Viva Facilities se alătură echipei naţionale de acţiune Let’s Do It, Romania! și devine un Doer!

Viva Facilities s-a implicat susține  ”Let’s Do It, Romania!”, prin donarea unor rafturi metalice pentru depozitul nostru.

Viva Facilities este o companie care produce mobilă de înaltă calitate. Ce îi diferențiază de celelalte companii producătoare de mobilă sunt cele 12 valori după care se ghidează: excelență, constanță, lucrul în echipă, colaborare, punctualitate, creativitate, flexibilitate, profesionalism, dinamism, succes, echilibru și gratitudine.

Viva Facilities produce și comercializează rafturi, vestiare și dulapuri metalice, scaune directoriale și ergonomice, scaune profesionale, birouri din lemn și PAL, mobilier recepție, clasificatoare, mobilier școlar, fotolii și canapele.

Pe lângă partea de mobilier, Viva Facilities se ocupă și de fapte bune. În 2017 , proiectul ” Nu te costă nimic să faci un om fericit!”, a oferit oamenilor fără adăpost o masă caldă cu ocazia zilei de Paști. Acest lucru s-a întâmplat prin reținerea sumei de 10 lei la fiecare produs cumpărat, pe o perioadă determinată. Astfel, fiecare a contribuit la o faptă bună.

 

 


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*