Finance Assistant

Finance Assistant

 

Căutăm un Doer pasionat, la început de carieră, dornic să se dezvolte și să contribuie în departamentul financiar. De asemenea, ne-ar plăcea sa fii un om implicat social, care știe că are puterea de a schimba orice.

 

Am crescut ca organizație și suntem în căutarea unui om al cifrelor, organizat, care își dorește să învețe și să facă parte dintr-o echipă bazată pe implicare, pasiune și deschidere.

 

Dacă ești încă student, și vrei să pui în practică contabilitatea învățată la facultate într-un mediu dinamic, în care valorile primează, iar lucrurile se întâmplă, te vrem alături de noi!

 

Ce vei face:
– Vei menține legătura cu fiecare departament în vederea respectării planurilor de proiect;
– Vei întocmi rapoarte pentru echipa executiva și directorul executiv (săptămânale și la cerere)
– Vei centraliza și verifica corectitudinea documentelor contabile primare primite de la terți (facturi, chitanțe, deconturi, extrase de cont);
– Vei asigura evidenței facturilor primite de la furnizori, a facturilor emise, a registrului de casă;
– Vei ține evidența, vei urmări și realiza raportarea derulării contractelor (realizare/încasare);
– Vei menține o permanentă colaborare cu departamentul de logistică pentru a avea o situație clară a stocurilor din depozit.

 

Beneficii:

– Vei face parte dintr-o echipă de oameni tineri, amuzanți și veseli, care își conduc viața după niște valori și niște principii solide. Ne respectăm reciproc, lucrăm împreună, avem curaj și vrem să contribuim la o Românie în care să ne facă plăcere să trăim;
– Vei avea ocazia să lucrezi în niște proiecte motivante, în care vei simți că munca ta chiar contează;
– Vei face parte din cea mai mare mișcare socială din România;

– Vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand 🙂

– Vei avea constant oportunități de dezvoltare personală și profesională;

-Vei avea un salariu și un pachet de beneficii motivante.

 

Cine suntem:

Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.

Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.

 Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

 

Ce mai trebuie să știi:
– Poziția este platită, iar programul full-time

– Perioada de probă este de 2 luni.

 

Daca te-ai surprins zâmbind pentru că ți-ai dat seama că ti se potriveste, dă-ne de veste la adresa recrutare@letsdoitromania.ro și spune-ne într-o scrisoare de intenție ce te face să vrei să fii parte din echipa noastră, alături de bine-cunoscutul CV, până pe 7 august.