Fundraiser

Fundraiser

Must have: experiență de cel puțin 2 ani în domeniu.

Fundraising-ul în “Let`s Do It, Romania!” este pentru oameni carismatici si hotarati sa atraga fonduri pentru a sustine proiectele noastre, atenti la detalii si capabili sa construiasca relatii solide cu partenerii din mediul corporate.

Căutăm un om descurcăreț și comunicativ, care e pasionat de vanzari și întotdeauna caută portițe pentru a obține rezultate concrete.

Se spune că nu poți vinde cu succes ceva in care nu crezi, așa că dacă ești implicat social și te identifici cu misiunea noastră, ești binevenit alături de noi!

 

Ce vei face:

– Vei realiza baze de date cu toți potențialii parteneri

– Vei identifica şi propune noi oportunităţi de fundraising, și vei încheia parteneriate în acest scop

– Vei reprezenta, într-o manieră profesionistă, interesele proiectului în relaţiile cu posibilii parteneri

– Vei stabili şi dezvolta relaţii profesionale cu partenerii

– Vei menţine şi vei consolida relaţiile cu partenerii existenți

– Vei participa la evenimente, unde vei reprezenta asociatia noastra

 

Beneficii:

– Vei face parte din cea mai mare mișcare socială din România;

– Vei avea ocazia să lucrezi în niște proiecte motivante, în care vei simți că munca ta chiar contează;

-Vei avea ocazia să iei contact și să creezi relații cu numeroși parteneri din mediul corporate și să fii un ambasador al mișcării noastre;

– Vei avea constant oportunități de dezvoltare personală și profesională;

– Vei avea un salariu și un pachet de beneficii motivante;

– Vei face parte dintr-o echipă de oameni tineri, amuzanți și veseli, care își conduc viața după niște valori și niște principii solide. Ne respectăm reciproc, lucrăm împreună, avem curaj și vrem să contribuim la o Românie în care să ne facă plăcere să trăim;
– Când nu vei fi avea meeting-uri, vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand 🙂

 

Cine suntem:

Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.

Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.

 Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

 

Ce mai trebuie sa stii:
Apreciem munca depusă și o răsplătim și financiar, pentru  un program full-time

Până ne acomodăm unii cu alții, va fi o perioadă de probă de 2 luni.

Dacă ai carnet de conducere, cu atât mai bine.

 

Daca te-ai surprins zâmbind pentru că ți-ai dat seama că ti se potriveste, dă-ne de veste la adresa recrutare@letsdoitromania.ro și spune-ne într-o scrisoare de intenție ce te face să vrei să fii parte din echipa noastră, alături de bine-cunoscutul CV. Succes!