Doneaza pentru Let’s Do It Mobile App!

cover-comunicat

Echipa “Let’s Do It, Romania!” duce voluntariatul in era digitala! Vrem sa cream o aplicatie mobila, “Let`s Do It! mobile app”, cat si o platforma de administrare pentru a curata mai intai tara, apoi lumea, de reziduuri si deseuri ilegale. Poti fi voluntar cu un smartphone si o conexiune wi-fi.
DONEAZA AICI pentru ca sa putem face asta!

Cum functioneaza?

Pe scurt, curatarea deseurilor implica momentan doua obstacole:
1. Deseurile sunt raspandite ilegal pe teritoriul tarii si nu avem o harta completa a lor pentru a le curata.
2. Nu exista o procedura usoara pentru tine, ca cetatean, sa raportezi autoritatilor deseurile ilegale descoperite.

Aplicatia noastra te ajuta sa marchezi pe harta oricand, orice deseu intalnit in oras sau in natura. In campaniile “Let’s Do It, Romania” din ultimii 5 ani sute de oameni au facut eforturi personale pentru a cauta si gasi aceste gunoaie fiindca nu exista o harta concreta a lor. Dezvoltand aplicatia, oricine va contribui in timp real la asamblarea unei Harti a Deseurilor cu fiecare click.

In momentul in care gasesti o zona afectata de reziduuri, aplicatia genereaza prin intermediul unui formular o sesizare oficiala catre autoritatile responsabile de curatarea ei. Conform legislatiei din Romania, autoritatile au obligatia de a reveni cu un raspuns la fiecare sesizare in maximum 30 de zile. Sesizarea ramane in istoricul aplicatiei tale si vei primi actualizari constant pana la solutionarea problemei semnalizate.

AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TAU!

Am lansat prima campanie de crowdfunding pentru o cauza ecologica! Ajuta-ne sa implinim visul: vrem sa folosim tehnologia pentru a avea o tara si o planeta mai curate. Vrem sa facem voluntariat mai repede, mai usor, cu un simplu smartphone. Un singur click chiar poate schimba lumea!

Cum poti sa te implici?
– Da “join” acestui eveniment si invita-ti prietenii si familia sa sustina cauza!
– Da “share” evenimentelor si postarilor noastre de campanie pe Social Media!
– DONEAZA ORICAT AI POSIBILITATEA pe indiegogo.com


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

1 Comentariu