Centrala

Board

Ştefan Buciuc

Este o persoană deschisă şi decisă să schimbe ceva. A luat decizia după ce a urmărit ce se întâmplă în jur şi aşa a ajuns în „Let’s Do It, Romania!”. Speră ca acest proiect să demonstreze tururor că dacă ai suficientă voinţă şi reuşeşti să strângi în jurul tău suficienţi oameni entuziaşti, se poate face orice.

 

Ionuț Tunaru

Ionut Tunaru este un om activ: a fost coordonator al echipelor de voluntari in cadrul Summit-ului NATO din 2008, coordoneaza Brigada de Voluntari tot din 2008, a lucrat aproape 5 ani in doua corporatii cu renume. in tara si afara. In “Let’s do it Romania”, editia 2010, s-a implicat cand a auzit de voluntari in numar foarte mare si i-a placut ideea. Anul acesta coordonzeaza proiectul , si spera la cat mai putine editii, sau mai bine zis mai putine motive pentru astfel de proiecte. Ii place Let’s do it Romania pentru ca vede in acest proiect acea schimbare despre care toata lumea vorbeste.

Anamaria Hâncu

In septembrie 2011, implineste 25 de ani si 2 ani importanti din viata ei i-a dedicat Let’s Do It, Romania! Este foarte pasionata de ceea ce face, de PR, comunicare, CSR, dar si moda si ecologie. Isi doreste ca, in 2011, Let’s Do It, Romania! sa reuneasca si mai multi oameni frumosi si de actiune din Romania, iar pe 24 septembrie, 500 000 de voluntari sa faca tara mai curata!

Blog: http://www.anamariahancu.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/anamaria.hancu

Twitter: http://twitter.com/anamariahancu

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/anamariahancu

 

Anca Baniţă

Cu numele de scenă online Phoebs, este pasionată de comunicare, dezvoltare personală şi joc. A făcut parte din ONG-ul studenţesc Advice Students timp de 2 ani, unde a organizat mai multe evenimente despre publicitate şi PR. A lucrat apoi pentru Olimpiadele Comunicării (2009), și scurt în advertising la Headvertising. Momentan este Junior PR Manager la The Practice, trainer de ocazie şi gânditoare pe blogul personal, Phoebs.ro . Și om de bază pentru comunicarea LDIR.

Twitter:www.twitter.com/phoebs

Facebook:http://ro-ro.facebook.com/anca.banita

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/ancabanita

 

Ionuţ Iordăchescu

Nu poti cere oamenilor sa se schimbe fara ca tu sa faci parte din schimbare. De la prima “mare curatenie”, in care s-a implicat activ, a ramas cu filosofia schimbarii. Crede cu tarie ca aceasta miscare poate ajuta Romania printr-o noua mentalitate si poate sa ne asigure un viitor mai bun.

 

 

Andrei Coșuleanu

O persoană care a început să se implice în proiecte de voluntariat începând cu 2006. Totul a fost o joacă la început. În scurt timp și-a dat seama că îi place să lucreze cu oamenii și să îi ajute pe cât mai mulți. Așa a intrat în Let’s Do It, Romania!. Din dorința de a face ceva pentru oameni și din dorința de a schimba ceva în această țară. Nu trebuie să așteptam ca cel de lângă noi să facă ceva pentru a vedea o schimbare. Schimbarea trebuie să înceapă de la noi.

 

 

Luciana Petroiu

Îi place să coordoneze o echipă şi se descurcă bine cand vine vorba de managementul crizei. Îşi susţine tot timpul colegii şi este un adevărat team player.

 

 

Geo Atreides

Spune de-a dreptul: nu-i place că se află în proiectul „Let’s Do It, Romania!”, pentru că acest proiect n-ar fi trebuit să existe. În schimb, crede că ar fi trebuit ca toată lumea să meargă la picnic. Aceasta fiind însă situaţia, va avea grijă să fie schimbată, definitiv.

 

Ionuţ Mandanac

A decis să se implice în efortul de organizare a acestui proiect întrucât crede în potenţialul său de a schimba faţa României şi de a uni persoane printr-o idee extrem de simplă: curăţarea ţării într-o singură zi. Fie că ne place sau nu, fie că suntem conştienţi de acest lucru sau nu, trebuie să realizăm că suntem cu toţii implicaţi; nimeni nu poate să oprească Pământul şi să coboare!

 

 

Ioana Daia

Făcea curat dinainte să ştie că există Let’s do it. Îi place să demonstreze că se poate şi în România, că ideile frumoase pot prinde rădăcini, că fiecare gest şi fiecare cărămidă contează când vrei o lume mai bună.

Echipa de comunicare are membri la fel de diverşi ca şi mesajele pe care trebuie să le comunice. În echipă există oameni cu idei sclipitoare, există oameni care ştiu să insufle motivaţie, există oameni care creează texte vii, cărora le place să spună poveşti, există oameni care construiesc strategii bine gândite.

Toţi au însă ceva în comun: dorinţa de a spune tuturor povestea „Let’s Do It, Romania!”, de a chema, cu energie şi entuziasm, locuitorii din toate colţurile ţării să ia parte la cel mai mare proiect social realizat vreodată în România. La întâlniri se bat constructiv în idei, beau ceai după ceai şi sunt mereu veseli.

 

 

Oana – Raluca Brătilă

Oana are două mari pasiuni: new media şi oamenii. Aşa a ajuns să pornească două proiecte online: apPRentice.ro şi LiriK, să se implice în tot soiul de proiecte și campanii sociale și, desigur, să facă parte din echipa „Let’s Do It, Romania!“, în calitate de Social Media Manager. Crede sincer că poate schimba lumea în care trăim şi îşi doreşte să ajungem să zâmbim mai mult, mai des și mai sincer.

Blog:http://obratila.ro

Twitter:http://twitter.com/oanabratila

Facebook:http://www.facebook.com/oana.bratila

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/oanabratila

 

 

Alexandra Cojocaru

Nici acum nu îi vine să creadă că ideea curajoasă despre care a scris în 2009 la sugestia colegei ei, Oana Brătilă, a devenit realitate. LDIR 2010 e dovada că schimbările se produc şi la noi, în ciuda evidenţelor. A fost o provocare să arătăm că nu suntem doar nişte idealişti. Şi e timpul s-o facem din nou!

Twitter: www.twitter.com/moscarina

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/alexandravcojocaru

 

 

Ioana Dumitrache

Pentru Ioana voluntariatul este un mod de a fi. A crezut inca de la inceput in LDIR si stia ca schimbarea va avea loc cu sau fara ea, dar a hotarat sa fie in echipa care trebuie 🙂 Face parte din prima generatie de Evaluatori din Romania, este pasionata de beauty&makeup si doreste sa devina consultant pe Fonduri Europene, dar deocamdata este editor la Businesslive.ro pe sectiunea Fonduri.

Facebook: http://www.facebook.com/Dumitrache.Ioana

Twitter: http://twitter.com/#!/IoanaDumitrache

Blog: http://notanothermakeupblog.blogspot.com/

Site: http://finantare.businesslive.ro/

 

 

Dan Fulea

Reuneşte paragrafe din Culmile lui Cioran, cuvinte din Sepultura lui Samael, boemia lui Tiersen, toate studiate în stilul lui Chopin. Acţionează verde din instinct şi este pasionat în căutarea frumuseţii. Rezultatul îl găsiţi exprimat live în „Let’s Do It, Romania!” şi 34Life.org, iar literar aici: www.stiribrasov.ro.

 

 

Bogdan Apetroaei

Mai bine zis JamayK; este student la facultatea de mate-info unibuc, front-end developer la UnderWeb şi uneori freelancer. Ocazional joacă tenis şi îşi susţine antrenorul în proiectul său online coachcorner.ro. Novice în ale fotografiei, este şi membru fondator al photowalk.ro. Mai nou, este şi partea geek a echipei de comunicare LDIR… aparent, pentru Bogdan ziua ar trebui să aibă cel puţin 30 ore.

Blog: http://www.jamaykdesign.ro/

Flickr: http://www.flickr.com/photos/jamayk/

Facebook: http://www.facebook.com/jamayk/

 

 

Bianca Coman

I-a placut dintotdeauna sa ajute, asa ca in ultimii ani s-a implicat in diverse proiecte de voluntariat care au adus-o in echipa Let’s Do It, Romania! Este mereu gata de treaba. Accepta cu usurinta provocarile, dar le analizeaza cu calm si in detaliu. Priveste viata cu optimism si o traieste cu zambetul pe buze. In timp a adunat rezerve de energie pe care le foloseste cand ceilalti obosesc.

Blog: http://cbianca.wordpress.com/

Twitter: http://twitter.com/#!/bianca_coman

 

Andrada Radu

A ales să se implice în proiectul ”Let’s Do It, Romania!” pentru a îmbina pasiunea pentru comunicare, relații publice și ecologie. Se consideră o idealistă și crede cu tărie că schimbarea pe care ne dorim să o vedem în jur trebuie să pornească de la noi înșine.

 

Daniela Stefan

3 ani de studenţie încheiaţi în „loja” FCRP-istă (Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice – SNSPA), precedaţi de alţi 4 de matematică-informatică şi încă 8 de pian şi teorie muzicală. Mare consumatoare de filme, presă online (mai mult .com decât .ro) şi bloguri de toate culorile şi pasionată de scenaristică.

Facebook: http://www.facebook.com/daniela.stefan1

Twitter: http://twitter.com/#!/Danses

Linkedin: http://www.linkedin.com/in/danses

 

Lavinia Stefan

Studenta in ultimul an de master la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Lavinia este mereu cu zambetul pe buze, un vesnic Peter Pan in suflet, care crede ca Romania poate fi mai buna, mai curata, atat la propriu cat si la figurat. Renunta cand veti renunta si voi. Desi nu e o fana a retelelor sociale, o puteti gasi from time to time pe:

Twitter: http://twitter.com/LavsBlue

Facebook: http://www.facebook.com/people/Lavinia-Stefan/100000543522749

 

 

Roxana Aron

În 2008 s-a hotărât să „poposească”, pentru următorii 3 ani, la Administrarea Afacerilor cu predare în limba franceză – ASE, ceea ce s-a dovedit a fi mai mult o experiență de viață decât una profesională. În acest timp și-a definit preferințele în materie de domenii de interes (marketing, antreprenoriat, antreprenoriat social) și pasiuni (comunicare & scriitură, film, dans, blogging, limbi străine) pe care se străduiește să le dezvolte cât mai frumos și util. „Vânează” citate și motto-uri celebre, colecționează pixuri și… idei originale. Este considerată FM addicted și îl citează deseori pe N. Iorga atunci când spunea că “Valoarea unui om se socoate după numărul celor ce se simt mai bine prin el.”

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1222047564

Twitter: http://twitter.com/#!/RoxanaAron.

 

Maria Nistor

Viitoare absolventa (promotia 2011) a Facultatii de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA. Leoaică pasionată de domeniul Marcomm, iubitoare de dans şi coregrafie. Cică ar fi un bun public speaker, după spusele unora. Nimic important pana aici. Insa, Mariei îi place să râdă, iar când râde, râde cu poftă. Tocmai pentru că în echipa LET’S DO IT, ROMANIA!, primul sentiment pe care trebuie să îl emani este entuziasmul, nu a stat mult pe ganduri cand s-a decis sa fie membru in echipa(Event Planner). Si e convinsa impreuna, LET’S DO IT va schimba…nu muntii, dar multe! 🙂

Blog: http://www.marianistor.wordpress.com

Facebook:http://www.facebook.com/home.php#!/maria.nistor

Twitter: http://twitter.com/#!/MariaNistor

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/marianistor

 

Echipa de coordonare voluntari are ca rol să recruteze, să lucreze cu oameni din medii diverse şi să motiveze… câteva sute de mii de voluntari! Sunt definiţi de ceea ce fac, cred în puterea exemplului şi vor ca prin „Let’s Do It, Romania!” să schimbe mentalităţi şi să reunească valori. Când totul depinde de noi, avem toate şansele să realizăm ceea ce ne-am propus printr-o apropiere de oameni, atitudine, zâmbete şi energie.

 

Alina Bîndar Crede în România și în datoria morală pe care o avem față de mediu. Se implică cu sufletul în tot ceea ce face și gândește verde de când se știe. Perseverentă și ambițioasă, la cei 20 de ani ai săi vrea să schimbe lumea.

 

 

Evelina Catoi

Are o mică obsesie în materie de curățenie, așa că i-a fost extrem de ușor să se alăture echipei LDIR. Deși nu este prima acțiune de voluntariat, este convinsă că experiența va fi cea mai interesantă de până acum. După limbi străine, management și comunicare, și-a descoperit o noua pasiune: jurnalismul online.

Facebook: http://www.facebook.com/evelina.catoi

Activitate editoriala: www.renne.ro

 

Maria Arbone

Îi plac oamenii inteligenți, veseli și respectuoși. Iubește cafeaua și ziua ei ar trebui să fie de două ori mai lungă ca să facă tot ce își propune. Râde mult, pune pasiune în orice activitate și întotdeauna vede partea plină a paharului, și dacă nu e plină, o umple ea.

 

Radu Banas

Pe scurt, este pasionat de sport, calculatoare, dezvoltare personală şi de comunicare. Este o persoană dinamică, flexibilă, mereu pregătită să se adapteze schimbărilor. Voluntariatul oferă şansa de a cunoaşte oameni, de a învăţa multe lucruri noi şi de a avea parte de experienţe unice. Prima experienţă ca voluntar a fost în februarie – mai 2010, atunci când a fost ghid la DinoExpo. În prezent, face parte din Brigada de Voluntari.

 

Ana Maria Ghica

Este studenta la Afaceri si este primul ei an ca voluntar pentru Let’s do it, Romania! De cele mai multe ori se gandeste mai intai la cei din jur si dupa la propria persoana, considera ca o gandire de genul acesta poate face o diferenta. Este increzatoare inca in puterea exemplului.

Echipa de logistică este o echipă dinamică, organizată şi aflată în căutare continuă de soluţii. Toţi membrii echipei vin cu idei, toate cu acelaşi scop: organizarea impecabilă a unui eveniment de proporţii.

Asigură distribuţia materialelor de lucru pe teren (sau acolo unde sunt necesare). Această echipă stabileşte ariile de acoperire a echipelor de voluntari, ordonarea gropilor de deşeuri identificate pe hartă, precum şi a traseelor optime pentru transportul deşeurilor către zonele de recoltare.

 

   

Adela Dorodici

Este genul de persoană căreia îi place să se implice pentru a aduce valoare mediului în care trăieşte. Din acest motiv s-a alăturat proiectului „Let’s Do It, Romania!”. Alegerea echipei de logistică a fost una foarte potrivită, pentru că îi solicită mult calităţile organizatorice, iar întâlnirile sunt un continuu brainstorming.

 

 

Cristian DumitrescuCrede în întoarcerea la normalitate a României și sprijină proiectele care fac parte din acest concept. Pentru întoarcerea la normalitate crede că trebuie pus accentul pe respect, protejarea drepturilor omului, promovarea bunelor practici, a solidarității și nu consideră că acest drum ar trebui să se integreze într-o medie ci ar putea să aibă și rezultate excepționale.

Echipa de finanţare are ca rol obţinerea de fonduri pentru diversele materiale necesare pentru proiect. Această echipă deschide dialogul cu potenţialii finanţatori după ce a obţinut necesarul din partea restului echipelor.

 

Adrian Enache

Student în primul an la ASE Bucureşti, facultatea Management economic, Adrian are o fire sociabilă şi este foarte deschis în ceea ce priveşte implicarea socială şi activităţile extraşcolare. Pune pasiune în ceea ce face şi consideră că ziua de mâine poate fi una mai bună doar prin implicare directă. Visează la o carieră în domeniul diplomatic, însă nu exclude nici posibilitatea de a organiza evenimente.

 

 

Iulia Niculae

Iulia crede in provocari si se mandreste cu asta. Desi face voluntariat de la 13 ani, in proiectul LDIR a gasit cea mai indrazneata idee. O idee suficient de puternica care a adus alaturi multi oameni entuziasti si plini de vointa. O provocare menita sa educe, sa schimbe mentalitati, sa transforme societarea.

LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/iulia-niculae/a/103/446

 

Diana Grosu

Considera ca timpul trece prea repede ca sa mai faca parte din tabara celor care asteapta “sa se intample ceva”. De aceea, crede cu tarie ca printr-un efort colectiv, de tipul “Let’s do it Romania!” se pot schimba oameni si mentalitati.

 

Echipa TI (tehnologia informaţiei) se ocupă cu realizarea software-ului pentru harta deşeurilor, administrarea website-ului şi crearea intranetului proiectului (în care se poartă discuţiile tuturor membrilor, în termeni specifici) . În continuare, echipa va asigura servicii de transmitere a informaţiilor către participanţii înscrişi la acţiuni şi va furniza rapoarte cu situaţiile cantitative din teritoriu (estimare gunoi, liste voluntari înscrişi etc.)”.

 

Florin Mandiuc

Pasionat de noile tehnologii, web şi IT, dar şi de facilitarea folosirii lor de către cei din jur.

 

Tudor Ștefănescu

Tudor a lucrat toată viața lui profesională pentru companii americane, asta până când s-a hotărât să pună umărul la ridicarea următoarei mari puteri mondiale – România. Care este primul pas spre dominația universală, Pinky? Strângerea gunoiului.

 

 

Ștefan Gună

Ștefan Gună este doctorand în știința calculatoarelor la Universitatea din Trento, Italia. LDIR este primul proiect de voluntariat la care participă. Speră ca impactul proiectului asupra societății românești să fie unul puternic.

Site: http://disi.unitn.it/~guna/

 

Daniel Ancuța

A urmarit cu interes evolutia acestui proiect si a fost incantat sa poata ajuta la dezvoltarea lui. Este primul proiect de acest gen la care participa.

Site: www.projectvoyageur.com

 

 

Horațiu Ariciuc

Crede in spiritul de echipa si in entuziasmul oamenilor implicati in proiect. Spera ca Let’s Do It, Romania sa-si atinga scopul: sa schimbe mentalitati.

 

Iurie Potorac

De cand am aflat de acest proiect m-am hotarat imediat ca trebuie sa fac parte din el, sa constrim aceasta idee impreuna. Pentru o Romanie curata si cu adevarat europeana.

Echipa de resurse umane

Elena Alina Băluşescu Orientată spre rezultate şi implicată în numeroase acţiuni care promovează spiritul civic. Colega ei, Oana Brătilă, spune despre ea că este cea mai simpatică prezenţă din echipă.

 

Simona Patrichi

Considera ca importante pentru reusita oricarui proiect sunt efortul constant, relatiile dintre oameni, amintirile si impresiile ce intaresc increderea si imbogatesc spiritul.

Board

Ştefan Buciuc Este o persoană deschisă şi decisă să schimbe ceva. A luat decizia după ce a urmărit ce se întâmplă în jur şi aşa a ajuns în „Let’s Do It, Romania!”. Speră ca acest proiect să demonstreze tururor că dacă ai suficientă voinţă şi reuşeşti să strângi în jurul tău suficienţi oameni entuziaşti, se poate face orice.   Ionuț Tunaru Ionut Tunaru este un om activ: a fost coordonator al echipelor de voluntari in cadrul Summit-ului NATO din 2008, coordoneaza Brigada de Voluntari tot din 2008, a lucrat aproape 5 ani in doua corporatii cu renume. in tara si afara. In “Let’s do it Romania”, editia 2010, s-a implicat cand a auzit de voluntari in numar foarte mare si i-a placut ideea. Anul acesta coordonzeaza proiectul , si spera la cat mai putine editii, sau mai bine zis mai putine motive pentru astfel de proiecte. Ii place Let’s do it Romania pentru ca vede in acest proiect acea schimbare despre care toata lumea vorbeste.   Anamaria Hâncu In septembrie 2011, implineste 25 de ani si 2 ani importanti din viata ei i-a dedicat Let’s Do It, Romania! Este foarte pasionata de ceea ce face, de PR, comunicare, CSR, dar si moda si ecologie. Isi doreste ca, in 2011, Let’s Do It, Romania! sa reuneasca si mai multi oameni frumosi si de actiune din Romania, iar pe 24 septembrie, 500 000 de voluntari sa faca tara mai curata! Blog: http://www.anamariahancu.wordpress.com Facebook: www.facebook.com/anamaria.hancu Twitter: http://twitter.com/anamariahancu LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/anamariahancu   Anca Baniţă Cu numele de scenă online Phoebs, este pasionată de comunicare, dezvoltare personală şi joc. A făcut parte din ONG-ul studenţesc Advice Students timp de 2 ani, unde a organizat mai multe evenimente despre publicitate şi PR. A lucrat apoi pentru Olimpiadele Comunicării (2009), și scurt în advertising la Headvertising. Momentan este Junior PR Manager la The Practice, trainer de ocazie şi gânditoare pe blogul personal, Phoebs.ro . Și om de bază pentru comunicarea LDIR. Twitter:www.twitter.com/phoebs Facebook:http://ro-ro.facebook.com/anca.banita LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/ancabanita   Ionuţ Iordăchescu Nu poti cere oamenilor sa se schimbe fara ca tu sa faci parte din schimbare. De la prima “mare curatenie”, in care s-a implicat activ, a ramas cu filosofia schimbarii. Crede cu tarie ca aceasta miscare poate ajuta Romania printr-o noua mentalitate si poate sa ne asigure un viitor mai bun.   Andrei Coșuleanu O persoană care a început să se implice în proiecte de voluntariat începând cu 2006. Totul a fost o joacă la început. În scurt timp și-a dat seama că îi place să lucreze cu oamenii și să îi ajute pe cât mai mulți. Așa a intrat în Let’s Do It, Romania!. Din dorința de a face ceva pentru oameni și din dorința de a schimba ceva în această țară. Nu trebuie să așteptam ca cel de lângă noi să facă ceva pentru a vedea o schimbare. Schimbarea trebuie să înceapă de la noi.   Luciana Petroiu Îi place să coordoneze o echipă şi se descurcă bine cand vine vorba de managementul crizei. Îşi susţine tot timpul colegii şi este un adevărat team player.   Geo Atreides Spune de-a dreptul: nu-i place că se află în proiectul „Let’s Do It, Romania!”, pentru că acest proiect n-ar fi trebuit să existe. În schimb, crede că ar fi trebuit ca toată lumea să meargă la picnic. Aceasta fiind însă situaţia, va avea grijă să fie schimbată, definitiv.  

Ionuţ Mandanac

A decis să se implice în efortul de organizare a acestui proiect întrucât crede în potenţialul său de a schimba faţa României şi de a uni persoane printr-o idee extrem de simplă: curăţarea ţării într-o singură zi. Fie că ne place sau nu, fie că suntem conştienţi de acest lucru sau nu, trebuie să realizăm că suntem cu toţii implicaţi; nimeni nu poate să oprească Pământul şi să coboare!   Ioana DaiaFăcea curat dinainte să ştie că există Let’s do it. Îi place să demonstreze că se poate şi în România, că ideile frumoase pot prinde rădăcini, că fiecare gest şi fiecare cărămidă contează când vrei o lume mai bună.

Echipa de comunicare are membri la fel de diverşi ca şi mesajele pe care trebuie să le comunice. În echipă există oameni cu idei sclipitoare, există oameni care ştiu să insufle motivaţie, există oameni care creează texte vii, cărora le place să spună poveşti, există oameni care construiesc strategii bine gândite.

Toţi au însă ceva în comun: dorinţa de a spune tuturor povestea „Let’s Do It, Romania!”, de a chema, cu energie şi entuziasm, locuitorii din toate colţurile ţării să ia parte la cel mai mare proiect social realizat vreodată în România. La întâlniri se bat constructiv în idei, beau ceai după ceai şi sunt mereu veseli.

  Oana – Raluca Brătilă Oana are două mari pasiuni: new media şi oamenii. Aşa a ajuns să pornească două proiecte online: apPRentice.ro şi LiriK, să se implice în tot soiul de proiecte și campanii sociale și, desigur, să facă parte din echipa „Let’s Do It, Romania!“, în calitate de Social Media Manager. Crede sincer că poate schimba lumea în care trăim şi îşi doreşte să ajungem să zâmbim mai mult, mai des și mai sincer. Blog:http://obratila.ro Twitter:http://twitter.com/oanabratila Facebook:http://www.facebook.com/oana.bratila LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/oanabratila   Alexandra Cojocaru Nici acum nu îi vine să creadă că ideea curajoasă despre care a scris în 2009 la sugestia colegei ei, Oana Brătilă, a devenit realitate. LDIR 2010 e dovada că schimbările se produc şi la noi, în ciuda evidenţelor. A fost o provocare să arătăm că nu suntem doar nişte idealişti. Şi e timpul s-o facem din nou! Twitter: www.twitter.com/moscarina LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/alexandravcojocaru   Ioana Dumitrache Pentru Ioana voluntariatul este un mod de a fi. A crezut inca de la inceput in LDIR si stia ca schimbarea va avea loc cu sau fara ea, dar a hotarat sa fie in echipa care trebuie 🙂 Face parte din prima generatie de Evaluatori din Romania, este pasionata de beauty&makeup si doreste sa devina consultant pe Fonduri Europene, dar deocamdata este editor la Businesslive.ro pe sectiunea Fonduri. Facebook: http://www.facebook.com/Dumitrache.Ioana Twitter: http://twitter.com/#!/IoanaDumitrache Blog: http://notanothermakeupblog.blogspot.com/ Site: http://finantare.businesslive.ro/   Dan Fulea Reuneşte paragrafe din Culmile lui Cioran, cuvinte din Sepultura lui Samael, boemia lui Tiersen, toate studiate în stilul lui Chopin. Acţionează verde din instinct şi este pasionat în căutarea frumuseţii. Rezultatul îl găsiţi exprimat live în „Let’s Do It, Romania!” şi 34Life.org, iar literar aici: www.stiribrasov.ro.   Bogdan Apetroaei Mai bine zis JamayK; este student la facultatea de mate-info unibuc, front-end developer la UnderWeb şi uneori freelancer. Ocazional joacă tenis şi îşi susţine antrenorul în proiectul său online coachcorner.ro. Novice în ale fotografiei, este şi membru fondator al photowalk.ro. Mai nou, este şi partea geek a echipei de comunicare LDIR… aparent, pentru Bogdan ziua ar trebui să aibă cel puţin 30 ore. Blog: http://www.jamaykdesign.ro/ Flickr: http://www.flickr.com/photos/jamayk/ Facebook: http://www.facebook.com/jamayk/   Bianca Coman I-a placut dintotdeauna sa ajute, asa ca in ultimii ani s-a implicat in diverse proiecte de voluntariat care au adus-o in echipa Let’s Do It, Romania! Este mereu gata de treaba. Accepta cu usurinta provocarile, dar le analizeaza cu calm si in detaliu. Priveste viata cu optimism si o traieste cu zambetul pe buze. In timp a adunat rezerve de energie pe care le foloseste cand ceilalti obosesc. Blog: http://cbianca.wordpress.com/ Twitter: http://twitter.com/#!/bianca_coman Andrada Radu A ales să se implice în proiectul ”Let’s Do It, Romania!” pentru a îmbina pasiunea pentru comunicare, relații publice și ecologie. Se consideră o idealistă și crede cu tărie că schimbarea pe care ne dorim să o vedem în jur trebuie să pornească de la noi înșine.   Daniela Stefan

3 ani de studenţie încheiaţi în „loja” FCRP-istă (Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice – SNSPA), precedaţi de alţi 4 de matematică-informatică şi încă 8 de pian şi teorie muzicală. Mare consumatoare de filme, presă online (mai mult .com decât .ro) şi bloguri de toate culorile şi pasionată de scenaristică. Facebook: http://www.facebook.com/daniela.stefan1 Twitter: http://twitter.com/#!/Danses Linkedin: http://www.linkedin.com/in/danses

Lavinia Stefan Studenta in ultimul an de master la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Lavinia este mereu cu zambetul pe buze, un vesnic Peter Pan in suflet, care crede ca Romania poate fi mai buna, mai curata, atat la propriu cat si la figurat. Renunta cand veti renunta si voi. Desi nu e o fana a retelelor sociale, o puteti gasi from time to time pe: Twitter: http://twitter.com/LavsBlue Facebook: http://www.facebook.com/people/Lavinia-Stefan/100000543522749   Roxana Aron În 2008 s-a hotărât să „poposească”, pentru următorii 3 ani, la Administrarea Afacerilor cu predare în limba franceză – ASE, ceea ce s-a dovedit a fi mai mult o experiență de viață decât una profesională. În acest timp și-a definit preferințele în materie de domenii de interes (marketing, antreprenoriat, antreprenoriat social) și pasiuni (comunicare & scriitură, film, dans, blogging, limbi străine) pe care se străduiește să le dezvolte cât mai frumos și util. „Vânează” citate și motto-uri celebre, colecționează pixuri și… idei originale. Este considerată FM addicted și îl citează deseori pe N. Iorga atunci când spunea că “Valoarea unui om se socoate după numărul celor ce se simt mai bine prin el.” Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1222047564 Twitter: http://twitter.com/#!/RoxanaAron. Maria Nistor Viitoare absolventa (promotia 2011) a Facultatii de Comunicare şi Relaţii Publice, SNSPA. Leoaică pasionată de domeniul Marcomm, iubitoare de dans şi coregrafie. Cică ar fi un bun public speaker, după spusele unora. Nimic important pana aici. Insa, Mariei îi place să râdă, iar când râde, râde cu poftă. Tocmai pentru că în echipa LET’S DO IT, ROMANIA!, primul sentiment pe care trebuie să îl emani este entuziasmul, nu a stat mult pe ganduri cand s-a decis sa fie membru in echipa(Event Planner). Si e convinsa impreuna, LET’S DO IT va schimba…nu muntii, dar multe! 🙂 Blog: http://www.marianistor.wordpress.com Facebook:http://www.facebook.com/home.php#!/maria.nistor Twitter: http://twitter.com/#!/MariaNistor Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/marianistor  

Echipa de coordonare voluntari are ca rol să recruteze, să lucreze cu oameni din medii diverse şi să motiveze… câteva sute de mii de voluntari! Sunt definiţi de ceea ce fac, cred în puterea exemplului şi vor ca prin „Let’s Do It, Romania!” să schimbe mentalităţi şi să reunească valori. Când totul depinde de noi, avem toate şansele să realizăm ceea ce ne-am propus printr-o apropiere de oameni, atitudine, zâmbete şi energie.

Alina Bîndar Crede în România și în datoria morală pe care o avem față de mediu. Se implică cu sufletul în tot ceea ce face și gândește verde de când se știe. Perseverentă și ambițioasă, la cei 20 de ani ai săi vrea să schimbe lumea.   Evelina Catoi

Are o mică obsesie în materie de curățenie, așa că i-a fost extrem de ușor să se alăture echipei LDIR. Deși nu este prima acțiune de voluntariat, este convinsă că experiența va fi cea mai interesantă de până acum. După limbi străine, management și comunicare, și-a descoperit o noua pasiune: jurnalismul online. Facebook: http://www.facebook.com/evelina.catoi Activitate editoriala: www.renne.ro

Maria Arbone Îi plac oamenii inteligenți, veseli și respectuoși. Iubește cafeaua și ziua ei ar trebui să fie de două ori mai lungă ca să facă tot ce își propune. Râde mult, pune pasiune în orice activitate și întotdeauna vede partea plină a paharului, și dacă nu e plină, o umple ea.   Radu Banas Pe scurt, este pasionat de sport, calculatoare, dezvoltare personală şi de comunicare. Este o persoană dinamică, flexibilă, mereu pregătită să se adapteze schimbărilor. Voluntariatul oferă şansa de a cunoaşte oameni, de a învăţa multe lucruri noi şi de a avea parte de experienţe unice. Prima experienţă ca voluntar a fost în februarie – mai 2010, atunci când a fost ghid la DinoExpo. În prezent, face parte din Brigada de Voluntari.   Ana Maria GhicaEste studenta la Afaceri si este primul ei an ca voluntar pentru Let’s do it, Romania! De cele mai multe ori se gandeste mai intai la cei din jur si dupa la propria persoana, considera ca o gandire de genul acesta poate face o diferenta. Este increzatoare inca in puterea exemplului.

Echipa de logistică este o echipă dinamică, organizată şi aflată în căutare continuă de soluţii. Toţi membrii echipei vin cu idei, toate cu acelaşi scop: organizarea impecabilă a unui eveniment de proporţii.

Asigură distribuţia materialelor de lucru pe teren (sau acolo unde sunt necesare). Această echipă stabileşte ariile de acoperire a echipelor de voluntari, ordonarea gropilor de deşeuri identificate pe hartă, precum şi a traseelor optime pentru transportul deşeurilor către zonele de recoltare.

    Adela Dorodici Este genul de persoană căreia îi place să se implice pentru a aduce valoare mediului în care trăieşte. Din acest motiv s-a alăturat proiectului „Let’s Do It, Romania!”. Alegerea echipei de logistică a fost una foarte potrivită, pentru că îi solicită mult calităţile organizatorice, iar întâlnirile sunt un continuu brainstorming.   Cristian DumitrescuCrede în întoarcerea la normalitate a României și sprijină proiectele care fac parte din acest concept. Pentru întoarcerea la normalitate crede că trebuie pus accentul pe respect, protejarea drepturilor omului, promovarea bunelor practici, a solidarității și nu consideră că acest drum ar trebui să se integreze într-o medie ci ar putea să aibă și rezultate excepționale.

Echipa de finanţare are ca rol obţinerea de fonduri pentru diversele materiale necesare pentru proiect. Această echipă deschide dialogul cu potenţialii finanţatori după ce a obţinut necesarul din partea restului echipelor.

Adrian Enache Student în primul an la ASE Bucureşti, facultatea Management economic, Adrian are o fire sociabilă şi este foarte deschis în ceea ce priveşte implicarea socială şi activităţile extraşcolare. Pune pasiune în ceea ce face şi consideră că ziua de mâine poate fi una mai bună doar prin implicare directă. Visează la o carieră în domeniul diplomatic, însă nu exclude nici posibilitatea de a organiza evenimente.   Iulia Niculae

Iulia crede in provocari si se mandreste cu asta. Desi face voluntariat de la 13 ani, in proiectul LDIR a gasit cea mai indrazneata idee. O idee suficient de puternica care a adus alaturi multi oameni entuziasti si plini de vointa. O provocare menita sa educe, sa schimbe mentalitati, sa transforme societarea. LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/iulia-niculae/a/103/446

Diana GrosuConsidera ca timpul trece prea repede ca sa mai faca parte din tabara celor care asteapta “sa se intample ceva”. De aceea, crede cu tarie ca printr-un efort colectiv, de tipul “Let’s do it Romania!” se pot schimba oameni si mentalitati.

Echipa TI (tehnologia informaţiei) se ocupă cu realizarea software-ului pentru harta deşeurilor, administrarea website-ului şi crearea intranetului proiectului (în care se poartă discuţiile tuturor membrilor, în termeni specifici) . În continuare, echipa va asigura servicii de transmitere a informaţiilor către participanţii înscrişi la acţiuni şi va furniza rapoarte cu situaţiile cantitative din teritoriu (estimare gunoi, liste voluntari înscrişi etc.)”.

Florin Mandiuc Pasionat de noile tehnologii, web şi IT, dar şi de facilitarea folosirii lor de către cei din jur.   Tudor Ștefănescu Tudor a lucrat toată viața lui profesională pentru companii americane, asta până când s-a hotărât să pună umărul la ridicarea următoarei mari puteri mondiale – România. Care este primul pas spre dominația universală, Pinky? Strângerea gunoiului.   Ștefan Gună

Ștefan Gună este doctorand în știința calculatoarelor la Universitatea din Trento, Italia. LDIR este primul proiect de voluntariat la care participă. Speră ca impactul proiectului asupra societății românești să fie unul puternic. Site: http://disi.unitn.it/~guna/

Daniel Ancuța A urmarit cu interes evolutia acestui proiect si a fost incantat sa poata ajuta la dezvoltarea lui. Este primul proiect de acest gen la care participa. Site: www.projectvoyageur.com Horațiu Ariciuc Crede in spiritul de echipa si in entuziasmul oamenilor implicati in proiect. Spera ca Let’s Do It, Romania sa-si atinga scopul: sa schimbe mentalitati. Iurie PotoracDe cand am aflat de acest proiect m-am hotarat imediat ca trebuie sa fac parte din el, sa constrim aceasta idee impreuna. Pentru o Romanie curata si cu adevarat europeana.

Echipa de resurse umane

Elena Alina Băluşescu Orientată spre rezultate şi implicată în numeroase acţiuni care promovează spiritul civic. Colega ei, Oana Brătilă, spune despre ea că este cea mai simpatică prezenţă din echipă. Simona Patrichi Considera ca importante pentru reusita oricarui proiect sunt efortul constant, relatiile dintre oameni, amintirile si impresiile ce intaresc increderea si imbogatesc spiritul.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*