Regionala

Regiunea Sud – Est

(judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea)

Mariana Batca – coordonator regional

Initiativa si curajul ma definesc, credinta si responsabilitatea ma calauzesc, nedreptatile ma motiveaza sa lupt, respectul fata de om ma ajuta sa construiesc durabil. Cred ca spiritul si implicarea civica poate sa schimbe societatea noastra, cred ca impreuna putem da o alta fata Romania!

Facebook: www.facebook.com/mariana.batca

 

 

Regiunea Sud

(judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman)

 

Amelia Radoi – coordonator regional 

Este convinsa ca nu trebuie sa astepte sa faca altii ceva pentru ea, este convinsa ca doar prin actiune se poate schimba ceva, si este convinsa ca de fiecare data dupa Let’s do it, Romania! va urma We did it, Romania!

 

 

Regiunea Sud-Vest

(judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea)

 

  Cătălin Zamfir – coordonator regional

Tanar om de afaceri, cu experienta de 12 ani in domeniul papetarie-birotica-materiale promotionale, casatorit, 2 copii a hotarat inca de acum cativa ani sa se implice in proiecte ce duc la imbunatatirea vietii tuturor. A coordonat cu succes prima editie LDIR din DOLJ alaturi de o echipa inimoasa. Doreste sa transforme Romania intr-o tara de care sa fim mandri din toate punctele de vedere.

 

 

Regiunea Vest

(judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş)

   

Alexandru Kiss – coordonator regional

Pasionat de natură şi de plimbările lungi, îi place ca tot timpul să se audă muzică si îi place să aiba mai multe de făcut decât îi permit cele 24 de ore ale zile. Mereu e cu zâmbetul pe buze si considera buna dispozitie ca fiind cel mai important aspect în timpul muncii.

 

 

Regiunea Nord-Vest

(judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj)

 

Alina Perșa – coordonator regional

Este presedintele Asociatiei pentru Copii si Tineri 4 U din Satu Mare. A absolvit Facultatea de Psihologie si Științe ale Educatiei “Babes Bolyai” – Cluj Napoca. Crede in acest proiect si e convinsa ca va putea îmbunatati  perceptia oamenilor privind mediul inconjurator. Iubeste  sloganul ,,Let’s do it, Romania’’ and   she IS  actually DOING something about it!

 

 

Regiunea Nord-Est

(judeţele Bacău, Botoşani,Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui)

Delia Ariciuc – coordonator regional

Fiindca ea crede in conceptul de voluntariat, proiectul “Let’s Do It, Romania!” i se potriveşte ca o mănuşă.”Let’s Do It, Romania!” 2010 a fost o provocare mare, care justifică toate eforturile depuse! Iubeşte oamenii şi crede cu tărie în puterea exemplului personal. Responsabilizarea socială o consideră o datorie de onoare şi un mod de viaţă.

 

 Regiunea Centru (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu)

 

Razvan Dragomir – coordonator regional

Fiindca s-a implicat si in versiunea 1.0 a acestui proiect de curatenie nationala, a considerat ca anul acesta trebuie sa faca ceva mai mult, astfel incat mentalitatile gresite, de genul: “arunca ambalajul inghetatei pe jos, nu e nici o problema…”, trebuie sa dispara! Dar mentalitatea se schimba cel mai greu, si cu cel mai mare efort… DAR SE POATE! De asta suntem aici… so: Let’s do THIS! 🙂

 

 


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*