Curăţenie, aer proaspăt şi festival… în 7 august la Bulci (Comuna Bata – Judeţul Arad) - Let's Do It, Romania!
1820
post-template-default,single,single-post,postid-1820,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Curăţenie, aer proaspăt şi festival… în 7 august la Bulci (Comuna Bata – Judeţul Arad)

Curăţenie, aer proaspăt şi festival… în 7 august la Bulci (Comuna Bata – Judeţul Arad)

Echipa de coordonare Let’s Do It Romania! din Arad organizează o avanpremieră a zilei de 25 septembrie. Astfel, pe data de 7 august 2010, începând cu ora 11, se va desfăşura o acţiune de curăţenie-pilot la Bulci, în întâmpinarea Festivalului “Folk Maris” care va avea loc în aceeasi loc începând cu ora 19:00.


Sunt invitaţi să participe toţi cei care sunt interesaţi şi dedicaţi cauzei pe care o sprijinim – curăţarea României de mormanele de gunoi care sunt peste tot în natură- şi toţi iubitorii muzicii folk. Noi vom fi acolo, mănuşile şi sacii vor fi pregătite, tot ce trebuie să aduceţi voi este bunăvoinţa şi dorinţa de a ne ajuta. Pe lângă acestea, recomandăm să vă înarmaţi cu produse pentru protecţie solară, şepci, apă şi mâncare…şi pentru amatori corturi.


Vă aşteptăm cu un fundal plăcut, entuziasm, muzica bună şi condiţii optime de distracţie! Toate acestea după curăţenie!


Let`s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială organizat până în prezent în România, care îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Ziua de Curăţenie Naţională este 25 septembrie 2010, dată la care toţi românii sunt aşteptaţi să se implice. Putem stabili un record: în acest moment, România este ţara cea mai mare care realizează acest proiect.
Pentru informatii suplimentare:

Ioana Son

Tel : 0740700961

Email : [email protected]

www.letsdoitromania.ro

No Comments

Post A Comment