Ziua de Curatenie Nationala pentru scoli

voluntari-la-punct-de-inregistrare
1. Sunt profesor – cum înscriu elevii la Curățenie?

Intru pe site să verific lista coordonatorilor județeni pentru a stabili împreună locația unde putem merge cu grupul de elevi.

2. Ce documente trebuie să completez pentru elevii participanți?

Fiind vorba despre minori, vom completa Declarația pentru minori pentru participarea la eveniment și îl vom prezenta în ziua evenimentului la punctele de înregistrare semnată de tutore/părinte. Vom prezenta Normele de siguranță tuturor elevilor, înainte de ziua evenimentului.

3. Între ce ore se desfășoară evenimentul?

Acțiunea de ecologizare începe la ora 09:00 și se termină în jurul orei 13:00. Vă rugăm să fiți prezenți la punctele de înregistrare cu jumătate de oră înainte pentru a participa la instructaj și a primi kitul de curățenie.

4.Trebuie să asigurăm noi sacii și mănușile?

Noi vom oferi saci și mănuși la punctele de înregistrare din fiecare județ, cu toate aceastea este important să știm dinainte un număr estimativ de voluntari, așadar vă rugăm să comunicați coordonatorilor județeni aceste lucruri din timp.

5.Primim certificate pentru implicare?

Profesorii vor primi adeverințe, iar elevii diplome pentru participarea la activitate. Documentele care atestă implicarea, vor fi trimise în format digital. Pentru aceasta, vă rugăm să completați Tabelul de implicare pe care să îl trimiteți la adresa: sustin@letsdoitromania.ro cat si tabelul de participare.