"Let's Do It, Romania!" organizează campania "Let's Givemas!" - Let's Do It, Romania!
14938
post-template-default,single,single-post,postid-14938,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

“Let’s Do It, Romania!” organizează campania “Let’s Givemas!”

“Let’s Do It, Romania!” organizează campania “Let’s Givemas!”

Cum ar fi să faci vesel un copil cu ceva ce ai deja la tine acasă? Ce ai spune să-ți implici angajații într-o cauză veselă?

De luni, 12 decembrie, am început campania “Let’s Givemas!”, prin care am invitat companiile să colecteze jucarii, îmbrăcăminte și încalțăminte pentru toate vârstele, accesorii, electronice și orice altă resursă ce poate fi donată și poate bucura mai departe pe cineva.
Ne dorim să facem sărbătorile mai frumoase pentru familiile și copiii cu situații mai dificile și, în același timp, să încurajăm refolosirea resurselor și comportamentul responsabil față de mediu.

Campania este organizată în perioada 12-20 decembrie. Companiile care vor să se înscrie pot trimite un mesaj la [email protected]. Noi vom asigura cutiile și vom prelua donațiile zilnic.

Mulțumim Rossmann România – Romcarton & Ambro pentru cutiile personalizate.
Let’s Do It!

dsc_5624

No Comments

Post A Comment