Let’s Do It, Romania! vă invită la cartare în Cluj!

Echipa Let’s Do It România anunță startul cartării în județul Cluj în data de 7 august, etapă foarte importantă pentru pregătirea curățeniei naționale din 25 septembrie. În urma acestei cartări se va realiza o hartă digitală a deșeurilor din județ, pe baza căreia voluntarii se vor deplasa la zonele care urmează a fi curățate. De asemenea, cartarea va oferi echipei de coordonare informații despre localizarea, dimensiunea și structura mormanelor astfel încât să se asigure o organizare cât mai eficientă a zilei de curățenie.

Cartarea se va desfășura în perioada 7-21 august, fiind așteptați peste 100 de voluntari, împărțiți în aprox. 40 de echipe dotate cu GPS și aparate foto.

În județul Cluj a avut loc o astfel de cartare în luna aprilie, pe baza căreia s-a realizat curățenia pilot din 22 mai. Trebuie realizată o nouă cartare datorită necesității obținerii de date actuale cât mai exacte.

Cartarea se va face pe zone administrativ-teritoriale cu sprijinul autorităților publice locale și al cetățenilor.

Clujenii care doresc să ni se alăture pentru realizarea cartării se pot înscrie pe site-ul http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/.

Veniți să facem curățenie în toată țara. Într-o singură zi!

Pe 25 septembrie, avem cu toții ceva in comun: România!
LET’S DO IT!

Pentru mai multe informaţii despre proiect vizitaţi www.letsdoitromania.ro.Contact:

Daniel Giurcă – coordonator logistica judeţul Cluj

daniel.giurca@letsdoitromania.ro,  0746855461


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*