Let`s Share & Care!

“Let’s Share & Care!” își propune să susțină copiii din comunități sărace, cu o rată mare a abandonului școlar, dar și combaterea risipei prin refolosirea resurselor. “Let’s Share & Care!” presupune colectarea hainelor, jucăriilor, rechizitelor, mobilierului și a altor obiecte ce pot fi refolosite, de la companii, angajați, instituții publice etc, prin acțiuni periodice, desfășurate pe tot parcursul anului.

Echipa “Let`s Do It, Romania!” va plasa cutii pentru colectare în toate companiile care doresc să se alature inițiativei și se va ocupa de transportul și sortarea acestora. Înscrierea unei companii la proiect se poate face prin trimiterea unui e-mail la sustin@letsdoitromania.ro.

Ideea unui centru de minerit urban a luat naștere în 2013 – pe atunci organizam acțiuni punctuale de colectare de resurse si susținere a unor comunități. La finalul anului 2016 am luat decizia de a crea un proiect integrat, cu un impact mult mai mare, pe care să-l prezentăm potențialilor parteneri. Vrem să contribuim în mod real la dezvoltarea durabilă a României și vom susține comunitățile care își asumă un progres în următorii ani, a declarat Andrei Coșuleanu, Project Manager “Let’s Do It, Romania!”.

Prima ediție “Let’s Share & Care!” – martie 2017

Cum să te înscrii? – persoană fizică

Cum să te înscrii? – companie