Echipa „Let`s Do It, Romania!” continuă recrutarea!

Echipa “Let’s Do It, Romania!” îi provoacă pe toţi cei dispuşi să aducă o schimbare locului în care trăiesc să se implice în cel mai mare proiect de implicare socială din România! Recrutarea de organizatori continuă! Lista completă a poziţiilor disponibile la nivel de judeţ este aici, domeniile în care se caută organizatori fiind foarte diverse: comunicare, logistică, fundraising etc. Cerinţele esenţiale sunt: proactivitate, disponibilitate şi implicare.

În acest moment, judeţele în care necesitatea de organizatori s-a micșorat sunt: Tulcea, Alba, Vaslui, Vrancea.

Pentru judeţul Vrancea a fost deja desemnat coordonator local, iar activităţile de organizare pentru Ziua de Curăţenie Naţională au fost deja iniţiate.

Toţi cei care doresc să facă parte din echipa de organizare a celui mai mare proiect de voluntariat din ţară sunt rugaţi să viziteze site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro, şi să trimită un CV la adresa recrutare.retea@letsdoitromania.ro  specificând în conţinutul mesajului poziţia şi judeţul pentru care aplică.

 

Let’s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. În 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!

Pentru mai multe informaţii, persoanele de contact sunt:

Persoane de contact:
Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

1 Comentariu