? Va multumim de intelegere!

 • NEAGOE SONIA says:

  Buna seara! Cum stim daca ati primit fotografiile?Le putem vedea ?Multumesc!

 • Munteanu Mariana says:

  Bună seara! Am citit ultimele dvs. precizări cu privire la trimiterea lucrărilor şi am dori să vă întrebăm ce înseamnă “Nu este este necesar un nume pentru fiecare lucrare “? Am înţeles că trebuie să denumim fiecare lucrare cu numele elevului, clasa şi şcoala şi să facem astfel un folder cu toate pe care îl vom încărca în adresa dată de dvs. Este corect? Folderul trebuie arhivat? Vom scrie profesorii colaboratori în interiorul aceluiași folder?Vă mulțumim mult!

 • Munteanu Mariana says:

  Bună seara! Am citit ultimele dvs. precizări cu privire la trimiterea lucrărilor şi am dori să vă întrebăm ce înseamnă “Nu este este necesar un nume pentru fiecare lucrare “? Am înţeles că trebuie să denumim fiecare lucrare cu numele elevului, clasa şi şcoala şi să facem astfel un folder cu toate pe care îl vom încărca în adresa dată de dvs. Este corect? Folderul trebuie arhivat? Vom scrie profesorii colaboratori în interiorul aceluiași folder?

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Ne refeream la faptul că lucrarea nu trebuie să aibă un nume de genul “Emoție de toamnă”, ci trebuie doar să aibă numele elevului, clasa și școala. Da, folderul trebuie arhivat pentru a putea fi trimis. Profesorii colaboratori îi puteți scrie și în e-mail. Mulțumim!

 • Sofica T. says:

  Bună seara!
  Nu am înțeles unde trebuie scrise informațiile referitoare la fiecare poză în parte. Trecem pozele în word și sub fiecare poză scriem informatiile sau cum?
  Mulțumesc

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Poza trebuie să aibă denumirea elevului, clasei și școlii. Exemplu: “Mihai Daniel, clasa a X-a, Școala Generala Săgeata.jpg”.

 • Munteanu Mariana says:

  Bună ziua! Este vreo problemă dacă avem fotografiile centralizate pe clase şi toate într-un folder mare?

 • Sofica T. says:

  Imi cer scuze, dar tot nu am inteles cum trebuie procedat pentru ca pe poza sau unde este numarul imaginii nu imi da voie sa scriu. Dosr daca salvez imaginea si o pun in Word pot scrie sub ea informatiile, dar atunci numarul imsginii dispare.

 • Sofica T. says:

  Acum știu cum trebuie procedat. Am încercat până am reușit. Mulțumesc pentru înțelegere.

 • Patrauceanu E says:

  Buna ziua! Trebuie fotografiat si elevul participant sau numai lucrarea??

 • Munteanu Mariana says:

  Bună ziua din nou! Am încărcat astăzi folderul cu materialele din şcoala noastră şi lista cu profesorii participanţi (Liceul Tehnologic Iancu Jianu) în serverul indicat de dumneavoastră şi am trimis link-ul pe adresa concursului. Am primit de la server informaţia că materialul este disponibil în acest suport timp de numai o săptămână. Am dori să ne înştiinţaţi cumva, dacă se poate, când intraţi în posesia fotografiilor şi a listei cu profesorii implicaţi în proiect şi dacă este în regulă. Vă mulțumim mult!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Dacă vor fi probleme, veți fi anunțați. Noi plănuim să descărcăm toate fotografiile până miercuri, însă am primit foarte multe mail-uri și vom avea ceva de muncă.

 • Sanda Penciu says:

  Scoala Darmanesti Dâmbovița a fost înscrisă de o colega a noastră,dar în formularul de înscriere nu apar și numele cadrelor didactice care s-au implicat în proiect .
  Cum putem remedia acest lucru pentru a primi toți colegii adeverinte ?

 • Gheoca Iulia says:

  Buna seara. Nu am reusit sa deschidem wetransfer.ro. In schimb, le putem incarca pe wetransfer. com. Este acelasi lucru? (Scoala Gimnaziala Movila Miresii, jud. Braila)

 • PlanetGreed says:

  when the organizer sells the computers to a scrap yard who pays the 3% tax? Then when the scrap yard sells them to the processor, who pays the 3% tax? then when the materials processed are sold to the refiner, who pays that 3% tax, and when the refined materials make new computers who’s collecting the recycling fee from manufacturers on newly produced electronics? So my question is, when is it, that the manufacturer, who is paying for the recycling by charging the consumer, actually going to pay the recycling company? or when does the quadruple taxation of electronics going to stop. By the way… There are fields of trees by my house. just GONE, clear cut, never replaced. I think the next place the anti corruption police should be tasked to investigate is the Environmental Protection Agency.

 • Sofica T. says:

  Este vreo problema daca am pozat si elevul cu lucrarea?

 • Sofica T. says:

  Pot fi trimise pozele si maine, 28 februarie?

 • Bogdan says:

  Am incarcat fisierul rar pe drive si am generat linkul pe mail. Cum stiu daca reusiti sa vedeti fotografiile? ( Scoala Gimnaziala Balaceana-Suceava)

 • Ionita Titiana - Carmen says:

  Buna seara! Am incarcat si trimis fisierele prin https://wetransfer.com/
  Sunt valabile 7 zile. In email am specificat si numele cadrului didactic care s-au implicat în proiect.

 • Răzvan says:

  Deci se poate

 • Chira Brindusa says:

  Buna ziua, am trimis fisierele liceului nostru prin wetransfer ( un fisier mare ) și incă trei e-mailuri cu lucrari. Fisierul wetransfer este valabil doar pana maine si am observat ca nu a fost deschis. Sa-l mai trimit odata daca nu apaucati sa-l deschideti?

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Dacă nu a fost descărcat nici acum, puteți să îl mai trimiteți din nou, cu reply la același e-mail, ca să vedem că a fost trimis la timp primul e-mail. Mulțumim!

 • Emilia says:

  Buna ziua! Am o problema. Am constatat ca am omis pozele cu lucrarile elevilor trimise de catre o colega si numele altui coleg. Am vazut ca ati descarcat fisierul de pw wetransfer. As putea sa va trimit un e-mail cu ceea ce lipseste sau sa va trimit totul din nou. Colega mi le-a trimis de pe 27, dar fiind stresata ca nu mai reuseam sa trimit totul la timp, am omis din pacate lucrarile ei. Astept raspunsul dumneavoastra.Multumesc!

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Din păcate, nu mai putem accepta lucrări trimise după termen. Mulțumim!

  • Munteanu Mariana says:

   Buna ziua! Noi am trimis la timp fisierul cu lucrarile, dar nu stiu cum sa verificam daca a fost sau nu descarcat. Ne puteti ajuta? Va multumim mult!

 • Munteanu Mariana says:

  Bună ziua! Îmi cer scuze că insist, dar suntem îngrijoraţi în legătură cu primirea materialelor noastre (Liceul Tehnologic Iancu Jianu) de către dvs. Am trimis fişierul cu fotografiile şi lista cu numele cadrelor didactice participante la proiect în data de 25 februarie prin WeTransfer şi era valabil doar o săptămână. Nu ştim dacă aţi reuşit să îl descărcaţi la timp şi vă rugăm mult să ne confirmaţi acest lucru deoarece fişierul a fost deja şters din serverul respectiv.

 • Gabriela Tetu says:

  Buna ziua. In formular am trecut doar numele meu deoarece am inscris scoala in graba, inainte de a ma putea consulta cu unii colegi. Anumite lucrari au fost coordonate de colege invatatoare. Exista posibiliteatea de a primi si ele adeverinte de participare? Multumesc.

 • Anca Smuleac says:

  Buna seara! Am trimis pe data de 27 februarie pozele din partea Scolii Gimnaziale SAPANTA, Maramures, dar nu am primit niciun feedback. Sper ca nu e problema ca am trimis pozele cu creatiile elevilor intr-un document Word. Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc frumos.

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! În regulament spunea clar că pozele trebuie salvate într-un anumit format. Pozele trimise în word și care nu sunt denumite așa cum am spus nu vor fi luate în considerare.

   • Mariana Ţura says:

    Bună ziua! Am trimis prin wetransfer pozele de la Şcoala Gimnazială ,,Florea Mureşanu” Suciu de Sus pe data de 28 feb. si nu am primit nicio confirmare de primire. Oare au fost descarcate pt. ca pe data de 5 martie am primit informarea ca nu sunt descarcate si ca mai sunt valabile doar 2 zile?

    • Florina Mirica says:

     Bună ziua! Veți primi câte un e-mail de clarificare după ce terminăm centralizarea lucrărilor. Pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

   • Sandu Neluta says:

    Buna seara! Am dori sa stim daca ati primit fotografiile.Scoala Gimnaziala Magura, jud. Buzau.
    Va multumesc!

    • Florina Mirica says:

     Bună ziua! Veți primi câte un e-mail de clarificare după ce terminăm centralizarea lucrărilor. Pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

   • aura gherman says:

    Bună ziua! Suntem foarte nerăbdători(eu împreună cu elevii mei) să vedem noutăți cu privire la concurs. Așteptăm să vedem câte școli sunt înscrise în concurs și care sunt șansele noastre. Când va fi afișată lista școlilor participante pe facebook? Oricum vreau să vă mulțumesc din suflet pentru demararea acestui concurs care i-a motivat foarte mult și pe copii și pe mine deopotrivă.

    • Florina Mirica says:

     Bună ziua! Astăzi ne dorim să publicăm această listă pe Facebook, iar săptămâna viitoare vom posta o hartă cu numărul de școli implicate din fiecare județ. Mulțumim foarte mult pentru participare, toți copiii au făcut o treabă minunată!

 • Petrea Ana Maria says:

  Buna seara!

  Am trimis o serie de e-mailuri cu lucrari ale copiilor insa nu am primit nici o confirmare de primire. De unde putem sti daca ati primit sau nu lucrarile noaste?

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Veți primi câte un e-mail de clarificare după ce terminăm centralizarea lucrărilor. Pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Panisoara Stefania Elena says:

  Buna seara, eram preocupati daca ati definitivat procesul de evaluare al lucrarilor- am trimis multe lucrari pe wetransfer , dar si in 4 email-uri sa fiu sigura. Am facut si un raport pe care vi l-am pus pe email cu prof coord. Multumesc, asteptam nerabdatori rezultatele. Sc. Albeni

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Veți primi câte un e-mail de clarificare după ce terminăm centralizarea lucrărilor. Pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Renata says:

  Bună ziua! Dacă nu ne-au fost solicitate lucrările înseamnă că nu am intrat în etapa finală!? Adeverințe de participare vom primi?

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Lucrările ar fi trebuit trimise până pe 28 februarie, conform regulamentului. Pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Toma Lucia says:

  Buna seara! Incerc si aceasta modalitate de comunicare ce pare mai eficienta din exemplele anterioare.Am trimis pozele prin wetransfer pe 26 feb (după cum ați sugerat ,sa fie mai devreme),pana sa le descarcati a expirat link-ul,vi le-am trimis azi-noapte,iar acum când am deschis mail-ul constat cu stupoare ca mi se cere din nou sa transmit pozele.Ce se intampla defapt?Va rog sa ma lamuriti ce mai trebuie sa fac?Multumesc !

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Avem un număr foarte mare de e-mail-uri primite și avem mai mulți voluntari care se ocupă de asta, așa că este posibil ca mail-urile de la o școală să fie deschise de persoane diferite. Trimiteți, vă rugăm, din nou pozele. De asemenea, pentru alte informații despre proiectul “Let’s Be ECO!”, vă rugăm să sunați la: 0756 511 222 sau să trimiteți un e-mail pe concurs@letsdoitromania.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Chira Brindusa says:

  Buna ziua. As dori o lamurire privind profesorii implicati. Avem 10-12 cadre care au participat la concurs, pe langa organizatori. Nu am trimis numele lor la inscriere pentru ca nu am stiut cati se vor implica. Mai pot trimite numele lor pentru adeverinte sau e tarziu? Multumesc.

 • Toma Lucia says:

  Buna ziua! Am retransmis link-ul de descărcare, astazi ,pe mail ,nu mi s-a mai cerut nimic, nu am primit decat mail-ul de instiintare (publicarea listei scolilor inscrise,am verificat ulterior,cred ca nu sunt incarcate inca).Aceasta inseamna ca nu mai e nicio problemă?Rugamintea mea e sa-mi spuneti daca au fost descarcate pozele (Scoala Gimnaziala Cocora,Ialomita ).Multumesc !

 • Petrea Ana Maria says:

  Noi nu ne regasim in lista scolilor! Am dori sa stim motivul! Copiii nostri chiar au muncit pentru lucrarile trimise!

 • Patrauceanu E says:

  Nu ne regasim in lista scolilor participante!!!! Lucrarile au fost trimise pe data de 25 februarie .

 • Mirauti Somona says:

  Buna ziua!Unde găsesc lista cu școlile participante la concurs?????

 • Patrauceanu E says:

  Multumim!!!!!!!! Astazi am verificat lista si ne-am regasit . Reprezint Sc. Iucsa si va felicit pt efort imens facut, corectitudine si promitem ca vom fi alaturi de dv si la alte proiecte. BRAVOOOOOOOOOOO!!!!!!

 • Bodean elena says:

  Buna ziua, nu ne regasim in lista scolilor participante. Va rugam sa ne ajutati! Am trimis lucrarile pe data de 27.02.2017. Scoala Gim. Dumbravita- Brasov Multumim!

 • Munteanu Mariana says:

  Bună seara! Ne-am regăsit pe lista şcolilor înscrise în proiect, vă mulțumim mult! Aşteptăm şi noi, împreună cu elevii noştri, cu nerăbdare, rezultatele concursului! Sperăm că a ajuns la dvs. şi lista cadrelor didactice participante, am trimis-o împreună cu fotografiile. Vom primi un mail cu un link pentru a afla clasamentul? Mulțumim încă o dată şi toată admiraţia pentru fortul uriaş!

 • Sofica T. says:

  Unde pot găsi lista cu școlile căștigătoare?

 • Csergo Evelina says:

  Buna ziua sunt de la Scoala Gimnaziala Vladimirescu judetul Arad as dori sa stiu daca primesc adeverinta toate cadrele care au colaborat cu coordonatorul. Am trimis si email dar nu ati raspuns, nu am primit nici email de confirmare pentru primirea pozelor proiectelor desi le-am trimis in 28 februarie

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Da, toți profesorii implicați vor primi adeverințe. Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări, vă rog să dați un mail la concurs@letsdoitromania.ro, acolo vă vor răspunde colegii care se ocupă de proiectul “Let’s Be ECO!”. Mulțumim!

 • Panisoara Elena Stefania says:

  Rugaminte mare: va rog sa imi confirmati primirea celor peste 200 de imagini cu materialele pe care elevii Scolii Albeni le-au realizat, le-am trimis in patru emailuri in timp util, totul denumit corespunzator, iar ulterior le-am trimis si pe wetransfer ,intr-un document toate , Chiar am muncit enorm cu copilasii , iar acum nu prea imi vine sa cred ca nu regasesc numele nostru in lista. Rabdare avem, am citit un articol si am inteles ca inca nu ati finalizat totul si vor mai fi premii. Este adevarat? Chiar as vrea sa am certitudinea ca toate materialele au ajuns si au fost evaluate, pentru ca , repet, fata de implicarea lor masiva eu nu am ce sa le reprosez. Multumesc, Cu stima, Stefania Panisoara

  • Florina Mirica says:

   Bună ziua! Da, vor mai fi premii. Pentru a afla răspunsul la aceste întrebări, vă rog să dați un feedback la concurs@letsdoitromania.ro, acolo vă vor răspunde colegii care se ocupă de proiectul “Let’s Be ECO!”. Mulțumim!

 • Munteanu Mariana says:

  Buna ziua! Am dori sa stim când primim diplomele de participare pentru elevii si profesorii implicati in concurs. (Liceul Tehnologic Iancu Jianu)

 • ecoVoucher says:

  Reciclezi , Protejezi si Castigi !
  Campanie de colectare aparate electrice vechi sau defecte in Bucuresti si Ilfov . Transportul este gratuit si in plus vei fi rasplatit . Pentru mai multe detalii acceseaza campania : http://ecovoucher.ro/campania-door.php

 • Tatiana Girbea says:

  Am trimis e-mail cu toate cadrele didactice implicate in concursul Let,s Be Eco dar nu am primit nici o confirmare sau orice alt raspuns. Am dori sa stim daca ati primit e-mail-ul si daca veti trimite adeverinte pentru implicare. Inca mai asteptam un raspuns!
  Toate bune!