Pentru al doilea an consecutiv ECO – ROM AMBALAJE este alaturi de Campania Let’s Do It, Romania.

Dupa sustinerea si echiparea a 6000 voluntari in 2012, ECO – ROM AMBALAJE echipeaza si in 2013 voluntarii prezenti la Campania Let’s Do It, Romania.

ECO – ROM AMBALAJE S.A. estedetinatoareamarciiPunctul Verde (Der GrunePunkt) in Romania siceamaiimportantaorganizatie de preluare a responsabilitatiiprivindindeplinireaobiectivelor de valorificaresireciclare a deseurilor de ambalaje.

 In cei 8 ani de activitate, compania  a reusitsaimplementezeşisadezvolteînRomânia un sistem de colectareselectivă a deşeurilor de ambalajecevizeazăatâtagenţiieconomici, câtşipopulaţia, care contribuiesemnificativ la realizareaţintelor de colectareşireciclareimpuseRomâniei de cătreUniuneaEuropeană.

 Prin parteneriatul cu Let’s Do It, Romania, Eco-Rom Ambalaje doreste sa aduca o puternica componenta sustenabila in eforturile de educare a romanilor pe care aceasta campanie o sustine si anume cea a reciclarii deseurilor.

 Problematica gestionarii deseurilor este una complexa iar eforturile operationale dar si cele de educare si contientizar etrebuie sa fie unite si puternice. Un obiectiv strategic al Eco-Rom Ambalaje este sa creasca performanta serviciilor de colectare separata a deseurilor de la populatie, alaturi de autoritatile locale si operatorii de salubritate desemnati la nivel local. De-a lungul anilor, campaniile de constientizare a populatiei asupra importantei colectarii selective a deseurilor de ambalaje, dar si programele educationale au devenit o component importanta in activitatea Eco-Rom Ambalaje.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*