Interviu Georgiana Necula, Oracle Romania: "Ne dorim sa le aratam angajatilor nostri ca pot face o diferenta daca se implica" - Let's Do It, Romania!
13991
post-template-default,single,single-post,postid-13991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Interviu Georgiana Necula, Oracle Romania: “Ne dorim sa le aratam angajatilor nostri ca pot face o diferenta daca se implica”

Interviu Georgiana Necula, Oracle Romania: “Ne dorim sa le aratam angajatilor nostri ca pot face o diferenta daca se implica”

1. Ce parere aveti despre ideea pe care o promoveaza Let’s Do It, Romania! si de ce v-ati implicat in proiect?
Ne-a placut foarte mult ideea Let’s Do it Romania!, pentru ca, pe de o parte, ne ajuta sa ne mentinem tara curata, si, pe de alta parte, insufla un sentiment de echipa intre toti participantii, organizand o actiune de o asemenea amploare. Noi, cei din echipa Oracle Romania, ne-am dorit sa facem o diferenta si sa participam la imbunatatirea vietii noastre, a tuturor, dar si sa le aratam angajatilor nostri ca pot face o diferenta daca se implica.

2. Cum ati convins angajatii sa se implice in proiect?
Nu a fost foarte greu sa ii convingem. Am prezentat pe scurt actiunea “Let ‘s Do It, Romania!“, cu care erau toti familiari, si i-am rugat pe cei interesati sa se inscrie.

3. Au devenit angajatii mai responsabili dupa participarea la aceasta campanie? Si-au schimbat in vreun fel atitudinea fata de mediul inconjurator?
Cred ca angajatii Oracle sunt deja responsabili fata de mediul inconjurator, intrucat ei au fost primii care si-au dorit participarea la o asemenea actiune. Ei sunt cei care ne-au solicitat sa organizam evenimente prin care sa curatam mediul sau sa plantam copaci. De altfel, interesul pentru mediu se vede la nivelul intregii companii, si un exemplu este faptul ca s-au eliminat cosurile de gunoi individuale pentru a putea fi inlocuite cu sisteme de colectare a gunoiului. Mai mult, angajatii sunt cei care sugereaza sa renuntam la paharele sau tacamurile de plastic pentru a polua cat mai putin mediul inconjurator.

4. Cum ati descrie LDIR intr-un cuvant?
Energie!

5. Ce le-ati spune altor companii ca sa ii convingeti sa se implice in LDIR?
Let’s Do It, Romania! este mai mult decat o campanie prin care se face curatenie in tara. Este o actiune de constientizare a rolului pe care fiecare dintre noi il avem in societate si in lume, dar este si un mod de a ne asigura ca angajatii se simt parte dintr-o companie care isi doreste sa faca o diferenta.

ldir-ziua-de-curatenie-silhouettes_ro198

No Comments

Post A Comment