Online Specialist

Online Specialist

 

Vrei să îți pui ideile în aplicare într-un mediu dinamic și plin de provocări? Ți-ar plăcea să faci parte dintr-o echipă tanără și pasionată de Changemakers, de oameni care transformă în fiecare zi România?
Căutăm un Doer pasionat, cu experiență relevantă în comunicarea online, care cred cu tărie că schimbarea începe cu el, prin puterea exemplului personal.

Dacă faci click cu valorile noastre, ai idei trăznite, vrei să ai impact și știi metode prin care să faci asta din fața monitorului, te așteptăm alături de noi!

 

Ce vei face:

– Vei realiza împreună cu Coordonatorul echipei de comunicare strategia departamentului;

– Vei planifica săptămânal calendarul de postări pentru pagina de Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram, vei scrie postările și vei realiza vizualurile necesare;

– Vei realiza cercetări utile  (subiecte de interes pentru Facebook, trenduri etc.);

– Vei planifica și vei implementa campanii online de promovare (Facebook Ads, Google Ads, Instagram Ads);

– Vei realiza articole pentru blogul Let`s Do It, Romania!;

– Vei analiza impactul implementării diverselor campanii online de promovare a proiectelor existente.

 

Beneficii:

– Vei face parte dintr-o echipă de oameni tineri, amuzanți și veseli, care își conduc viața după niște valori și niște principii solide. Ne respectăm reciproc, lucrăm împreună, avem curaj și vrem să contribuim la o Românie în care să ne facă plăcere să trăim;
– Vei avea ocazia să lucrezi în niște proiecte motivante, în care vei simți că munca ta chiar contează;
– Vei face parte din cea mai mare mișcare socială din România;

– Vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand 🙂

– Vei avea constant oportunități de dezvoltare personală și profesională;

– Vei avea un salariu și un pachet de beneficii motivante.

 

Cine suntem:

Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.

Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.

 Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

 

Ce mai trebuie sa stii:

Experiența de 2-3 ani într-un departament de online, chiar e de ajutor într-un mediu atât de dinamic.

Apreciem munca depusă și o răsplătim și financiar, pentru un program full-time la birou.

Până ne acomodăm unii cu alții, va fi o perioadă de probă de 2 luni.

 

Daca te-ai surprins zâmbind pentru că ți-ai dat seama că ti se potriveste, dă-ne de veste la adresa recrutare@letsdoitromania.ro și spune-ne într-o scrisoare de intenție ce te face să vrei să fii parte din echipa noastră, alături de bine-cunoscutul CV, până pe 15 august.