Project Assistant

Super-puterea ta e organizarea, îți iei doza de energie din ajutorul oferit celorlalți și îți place să faci lucrurile să se întâmple?

Dacă ești un astfel de student, implicat social, în căutarea unui mediu deschis, în care valorile primează și se reinventează constant, noi te așteptăm în echipă!

Unul dintre cele mai de impact proiecte ale noastre, „Let’s Get Green!” va ajunge anul acesta la nivel național, iar echipa de doers are nevoie de un real ajutor.

Iată ce vei face:

– Vei monitoriza statusul implementării proiectului și vei întocmi rapoarte periodice
– Vei menține legătura și vei asigura suportul membrilor în îndeplinirea sarcinilor de proiect
– Vei monitoriza respectarea termenelor de livrare
– Vei ține o evidență clară a documentelor justificative, a stocurilor, a documentelor de transport, dar și a documentelor online ce vizează relația cu partenerii proiectului
– Vei oferi suport coordonatorului care se ocupă de relația cu școlile în proiect

Beneficii:

– Vei face parte dintr-o echipă de oameni tineri, amuzanți și veseli, care își conduc viața după niște valori și niște principii solide. Ne respectăm reciproc, lucrăm împreună, avem curaj și vrem să contribuim la o Românie în care să ne facă plăcere să trăim;
– Vei avea ocazia să lucrezi în niște proiecte motivante, în care vei simți că munca ta chiar contează;
– Vei face parte din cea mai mare mișcare socială din România;

– Vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand 🙂

– Vei avea constant oportunități de dezvoltare personală și profesională;

– Vei avea un salariu motivant.

 

Cine suntem:

Suntem cea mai mare miscare sociala din Romania si am reusit sa mobilizam peste 1 400 000 de voluntari pentru actiuni dedicate mediului si societatii.

Valorile noastre ca organizatie sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate. Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem in “impreuna” si suntem dedicati cauzei, iar în fiecare zi demonstram asta.

 

Ce mai trebuie să știi:
Programul e flexibil și ne dorim să fii alături de noi 5 h/zi.

Până ne acomodăm unii cu alții, va fi o perioadă de probă de 2 luni.

 

Pentru noi, nu experiența în muncă e importantă, ci disponibilitatea, dedicarea și capacitatea de a lucra sub presiune cu mai multe lucruri deodată.

 

Dacă te-ai surprins zâmbind pentru că ți-ai dat seama că ți se potriveste, dă-ne de veste la adresa recrutare@letsdoitromania.ro și spune-ne într-o scrisoare de intenție ce te face să vrei să fii parte din echipa noastră, alături de CV. Succes!