Workshop 2014

 

Atelier de Leadership Personal si Presentation skills
Fie ca iti doresti sa avansezi in cariera, sa gasesti un job nou sau sa lansezi o afacere, prima persoana pe care trebuie sa o convingi si sa o motivezi esti chiar TU.

Ai incredere ca vei reusi? Te trezesti dimineata gata sa cuceresti lumea? Transmiti celorlalti ca ai incredere in tine? Si ce faci atunci cand apare un obstacol? Cum te motivezi sa continui, atunci cand lucrurile nu merg chiar cum ti-ai imaginat? Ce-ti spui ca sa-ti dai din nou aripi?

Pe parcursul atelierului de Leadership Personal, vom discuta despre:

1. INCREDEREA IN SINE
– Primul secret al succesului
– Ne nastem cu incredere sau o dobandim?
– Ce este increderea in sine si cum o putem dezvolta
– Metode si instrumente prin care sa iti (re)dobandesti increderea in sine

2. MOTIVATIA
– Cea mai puternica intrebare din lume
– Cercul de aur: DE CE? CUM? CE?
– Esti leu sau gazela? 🙂
– Motivatia interna versus motivatia externa
– Metode si instrumente pentru a-ti gasi si pastra motivatia

Asta inseamna, de fapt, Leadership Personal: sa crezi in tine fara ezitare, sa transmiti asta in orice situatie si sa stii pe ce butoane sa apesi ca sa te pui in miscare.

Una dintre expresiile leadership-ului personal este curajul de a vorbi in fata unui public numeros. Sa fii un speaker bun inseamna sa reusesti sa te aliniezi in interior si sa transmiti publicului emotie si incredere. Asadar, pe parcursul aceluiasi atelier, va voi impartasi si cateva exercitii si tehnici care vor schimba perspectiva asupra modului in care va adresati publicului. Vom discuta despre mindset-ul potrivit inaintea unui discurs, despre strategii de captare si mentinere a atentiei publicului si despre cat de important este focus-ul intr-un discurs.

Cu cine?

Sunt Andrei Dunuță si lucrez de peste 5 ani in vanzari bancare, unde am reusit sa construiesc cele mai performante echipe la Citibank si Raiffeisen Bank. Cea mai mare pasiune a mea este sa lucrez cu oamenii, sa ii ajut sa creasca si sa le insuflu incredere in ei.

Sunt co-fondator si Trainer la Self Trust Academy, companie care ofera o paleta completa de cursuri pentru a dezvolta oameni de vanzari extraordinari (si asta pentru ca, direct sau indirect, fiecare din noi vinde ceva celorlalti). Prin cursurile noastre, ajutam oamenii sa-si descopere si sa-si atinga potentialul si sa depaseasca toate barierele pentru a-si indeplini visele. Totodata, conduc echipa de vanzari in compania Adwisers, una dintre cele mai importante firme de consultanta in domeniul creditelor bancare. In timpul liber, colaborez ca voluntar cu organizatia Salvati Copiii ca trainer motivational.

Imi place sa-mi riscuri, asa ca practic sporturi extreme, care presupun prezenta de spirit si control personal. Pentru mine, a face bungee jumping sau a tine un discurs in public inseamna, intr-un final, acelasi lucru: o experienta de curaj si incredere in mine, de leadership personal, pe care o pot transfera mai departe si in viata de zi cu zi.

In urma acestui formular vom selecta 30 de persoane care sa participe la atelier.

Inscrie-te aici >>


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*