Judeteana

Regiunea Sud – Est (judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea, Vrancea)

 

Brăila

Mircea Cazan– coordonator județean

Dornic de idei noi si cu potential de schimbare a comunitatii lucrand cu oamenii pentru oameni, promoveaza voluntariatul prin implicare personala si duce la bun sfarsit ceea ce isi propune. Doreste sa demonstreze cetatenilor, ca alaturi de echipa “Let*s Do It Romania” prin vointa si spirit civic se poate realiza “curatarea gunoaielor”, un lucru util pentru intreaga societate.

 

 

Buzău

Andreea Pauna- coordonator județean

Sunt o tanara studenta visatoare si cred ca va veni o vreme cand oamenii vor constientiza ca pastrarea mediului inconjurator intr-o stare buna este indatorirea noastra a tuturor, dar si modul prin care ne putem asigura ca dreptul nostru de a trai intr-o lume curata este respectat. Am incredere in echipa mea judeteana dar si in toti cei implicati in acest proiect la nivel national si sunt sigura ca puterea exemplului va functiona si de aceasta data.

 

 

Constanța

Victor Maxim– coordonator județean

Victor este implicat in proiecte de voluntariat de mai bine de 8 ani, invatand sa participe la astfel de actiuni datorita multinationalei unde a lucrat. Prin prisma jobului in comunicare si media, unde identifica in fiecare zi problemele de langa noi, reuseste sa actioneze in timp real prin actiuni, idei sau sfaturi. Este pentru al 3-lea an consecutiv coordonator pe Constanta si este sigur ca intr-o zi va schimba lumea de langa el.

 

 

Galați

 

Florin Tofan – coordonator județean

Vicepreședinte al Asociației pentru Ecologie S.O.S.-Pro Natura, consideră că “țara nu e a noastră ci a urmașilor urmașilor noștri” și trebuie să o păstrăm curată pentru copii copiilor noștri…

 

Tulcea

Vrancea

 

 

Regiunea Sud (judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman)

 

Argeş

 

 

Călărași


Dâmbovița

Ionela-Silvia Barbu – coordonator judetean

Isi doreste sa fie un bun exemplu pentru elevii sai de la Gr. Sc Ind “Nicolae Cioranescu” din Targoviste si, mai ales, pentru fetitele sale, in ceea ce priveste PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR, asta si pentru ca este absolventa de facultate si mastere pe aceasta specializare. Considera ca NATURA inseamna de fapt DUMNEZEU si trebuie RESPECTATA, IUBITA SI INGRIJITA de  noi toti.

 

Giurgiu

Lacramioara Sitaru – coordonator judetean 
Dorinta mea sincera este de a-i face pe oameni mai responsabili prin constientizarea imensei valori a mediului inconjurator, precum si prin constientizarea faptului ca anumite actiuni ale omului pot avea efecte negative asupra mediului si calitatii vietii.
Urmarind ce se intampla in jurul nostru, am luat decizia de a ma alatura echipei “Let’s Do It, Romania”.  Ma bucur sa fiu parte din aceasta echipa  ce  lupta pentru o tara si o lume mai curata.

Ialomița

Teleorman

 

 

Regiunea Sud-Vest (judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea)

 

Dolj

Madalina Marinescu – coordonator județean

Sunt studenta la Drept si Vicepresedinte ELSA (The European Law Students’ Association), insa pe langa memorarea infinitelor pagini din cartile de specialitate, imi place sa ma dedic proiectelor  care au ca obiect constientizarea populatiei cu privire la mediul inconjurator, iar LDIR mi-a dat motive sa cred ca acest lucru este posibil! Vreau sa schimb ceva, iar modelul eco trebuie adoptat ca stil de viata!

 

Olt

Liviu Oprea

Coordonator judetean

 

In primul rând sunt o persoană normală, cu preocupări normale, absolv o scoala normala, insa ceea ce ma diferentiaza de alti oameni este faptul ca am reusit sa trezesc in constiinta mea nevoia de o schimbare in responsabilizarea sociala a oamenilor si companiilor, pentru asta am inteles ca trebuie sa fac ceva atat in privinta mea cat si a celor din jur implicandu-ma in Let’s Do It Romania!

Gorj

Mehedinţi

Vâlcea

 

 

Regiunea Vest (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş)

 

Arad

 

Dan Paicu – coordonator județean

Presedinte al Asociatiei EFECT VERDE Arad, Dan Paicu crede cu tarie in dezvoltare durabila, in voluntariat, in capacitatea romanilor de a se solidariza, macar o zi, pentru o cauza civica. Si inca mai crede ca si Romania  poate fi o tara normala, cu mult verde curat.

 

Caraş-Severin

Adriana Teodoriu – coordonator judetean

Lucrez la Agentia pentru Protectia Mediului Caras Severin si cred ca natura merită mult mai mult pentru tot ceea ce ne dăruiește zi de zi. Let’s do it este de fapt o acțiune dedicată mediului înconjurător, prin care noi, oamenii, ne arătăm recunoștința față de natură.

 

Hunedoara

 

Andrei Miu – coordonator interimar judetul Hunedoara

Coordonator Valea Jiului,

email: andrei.miu@letsdoitromania.rohunedoara@letsdoitromania.ro,

telefon: 0748043837 (cosmote)

 

Timiș

Radu Rusu – coordonator județean

Radu este un pasionat de comunicare si un adept al learning by teaching, dar mai ales by doing. Ideea de face curat in Romania, intr-o singura zi, doar mizand pe voluntariat si spirit civic l-a cucerit de la prima editie LDIR si crede cu inversunare ca putem avea o tara ca afara, chiar aici, in Romania.

 

 

Regiunea Nord-Vest (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare, Sălaj)

 

Bihor


Bistriţa-Năsăud

 


 

CRISTIAN TETCU  – Coordonator judetean si specialist relatia autoritati.

Presedinte al Asociatiei GAL pentru Dezvoltare Durabila in Microregiunea Bistrita-Sieu-Somes „RURALIS” – custode a 6 arii naturale protejate, partener in Forumul local al energiei inteligente din cadrul proiectului BELIEF – contract de finantare a Programului Energie Inteligenta pentru Europe. (01.01.2006 – 30.06.2008), initiator proiect „SCOALA ENERGETICA CLASA A” – promovare eficienta energetica in scolile din judetul Bistrita-Nasaud,  initiator proiect „PORTI DESCHISE PENTRU ENERGIE SOLARA”  este un leader inanscut, spirit de organizare, coordonare, comunicare, planificare,  luptator pentru utilizarea energiilor regenerabile si protectia mediului.

 

Cluj

Marius Cobarzan– coordonator județean

Cand spun mediu inconjurator ma refer la tot ceea ce implica societatea in momentul de fata (oameni, natura, interdependente si relatii durabile). Intr-o lume care are la baza notiunea de “schimbare continua”, precedata de un grad de consumerism exagerat, e nevoie de responsabilizare sociala. Cred ca noi, oamenii, avem capacitatea de a intra intr-o relatie de bun simt cu mediul inconjurator iar puterea exemplului este poate cel mai bun factor care ne poate mobiliza. E important sa intelegem ca doar impreuna, printr-o atitudine pozitiva, entuziasti, perseverenti si cu initiativa putem aduce schimbari pozitive in societate. Let’s Do It!

Prima mea intalnire cu “Let’s Do It, Romania” se arata foarte promitatoare. In toamna anului 2010, impreuna cu cativa prieteni din Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc am luat natura la pas. A fost o experienta faina si am inteles ca oamenii implicati in proiectul asta merita tot respectul. Imi place sa vad oamenii manifestandu-se in mod natural, implicandu-se activ pentru o cauza nobila si crezand in valori. In echipa LDIR acesti oameni nu ezita sa apara si cred cu tarie ca impreuna vom reusi sa aducem un plus de valoare societatii.

 

 

Maramureș

Delia Chiuzbaian – coordonator judetean 

Manager de profesie, am iniţiat şi susţinut dezvoltarea in Maramures a unei şcoli de stat cu învaţământ alternativ la cel tradiţional, având la bază principiile pedagogiei Waldorf. Acest lucru s-a intamplat in urma cu peste 12 ani. De atunci activez ca voluntar in cadrul Asociatiei Arta Educatiei din Baia Mare. In cadrul acestei asociatii am desfasurat acţiuni la nivel de comunitate cum a fost şi acţiunea de strângere de ajutoare pentru sinistrati prin campania “Maramureş pentru Moldova”, acţiuni culturale, activităţi de creaţie, ateliere de pictură pentru copii, activităţi sociale, iar de curand, prin implicarea in proiectul “Let’s Do It, Romania!” actiuni pentru protectia mediului.

 E fantastic să poţi influenţa în bine vieţile celor din jur din punct de vedere fizic, emoţional, mental şi spiritual, iar timpul şi ritmul de lucru să ţi-l stabileşti de unul singur!

 

Satu Mare

 

Bianca Durkovics – coordonator județean

Are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Babes Boliay. Se dedica 18/24 ore in proiectul,, Let s do it Romania’’ si nu regreta deloc. Pe 24 septembrie va sarbatori Ziua Nationala De Curatenie alaturi de intreaga tara. Pentru ca va fi ,,..cea mai buna zi…..din an!’’

 

Sălaj

 

Regiunea Nord-Est (judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui)

 

Bacău

Botoşani


Iași

Cornel Sava– coordonator județean

De aproape patru ani de zile administreaza cu succes o firma de curatenie din Iasi. Fiind in domeniu, a acceptat imediat pozitia de coordonator judetean. Inspirat de campania “Romana de Romania” de la Radio Guerilla s-a hotarat sa adopte cuvantul CURATENIE – pentru ca igiena trebuie sa faca parte din cultura oricarui popor. O lume mai curata este o lume mai sanatoasa.

 

Suceava

Neamţ

Andrei Corduneanu – coordonator județean

Conduce o agentie de turism si, in timpul liber, coordoneaza activitatea Asociatiei People to People din Roman. Iubeste sportul si calatoriile. Isi doreste o tara “ca afara”.

 

Vaslui

 

Regiunea Centru (judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu)

 

Alba

Braşov

 

Covasna

 

Eva Kelemen – coordonator judetean

Motto personal: A smile is a curve that sets everything straight.

Fiind coordonatorul Centrului de Voluntariat din judetul Covasna si fiind voluntara de 10 ani, am considerat ca este obligatoriu sa apartin acestei echipe. Ma consider o persoana ambitioasa, plina de energie si organizarea programelor de tineret a devenit o parte importanta a vietii mele, din aceasta cauza ma gasiti si pe site-ul acesta 🙂


Mureş

 

Sibiu

Oana Prodan – coordonator județean Este optimista si crede cu tarie ca se poate schimba ceva in bine daca fiecare dintre noi contribuie. Acesta este si motivul pentru care s-a implicat in proiectul LDIR 2011, si spera ca multi altii sa faca acelasi lucru.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*