Redirecționează 3,5% 2021 - Let's Do It, Romania!
18284
page-template-default,page,page-id-18284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Redirecționează 3,5% 2021

Natura are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi pentru a rămâne curată, iar noi să ne putem bucura de clipe minunate și liniște în păduri, la mare, în munți, pe malurile apelor și pe dealuri.

 

Cu toate acestea, lipsa de responsabilitate a unora dintre noi transformă colțurile de natură în adevărate gropi ilegale de deșeuri, astfel că misiunea Let’s Do It, Romania! este să lupte pentru o țară mai curată.

 

De 10 ani, facem curățenie în toată țara într-o singură zi, iar peste 1.9 milioane de voluntari care ne-au fost alături confirmă că ne dorim cu toții o Românie mai curată.

În plus, în ultimul an, aplicația TrashOut și platforma 4B dezvoltată de Let’s Do It, Romania! luptă împreună cu voluntarii și autoritățile ca zonele cu deșeuri să dispară.

Dacă simți că e important să trăim într-o țară curată, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru proiectele Let’s Do It, Romania!

 

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 3,5%, banii rămân statului.

 

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ REDIRECȚIONEZI?

Pentru că este dreptul tău să decizi în ce mod să fie folosiți acești bani, iar prin această modalitate ai posibilitatea de a susține o cauză în care crezi. ONG-urile se bazează pe ajutorul comunității și au nevoie de tine ca să iși poată continua activitatea.

 

UNDE VOR MERGE BANII TĂI?

În cazul în care ne alegi pe noi, fondurile colectate în urma depunerii formularelor vor fi folosite pentru a continua, implementa și dezvolta proiectele Let’s Do It, Romania!

 

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI:

Formularul 230 se poate descărca dând click pe poza alăturată și se completează de către persoanele care în 2020 au avut venituri din salarii sau din pensii. Formularele vor fi depuse la sediul ANAF care corespunde cu domiciliul declarat al contribuabilului. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Let’s Do It, Romania! sunt precompletate.

 

Ca sa te ajutam iti punem la dispozitie un model de formular 230 completat.

 

Dacă simți că e important să trăim într-o țară curată, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru proiectele Let’s Do It, Romania!
De 10 ani, facem curățenie în toată țara într-o singură zi, iar peste 1.9 milioane de voluntari care ne-au fost alături confirmă că ne dorim cu toții o Românie mai curată.
În plus, în ultimul an, aplicația TrashOut și platforma 4B dezvoltată de Let’s Do It, Romania! luptă împreună cu voluntarii și autoritățile ca zonele cu deșeuri să dispară.

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST.

Pașii sunt simpli:

Accesează link-ul: https://letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2021/04/Declaratia-230-LDIR-2020.pdf
descarcă formularul PDF, completează-l cu datele tale, semnează-l si trimite-l pe e-mail la adresa: adina.dogeanu@letsdoitromania.ro .

Ce completezi?
În 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (în stânga jos).
Te sfătuim să completezi și câmpul de mail și/sau
telefon, în cazul în care ANAF are nevoie să ia legătura cu tine. Bifezi dacă vrei să redirecționezi pentru 1 sau 2 ani. Datele noastre sunt deja completate.
IMPORTANT! Poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Let’s Do It, Romania!

Până când poți completa?
1 mai 2021– pentru trimiterea online a formularului către adina.dogeanu@letsdoitromania.ro
25 mai 2021 – pentru trimiterea formularului direct către ANAF

Cum trimiți formularul?

a. Trimiți formularul tău completat și semnat, scanat în format PDF, pe adresa: adina.dogeanu@letsdoitromania.ro . Data limita: 1 mai 2021. Daca ai mai multe formulare colectate ni le poți trimite până la 1 mai 2021 pe toate scanate într-un PDF sau în PDF-uri separate pe adresa de mai sus. Noi le vom colecta și le vom trimite apoi pe toate către agențiile ANAF corespunzătoare

b. Trimiți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire. Data limită: 25 mai 2021.
Cauți aici: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm agenția ANAF de care aparții. Pentru a căuta ușor apasă Ctrl+F și caută după numele orașului sau comunei (nu al satului) în care ai domiciliul din buletin. Pot exista mai multe localități cu același nume, în județe diferite. Apasă pe săgețile din dreptul câmpului de căutare pentru a fi sigur că găsești localitatea din județul tău.

Vă mulțumim din suflet pentru că susțineti și voi România mai curată!💚
https://letsdoitromania.ro/redirectioneaza-35-2021/