Fii voluntar în echipa centrală (București) - Let's Do It, Romania!
18007
page-template-default,page,page-id-18007,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Fii voluntar în echipa centrală (București)

Te-ai gândit ce faci în următoarele 6 luni?

 

Experiența de lucru în organizarea proiectelor Let’s Do It, Romania! „dă bine” în viață, nu doar la CV.

 

În echipa centrală din București suntem o mână de oameni cu ambiții mari și proiecte și mai mari, care vor să facă o schimbare pozitivă în România. Da, cu toții vrem mai bine, însă pentru a ajunge acolo avem nevoie de constanță, dedicare și mai ales pasiune.

 

Dacă ai timp pe care vrei să îl aloci organizării de proiecte de mediu, dacă vrei să fii parte dintr-o echipă de oameni faini și vrei să dai viață ideilor tale de protejare a mediului accesează formularul și completează-l. În funcție de disponibilitatea ta, poți fi:

 

Voluntar organizator (peste 10 h/ săptămână)
Voluntar colaborator (punctual, pentru diverse sarcini/ proiecte de scurtă durată)
Voluntar la evenimentele din București
Vrem să te cunoaștem pentru a lucra împreună!

 

Dacă timpul nu e de partea ta, continuă să faci schimbări pozitive mici zi de zi în jurul tău și vei vedea efectele. Fii cu ochii pe pagina noastră pentru următoarele evenimente!