Internships 2019 - Let's Do It, Romania!
17741
page-template-default,page,page-id-17741,page-parent,page-child,parent-pageid-395,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Internships 2019

Te-ai gândit până acum că poți face internship într-un ONG?

 

Poate ai fost deja voluntar sau membru într-o organizație de elevi/ studenți sau poate ai fost înscris într-un club sau grup de inițiativă și ai prins gustul învățării de chestii noi și mai ales ai devenit interesat/ă de protecția mediului. Sau poate nu ai făcut niciuna dintre ele, dar ai niște skill-uri pe care vrei să le exersezi și cauți un context interesant.

 

Oricare dintre variante ar fi, îți spunem de pe acum că în Let’s Do It, Romania! treaba stă puțin diferit. Aici nu scanezi documente, nu faci baze de date la nesfârșit și nu numeri orele până trebuie să pleci, ca la final sa primești recomandare sau adeverință. Ok, poate se întâmplă din când în când și asta, dar știi ce e fain? Aici poți să preiei frâiele pentru mult mai multe activități si garantat nu te plictisesti. Îți garantăm că la final va fi vizibil impactul pe care il aduci și că vei avea șansa să înveți lucruri noi atît de la colegi, cât și de la voluntarii din toată țara.

 

Mai jos, iti prezentăm pozițiile deschise momentan: 

 

Internship HR   Internship Copywriting   Internship Web Design   Internship Graphic Design

 

Dă click pe ce ți-ar plăcea cel mai mult să faci și completează link-ul de înscriere până pe 28 februarie.

 

Te vrem alături pentru cel puțin 6 luni!