Start la înscrieri pentru Ziua de Curățenie Națională la Dunăre

logo-ldid

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru ziua de curățenie la Dunăre.

Toți cei care doresc să participe pe data de 29 iunie la proiectul de voluntariat ”Let’s Do It, Danube!” sunt invitați să se înscrie printr-un email la județul din care fac parte. Formatul email pentru fiecare judet este: judet@letsdoitromania.ro (exemplu: constanta@letsdoitromania.ro) Exceptie la actiune face judetul Teleorman unde actiunea se va organiza pe data de 28 iunie 2014.

Este important ca voluntarii care își doresc să participe la acțiune, să se inscrie pe email pentru a afla zona de curățenie din fiecare județ, acțiunea fiind organizată strict în zone identificate de echipele de proiect și de partenerii Autoritatea Națională ”Apele Române”.

Fiecare echipa județeană va răspunde solicitărilor de inscriere menționând zone cu deșeuri identificate și programul zilei de curățenie.

Detalii ale proiectului vor fi comunicate și prin intermediul site-lui www.letsdoitromania.ro/ldid și a blogului blog.letsdoitromania.ro.

Județele implicate în acest an la ziua de curățenie sunt Caraș – Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Inspirat din iniţiativa Estoniei, unde 50 000 de voluntari au luat parte la ziua de curăţenie organizată pe data de 3 mai 2008. Din 2010 până acum, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 900.000 de voluntari care au reușit să adune peste 2.000.000 de saci, iar media de deșeuri reciclate pentru cei patru ani de proiect a ajuns la 31%. “Let`s Do It, Romania!“ este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

14 Comentarii