EchipaEchipa „Let’s Do It, Romania!” este alcătuită din mai multe sub-echipe, fiecare dintre ele având un rol specific in proiect. Pentru lista completă a contactelor la nivel naţional, regional şi judeţean, vă rugăm să accesaţi acest link.

ECHIPA CENTRALĂ

 

Echipa de comunicare are membri la fel de diverşi ca şi mesajele pe care trebuie să le comunice. În echipă există oameni cu idei sclipitoare, există oameni care ştiu să insufle motivaţie, există oameni care creează texte vii, cărora le place să spună poveşti, există oameni care construiesc strategii bine gândite.

Toţi au însă ceva în comun: dorinţa de a spune tuturor povestea „Let’s Do It, Romania!”, de a chema, cu energie şi entuziasm, locuitorii din toate colţurile ţării să ia parte la cel mai mare proiect social realizat vreodată în România.

La întâlniri se bat constructiv în idei, beau ceai după ceai şi sunt mereu veseli. Îi găseşti în fiecare joi seară la Sala de Lectură de la Teatrul Act.

Anamaria Hâncu

A inceput să se implice în proiecte de ecologie nu de foarte mult timp, dar suficient încât să îşi dea seama că avem o datorie faţă de noi înşine, faţă de generaţiile viitoare şi că stă în puterea noastră să schimbăm ceva pentru un mediu mai curat şi nişte cetăţeni responsabili. De un an este PR pentru EcoAssist şi de curând a absolvit masterul de comunicare şi mass-media în cadrul Facultăţii de Sociologie. Este perseverentă, ambiţioasă, iar proiectul „Let’s Do It, Romania!” reprezintă cea mai mare provocare de până acum.

Blog: http://www.anamariahancu.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/anamaria.hancu

Twitter: http://twitter.com/anamariahancu

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/anamariahancu

Oana – Raluca Brătilă

Pe scurt despre ea: gândeşte, zâmbeşte, râde şi iubeşte. Pe larg, are două mari pasiuni: new media şi oamenii. Aşa a ajuns să pornească două proiecte online: apPRentice.ro şi LiriK şi să facă parte din echipele Civika, Lecturi Urbane şi, desigur, „Let’s Do It, Romania!“. Crede sincer că poate schimba lumea în care trăim şi îşi doreşte să ajungem să zâmbim mai mult şi mai des.

Blog:http://msd28.ro

Twitter:http://twitter.com/oanabratila

Facebook:http://www.facebook.com/oana.bratila

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/oanabratila

Anca Baniţă

Cu numele de scenă online Phoebs, este pasionată de comunicare, dezvoltare personală şi joc. A făcut parte din ONG-ul studenţesc Advice Students timp de 2 ani, unde a organizat mai multe evenimente despre publicitate şi PR: AdRevolution, Teach Me, Olimpiadele Comunicării (2009) şi a lucrat în advertising la Headvertising. Momentan este voluntar în Civika.ro, trainer de ocazie şi gânditoare pe blogul personal, Phoebs.ro .

Twitter:www.twitter.com/phoebs

Facebook:http://ro-ro.facebook.com/anca.banita

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/ancabanita

Alexandra Cojocaru

Îi plac ideile mari cu potenţial pentru schimbare, poveştile care au la bază intenţii frumoase, lucrurile vechi şi inovaţia.

Blog:http://www.apPRentice.ro

Twitter:www.twitter.com/moscarina

Ioana Dumitrache

Studentă în an terminal la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA, preocupată de probleme legate de mediu şi dezvoltare durabilă. Se implică în proiecte de voluntariat cu entuziasm şi optimism.

Dan Fulea

Reuneşte paragrafe din Culmile lui Cioran, cuvinte din Sepultura lui Samael, boemia lui Tiersen, toate studiate în stilul lui Chopin. Acţionează verde din instinct şi este pasionat în căutarea frumuseţii. Rezultatul îl găsiţi exprimat live în „Let’s Do It, Romania!” şi 34Life.org, iar literar aici: www.stiribrasov.ro.

Bogdan Apetroaei

Mai bine zis JamayK; este student la facultatea de mate-info unibuc, front-end developer la UnderWeb şi uneori freelancer. Ocazional joacă tenis şi îşi susţine antrenorul în proiectul său online coachcorner.ro. Novice în ale fotografiei, este şi membru fondator al photowalk.ro. Mai nou, este şi partea geek a echipei de comunicare LDIR… aparent, pentru Bogdan ziua ar trebui să aibă cel puţin 30 ore.

Blog: http://www.jamaykdesign.ro/

Flickr: http://www.flickr.com/photos/jamayk/

Facebook: http://www.facebook.com/jamayk/

Cezar Vasile

La un moment dat în viaţa asta fiecare dintre noi trebuie să aleagă dacă vrea să fie victorios. Cezar a ales să acţioneze în cel mai mare proiect de implicare socială ca să fie victorios. Vrea să lupte împotriva celor care îşi bat joc de ţară, împotriva celor care se complac în situaţia de fapt din ţara noastră, care vor ajunge să aibă o viaţă supusă, similară cu cea a părinţilor noştri.

Blog: http://cezarvasile.wordpress.com/

Twitter: http://twitter.com/CezarV

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000362656198

Echipa de coordonare voluntari are ca rol să recruteze, să lucreze cu oameni din medii diverse şi să motiveze… câteva sute de mii de voluntari! Sunt definiţi de ceea ce fac, cred în puterea exemplului şi vor ca prin „Let’s Do It, Romania!” să schimbe mentalităţi şi să reunească valori. Când totul depinde de noi, avem toate şansele să realizăm ceea ce ne-am propus printr-o apropiere de oameni, atitudine, zâmbete şi energie.

Ionuț Tunaru

Corina Anghel

Crede în puterea iniţiativei şi în schimbare ca fiind un proces natural în evoluţie, “Let’s Do It, Romania!” fiind un exemplu de iniţiativă ce îşi propune să schimbe mentalităţi, acesta fiind motivul pentru care s-a alăturat echipei. Este preşedintele Asociaţiei Studenţeşti DAfi (DaAfaceri) şi se mândreşte cu succesul acesteia. Studiază managementul şi psihologia, este o fire proactivă şi entuziastă, promovează conceptul de dezvoltare personală şi se implică în multe activităţi cu şi despre oameni.

Geo Atreides

Spune de-a dreptul: nu-i place că se află în proiectul „Let’s Do It, Romania!”, pentru că acest proiect n-ar fi trebuit să existe. În schimb, crede că ar fi trebuit ca toată lumea să meargă la picnic. Aceasta fiind însă situaţia, va avea grijă să fie schimbată, definitiv.

Simona Găureanu

Încearcă să ducă un stil de viaţă altfel, o îmbinare între artă, natură şi eco. Îi place să respire culmi printre oameni speciali, în mijlocul naturii. Cultivă pozitivism ludic şi magia emoţiilor.

Ionuţ Mandanac

A decis să se implice în efortul de organizare a acestui proiect întrucât crede în potenţialul său de a schimba faţa României şi de a uni persoane printr-o idee extrem de simplă: curăţarea ţării într-o singură zi. Fie că ne place sau nu, fie că suntem conştienţi de acest lucru sau nu, trebuie să realizăm că suntem cu toţii implicaţi; nimeni nu poate să oprească Pământul şi să coboare!

Rucsandra Gălăţeanu

Îşi doreşte să se implice în cât mai multe proiecte de mediu, atâta timp cât îşi poate aduce contribuţia la reuşita lor. A ajuns din întâmplare într-o organizaţie de mediu şi, după ce a devenit o pasiune, s-a transformat într-un stil de viaţă. Ştie când să se distreze şi când trebuie să se concentreze pe treabă… pe scurt, how to „let’s do it”.

Marian Damoc

Proaspăt absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj-Napoca, Marian a privit acest proiect atât ca pe o mare provocare, cât şi ca pe o oportunitate de a contribui la dezvoltarea „conştiinţei eco-friendly” din ţara noastră. A mai desfăşurat numeroase acţiuni de voluntariat, însă aceasta este prima mare acţiune ecologică la care participă.

Carmen Radu

Visele devin obiective şi îi place să le transforme în realitate. Susţine voluntariatul şi consideră că atâta timp cât îţi poţi imagina ceva, înseamnă că îl poţi realiza şi nu te poţi aştepta ca altcineva să facă asta în locul tău. A crescut alături de bunici la ţara, înconjurată de pajişti, pomi, flori şi aer curat şi consideră că oamenii doresc să se bucure de clipele pe care le petrec alături de cei dragi în natură, la munte, la mare sau oriunde în România, deoarece peisaje minunate avem. Posedă spirit antreprenorial şi doreşte să aibă propria companie cu o latură de responsabilitate socială foarte bine dezvoltată. Are obiceiul de a face ceea ce spune. 🙂

Elena Alina Băluşescu

Orientată spre rezultate şi implicată în numeroase acţiuni care promovează spiritul civic. Colega ei, Oana Brătilă, spune despre ea că este cea mai simpatică prezenţă din echipă.

Echipa de logistică este o echipă dinamică, organizată şi aflată în căutare continuă de soluţii. Toţi membrii echipei vin cu idei, toate cu acelaşi scop: organizarea impecabilă a unui eveniment de proporţii.

Asigură distribuţia materialelor de lucru pe teren (sau acolo unde sunt necesare). Această echipă stabileşte ariile de acoperire a echipelor de voluntari, ordonarea gropilor de deşeuri identificate pe hartă, precum şi a traseelor optime pentru transportul deşeurilor către zonele de recoltare.

Mihai Dragotă

Biciclist fervent si voluntar eco, Mihai apreciază oportunitatea oferită de echipa logistică de a-şi folosi abilităţile analitice, de organizare si planificare. Mihai promovează spiritul ecologic pentru ca acesta să devină parte integrantă a stilului de viaţă şi regulilor de conduită din societatea românească.

Adela Dorodici

Este genul de persoană căreia îi place să se implice pentru a aduce valoare mediului în care trăieşte. Din acest motiv s-a alăturat proiectului „Let’s Do It, Romania!”. Alegerea echipei de logistică a fost una foarte potrivită, pentru că îi solicită mult calităţile organizatorice, iar întâlnirile sunt un continuu brainstorming.

Luciana Petroiu

Îi place să coordoneze o echipă şi se descurcă bine cand vine vorba de managementul crizei. Îşi susţine tot timpul colegii şi este un adevărat team player.

Dragoş Toma

El este omul cu GIS-ul, omul cu geografia. Sub aripa lui se formează noi specialişti, iar sub privirea lui logistica întregului proiect devine mai concretă. Este entuziasmat că poate să îşi folosească cunoştinţele la o asemenea scară, că poate să îşi asume responsabilităţi şi soluţionări, iar împreună cu o echipă straşnică, să tindă spre gustul final al succesului. Să o facă, alaturi de – şi pentru – România.

Valentin Tihan

“Conştiinţa înainte de toate, crede că schimbarea vine cu paşi mărunţi, doreşte să fie parte din soluţie. Voluntar în proiecte de mediu pentru că iubeşte natura.”

Echipa de finanţare are ca rol obţinerea de fonduri pentru diversele materiale necesare pentru proiect. Această echipă deschide dialogul cu potenţialii finanţatori după ce a obţinut necesarul din partea restului echipelor.

Ştefan Buciuc

Este o persoană deschisă şi decisă să schimbe ceva. A luat decizia după ce a urmărit ce se întâmplă în jur şi aşa a ajuns în „Let’s Do It, Romania!”. Speră ca acest proiect să demonstreze tururor că dacă ai suficientă voinţă şi reuşeşti să strângi în jurul tău suficienţi oameni entuziaşti, se poate face orice.

Adrian Enache

Student în primul an la ASE Bucureşti, facultatea Management economic, Adrian are o fire sociabilă şi este foarte deschis în ceea ce priveşte implicarea socială şi activităţile extraşcolare. Pune pasiune în ceea ce face şi consideră că ziua de mâine poate fi una mai bună doar prin implicare directă. Visează la o carieră în domeniul diplomatic, însă nu exclude nici posibilitatea de a organiza evenimente.

Iulia Ghiţescu

Se bucură când întâlneşte pe cineva care a auzit de proiect şi care vrea să participe la curăţenie. A participat la multe proiecte de voluntariat, însă niciunul nu a avut un impact atât de mare.

Silvia Olaru

Studentă în anul II la ASE şi pasionată de fotografie, s-a săturat de gunoaiele care distrug frumuseţea şi sănătatea naturii. Crede în proiectul “Let’s Do It, Romania!” şi în schimbarea pe care acesta o va aduce, şi speră ca românii să devină mai atenţi cu mediul înconjurător.

Andrei Coșuleanu

O persoană care a început să se implice în proiecte de voluntariat începând cu 2006. Totul a fost o joacă la început. În scurt timp și-a dat seama că îi place să lucreze cu oamenii și să îi ajute pe cât mai mulți. Așa a intrat în Let’s Do It, Romania!. Din dorința de a face ceva pentru oameni și din dorința de a schimba ceva în această țară. Nu trebuie să așteptam ca cel de lângă noi să facă ceva pentru a se schimba ceva. Schimbarea trebuie să înceapă de la noi.

Echipa TI (tehnologia informaţiei) se ocupă cu realizarea software-ului pentru harta deşeurilor, administrarea website-ului şi crearea intranetului proiectului (în care se poartă discuţiile tuturor membrilor, în termeni specifici) . În continuare, echipa va asigura servicii de transmitere a informaţiilor către participanţii înscrişi la acţiuni şi va furniza rapoarte cu situaţiile cantitative din teritoriu (estimare gunoi, liste voluntari înscrişi etc.)”.

Ionuţ Iordăchescu

Este primul proiect de voluntariat la care participă. Are incredere în proiectul “Let’s Do It, Romania!”.

Florin Mandiuc

Pasionat de noile tehnologii, web şi IT, dar şi de facilitarea folosirii lor de către cei din jur.

Echipa de conducere se ocupă de managementul de proiect al acestei acţiuni din România. Obiectivul lor este acela de a da direcţia proiectului, de a forma şi păstra echipele de proiect, totodată atragerea unor parteneriate cu reprezentanţi ai ONG-urilor (mediu, social, educaţie, cultură), autorităţilor, firmelor private, persoanelor publice sau chiar persoane fizice, precum şi asigurarea funcţionalităţii acestor parteneriate.

Liana Buzea

Nu ştie şi nu îşi doreşte să facă altceva decât activism eco. Chiar dacă a auzit adesea că este prea entuziastă şi că aşteaptă degeaba rezultate concrete pentru România, a văzut că se poate şi de aceea perseverează.

Ioana Nicolaescu

Întotdeauna într-o bună dispoziție și pregătită pentru orice, s-a alăturat echipei „Let’s Do It, Romania!” pentru că își dorește să dea o lecție tuturor celor care pleacă de la pădure lăsând în urmă lor un morman de gunoi. Își dorește ca proiectul să schimbe mentalități și să avem o țară mai curată, nu pentru că o curăţă „Let’s Do It, Romania!” într-o singură zi, ci pentru că fiecare dintre noi va învăța să aprecieze mediul înconjurător.

Mircea Preduţ

Pentru prima dată implicat într-un proiect ecologic, Mircea are încredere în ţară, oameni şi în proiectul care îşi propune să schimbe mentalităţi. Iubeşte natura şi vrea să facă orice pentru a o păstra şi a limita distrugerea cauzată de folosirea în exces a resurselor naturale. Coordonează echipele judeţene din regiunea de Sud cu multă pasiune şi implicare.

Irina Leca

A văzut scurt metrajul despre “Let’s do it, Estonia!” când începuse să îşi piardă interesul pentru acţiunile de mediu. S-a gândit imediat că cineva trebuie neapărat să înceapă treaba asta şi la noi. La câteva luni după, a aflat de “Let’s do it, Romania!”, s-a dus la întalnirea echipei de voluntari şi gata. A renunţat la a privi pasiv de pe margine în speranţa unei schimbări şi a pus mâna la treabă.

Elena Rastei

Activist eco şi promotor de strategii sustenabile în domeniul construcţiilor.

Delia Ariciuc

S-a implicat în proiect cu inima deschisă. Crede în conceptul de voluntariat iar proiectul “Let’s Do It, Romania” i se potriveste ca o manuşă. Nu a fost uşor să-şi împartă efortul între responsabilităţile profesionale şi cele familiale, însă provocarea a fost mult prea mare. Este o perfecţionistă, e mereu autodidactă, recunoaşte când greşeşte (se întamplă destul de rar) dar învaţă întotdeauna din greşeli. Lucrează perfect în echipă. Responsabilizarea sociala o consideră o datorie de omoare şi este un mod de viaţă. Iubeşte oamenii şi crede în puterea exemplului personal.

 

ECHIPA REGIONALĂ CENTRU

Alba:

Monica Chindriş – coord. conducere

Mihai Corcheş – coord. cartare

Ioan Utiu – coord. logistică

Radu Ciubotea – coord.vol. ziua Z
Braşov:

Claudia Pop – coord. logistică

Codrin Fătu – coord. cartare

Ioana Daia – coord. conducere

Mihaela Andrieş

Mihaela Andrieş – coord. voluntari

Lucian Iuga – coord. comunicare

Vlad Radu – verificator cartare
Harghita:

Lorinz Szilard – coord. voluntari

Demeter Laszlo – coord. conducere

Emese Marton – coord. cartare

Arnold Horvath – coord. logistică
Mureş:

Agnes Secasean – coord. conducere

Vlad Lipovanu – coord. logistică

Dan Dunca - coord. finanţare

Dan Dunca – coord. finanţare

Catalin Hegheş – coord. comunicare

Alexandru Popa – coord. cartare

Adriana Buruş – coord. Ziua Z

 

ECHIPA REGIONALĂ NORD – EST

Bacău:

 • Mircea Sandulescu, coord. conducere
 • Daniel Haidau, coord. logistică
 • Ana Ancuta Macovei , verificator cartare
 • Gabriel Postolache, coord. cartare
 • Florin Suciu, coord. voluntari Ziua Z
Botoşani:

 • Paul Vieru, coord. conducere
 • Ovidiu Porohniuc, coord. logistică
 • Ioana Matfeev, coord. comunicare
 • Andrei Caciuc, verificator cartare
 • Sorana Tulbure, coord. cartare
Iaşi:

 • Mihaela Sabadac, coord. conducere
 • Lucian Gajora, coord. cartare
 • Aurica Cobuz, coord. primării şi logistică
 • Irina Petruc, coord. operatori salubritate
 • Ionut Lazar, coord. logistică
 • Adrian Butnariu, coord. voluntari observatori
 • Raluca Neculai, coord. comunicare
 • Gheorghita Epureanu, promovare blog
 • Carmen Chelaru, coord. primarii si voluntari Ziua Z
 • Alexandra Botez, coord. voluntari – firme/institutii
 • Elena Ungureanu, coord. voluntari – persoane fizice
Neamţ:

 • Andrei Corduneanu, coord.conducere şi logistică
 • Lidia Avadanei, coord. conducere
 • Daniela Prisacariu, coord. voluntari
 • Gabriela Lerghievici, coord. voluntari şi verificator cartare
Suceava:

 • Oana Olariu, coord. conducere
 • Adrian Sfichi, coord. voluntari Ziua Z
 • Cecilia Bedrulea, coord. zonal – Gura Humorului
 • Laura Sandu – coord. zonal – Rădăuţi
 • Irinel Acatrinei – coord. zonal – Vatra Dornei
Vaslui:

 • Ciprian Hordila, coord. conducere
 • Ioan Cretu, coord. logistica
 • Mihai Bruma, coord. voluntari şi verificator cartare
 • Mihaela Veres, coord. voluntari Ziua Z

 

ECHIPA REGIONALĂ SUD – VEST

Coordonatori regionali:

 • Carmen Radu
 • Ermil Babiuc
Dolj


 • Conducere Catalin Zamfir
 • Voluntari ZZ Iulian Tanase
 • Voluntari Cartare Diana Buzatu
 • Logistica – Verificator Cartare Adrian Somicu
 • Logistica Radu Stoian
 • Comunicare Camelia Iordache, Ramona Ionica, Cecilia Cioroianu, Adrian Pop
Gorj


 • Conducere Ionut Negomireanu

Valeriu Umbres

 • Voluntari Cartare Jerca Iulian
 • Logistica – Verificator Cartare Valeriu Umbres
 • Logistica Strichitescu Madalin
 • Comunicare Popescu Irina
 • Coordonator local Polovragi si Baile de Fier : G.D.Chiriac
Olt


 • Conducere Eugenia Visescu
 • Voluntari ZZ Miruna Sîrghie
 • Voluntari Cartare Mitru Ion
 • Logistica – Verificator Cartare Dorin Tecuceanu
 • Logistica Mihaela Ciobanu
 • Comunicare Angela Solduban
 • Voluntari ZZ Man Felicia
 • Voluntari Cartare Marineanu Stefania
 • Finantare Fota Cristian
Mehedinti

 • Conducere Mihai Mufturel
 • Voluntari Cartare Tiberiu Sturek
Valcea


 • Conducere Izabela Cernatescu
 • Logistica- Verificator cartare Andrei Ivanescu
 • Voluntari Cartare Gratiela Anghelescu
 • Voluntari ZZ online Alexandru Palcuie

 

ECHIPA REGIONALĂ SUD – EST

Brăila Conducere Laura Turcanu
Logistica Oana Poenaru
Verificator
Voluntari – cartare
Voluntari – ZZ
Buzău Conducere Elena Suditu
Logistica Ana-Cristina Ghetu
Verificator Claudiu Gaita
Voluntari – cartare Mihai Florian
Voluntari – ZZ
Constanţa Conducere Victor Maxim
Logistica Cosmin Barzan
Logistica
Verificator
Voluntari – cartare Andy Erceanu
Voluntari – ZZ Eduard Ovidiu Acsente
Galaţi Conducere Laura Oanca
Logistica Negoita Silviu
Verificator Nicoleta Nicula
Voluntari – cartare Danut Balaban
Voluntari – ZZ
Tulcea Conducere Ana Lazar
Logistica
Verificator
Voluntari – cartare Marian Gorun
Voluntari – ZZ
Comunicare Diana Petri
Vrancea Conducere Marcela Ghiuta
Logistica Elena Matache
Verificator
Voluntari – cartare
Voluntari – ZZ

 

 

 

 

The Team

The “Let’s Do It, Romania!” team is made up of several sub-groups, each of them with a specific role in the project.

 

 

The communications team’s members are as diverse as the messages they have to write. The team includes people with brilliant ideas, others who know how to motivate, some others who can write vivid texts and who love telling stories and still others who know how to build a well thought-trough strategy. Yet all of them have something in common: their wish to tell everybody the story of “Let’s Do It, Romania!”, and to enthusiastically summon inhabitants from all over Romania to take part in the greatest social project ever carried out in Romania.

During their meetings, they have a strong but constructive debate over ideas, drink a lot of tea and are always happy. You can find them every Thursday evening at the Reading Room of Teatrul Act in Bucharest.

 

Anamaria Hâncu

She started getting involved in ecological projects quite recently, but the time was enough for her to realize we have a duty towards ourselves and towards the following generations and that it lies within our reach to change something in order to enjoy a cleaner environment and some responsible co-citizens. She is perseverant, ambitions, and “Let’s Do It, Romania!” is her biggest challenge so far.

 

Blog:http://www.anamariahancu.wordpress.com

Facebook:www.facebook.com/anamaria.hancu

 

Oana – Raluca Brătilă

In short about herself: she thinks, she smiles, she laughs and she loves. And the longer version: she has two big hobbies: new media and people. This is how she got to start two online projects: apPRentice.ro and LiriK.ro and to be part of the Civika.ro, Lecturi Urbane and – of course – “Let’s Do It, Romania!” teams. She genuinely believes she can change the world we live in and she wishes us all to get to be smiling more.

 

Blog:http://www.msd28.ro

Twitter:http://twitter.com/oanabratila

Facebook:http://www.facebook.com/oana.bratila

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/oanabratila

 

Anca Baniţă

Anca, aka Phoebs, is very keen on communication, personal development and play. She was part of the student NGO Advice Students for 2 years and she organized several events on advertising and PR: AdRevolution, Teach Me, Olimpiadele Comunicarii (2009). She currently works in advertising, is a volunteer with Civika.ro, and an occasional trainer and thinker on her personal blog, Phoebs.ro.

 

Twitter:www.twitter.com/phoebs

Facebook:http://ro-ro.facebook.com/anca.banita

LinkedIn:http://www.linkedin.com/in/ancabanita

 

Alexandra Cojocaru

She likes great ideas with potential for change, stories built on good intentions, antiquities and innovation.

 

Blog:http://www.apPRentice.ro

Twitter:www.twitter.com/moscarina

 

Ioana Dumitrache

She is a final-year student at the Faculty of Political Sciences (SNSPA) and she is interested in environmental issues and sustainable development. She gets involved into volunteer projects with a lot of optimism and enthusiasm.

 

Dan Dumitrescu

Dan is a pragmatic ecologist, an active player, a volunteer for civika.ro, socially responsible and a great fan of David Bowie.

 

Blog:http://www.dumitrescudan.ro/

Twitter:http://twitter.com/dumitrescudan

Facebook:http://www.facebook.com/home.php#/dumitrescudan?ref=mf

 

Dan Fulea

He brings together paragraphs from Cioran’s On the Heights of Despair, words from Samael’s Sepultura, Tiersen’s bohemia, all practiced in Chopin’s style. He instinctively acts green and is passionately in the search of beauty. You can find the live results in “Let’s Do It, Romania!” and 34Life.org, and the literary expression here: www.stiribrasov.ro.

 

Cristina Tudor

She sets off from two words: communication and people. She adds up passion, optimism, trust and perseverance. She knows the world cannot change, yet she is sure that there is an option for everybody. Hers is “Let’s Do It, Romania!”.

 

Blog: http://cristudor.wordpress.com/

Facebook: http://www.facebook.com/cristina.ioana.tudor

Twitter: http://twitter.com/cristudor

Linkedin: http://ro.linkedin.com/in/cristinatudor

 

Bogdan Apetroaei

Or, rather, JamayK; he studies Mathematics & IT at the Bucharest University, is a front-end developer at UnderWeb and sometimes a freelancer. He plays tennis every now and again and assists his coach with his online project coachcorner.ro. Even if being a novice in photography, he is a founding member of photowalk.ro. Recently he has also been the geek part of the communications team of LDIR… Bogdan’s day should seemingly count 30 hours at least.

 

Blog: http://www.jamaykdesign.ro/

Flickr: http://www.flickr.com/photos/jamayk/

Facebook: http://www.facebook.com/jamayk/

 

Daiana Stoicescu

Daiana Stoicescu is a passionate PR person who has decided to concentrate on the development and organization of „Let’s Do It, Romania!” project, because she is convinced that Romanians can be environment-friendly and have the power to take action and clean all the garbage piles from natural areas in one day.

 

Site: www.daianastoicescu.ro

Twitter: http://twitter.com/daianas

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1486195255&v=info&ref=profile

LinkedIn: http://ro.linkedin.com/in/daianastoicescu

 

 

 

The role of the volunteers’ coordination team is to recruit, work with people of different backgrounds and motivate … several hundreds of thousands of volunteers! They define themselves by what they are doing, they believe in walking the talk and they want to change mentalities and bring together people of value by means of the “Let’s Do It, Romania!” project. When everything is depending on us, we stand all chances to fulfill what we have planned to do by getting close to people, by our attitude, smiles and energy.

 

Ionuţ Tunaru

He listens to a lot of music, most of the time unusual one, he reads when he has time to, he works a lot and sleeps a lot at the end of the month. While in Iasi, he worked for the radio, he was employed by a street shop and he used to write for a magazine. He now works in Bucharest and he is enjoying it. He is about to finish the Faculty for Communications and Public Relations but meanwhile he is working for Oracle as a contract specialist and he additionally is in charge with coordinating the volunteers J.

 

Corina Anghel

Corina was born on July 27th ’88. She is studying management and psychology. She formerly wished to work in human resources but she changed her mind. She is coordinating teams and doing volunteer work. She currently presides over the Student Association DAfi (DaAfaceri) and is proud with its success. During her spare time she walks a lot, eats jelly and plays drama. In short, she’s a globe of enthusiastic energy!

 

Geo Atreides

He tells it right into your face: he doesn’t like to be part of the “Let’s Do It, Romania!” project, because this project shouldn’t have existed in the first place. On the other hand, he thinks that everybody should go out to picnic. Considering the current situation, he will look to it that things change, for good.

 

Simona Găureanu

She tries to lead a different way of life, a blend of art, nature and eco. She likes breathing the fresh air on mountain tops, together with special people. She cultivates playful positivism and the magic of emotions.

 

Ionuţ Mandanac

He decided to join the efforts of organizing this project because he believes in his potential of changing the face of Romania and of bringing together people by means of an extremely simple idea: cleaning the country in one single day. Whether we like it or not, whether we are aware of it or not, we have to realize that we are all involved; nobody can stop the Earth and get off!

 

 

 

The Logistics team is dynamic, well-organized and in a continuous search for solutions. All team members come up with ideas to the same end: the impeccable organization of a large-scale event.

 

Alex Zamfir

He started being concerned with ecological issues 4 years ago and he has been acting in this direction for 3 years now, by cutting down the consumption of power, paper, water, by selective collection and choosing those products and services with the least negative impact on the environment. He thinks that the relationship between man and nature will change for the better before it is too late, because it lies in our power to do so.

 

Mihai Dragotă

Fervent cyclist and eco volunteer, Mihai appreciates the opportunity that the logistics team offers him, namely to use his analytical organization and planning abilities. Mihai promotes ecological spirit in order for it to become part of Romanian society lifestyle and standard behavior rules.

 

 

Adela Dorodici

Adela is the type of person who likes getting involved in order to bring value to the environment in which she lives. This is why she joined the “Let’s Do It, Romania!” project. The Logistics team was the right choice, because it makes best use of her organization skills and their meetings are a continuous brainstorming.

 

Luciana Petroiu

Luciana likes coordinating a team and does very well with crisis management. She always backs up her colleagues and is a real team player.

 

Dragoş Toma

He’s the GIS guy, the geography guy. Under his wing, new specialists emerge, and under his eyes the logisitics of the project grows more practical. He is excited to use his know-how at a big scale, to take responsibilities and decisions, and also to reach for success with his great team. To do it with and for Romania.

 

 

The Japanese team is the mediator between project team members, but also in the relationship with the external partners (NGOs, authorities, public persons, companies, etc.). It identifies the possible sources of misunderstanding, tensions or even conflicts (either by directly participating or by info from members) and comes up with means and instruments of managing them.

It is this team who offers support and motivation to the members involved in project organization.

 

Sandra Ghiţescu

She has a lot of examples and case studies showing that you can bring spring even with one flower and that when it’s you who are the change you want to see in the world, the world cooperates and changes with you. She can hardly wait to add “Let’s Do It, Romania!” to her list of examples of “Yes, it IS possible, even in Romania!”.

 

Angi Anton

Her firm belief is that nothing is impossible as long as there is trust. All depends on will and on one’s conviction that it can happen – of course, backed by a lot of work. Bit by bit, she is sure that she will manage to complete this project together with her team. So … Let’s Do It, Romania!

 

Raluca Irimia

She is an optimist and she likes making the others see the full half of the glass. She loves mountains and takes every opportunity to hike. She’s, as a good friend puts it, alive.

 

Elena Marineci

Just before writing something about herself she caught a glimpse of an older campaign with the slogan “I CAN!”. The synchronization seemed interesting to her, because she joined the “Let’s Do It, Romania!” team for the same reason – because she knows that when several people with a common mission join forces, they can change the world.

 

 

Alexandra Stroe

She thinks the project isn’t about a certain group of people, but about all responsible Romanians who are convinced that their country, too, can be clean, and who fight for turning their hope into reality.

 

 

 

The financing team’s role is to obtain funds for the various materials that are necessary for the project. The rule it has to obey is not to accept direct financing for the project. This team opens the discussions with the potential sponsors as soon as it has obtained the estimation of necessary resources from the rest of the project teams.

 

Ştefan Buciuc

Stefan is an open person, who is determined to make change happen. He decided to join “Let’s Do It, Romania!” after seeing what was going on around. He hopes that this project proves to everybody that if one has got enough good will and one manages to gather around oneself enough enthusiastic people, one can do anything.

 

Adrian Enache

Adrian is a freshman at the Business management faculty of ASE. He is sociable and very open with regard to social involvement and extra-curricular activities. He is passionate about what he does and he thinks tomorrow can be better only if people get directly involved. He dreams of a diplomatic career, but he is also open to the possibility of organizing events.

 

Twitter: http://twitter.com/EnacheAdrian

Facebook: http://www.facebook.com/EnacheAdrian

LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/EnacheAdrian

 

Iulia Ghiţescu

She’s happy to meet people who have heard about the project and want to have a role in the Clean-Up Day. She was a part of many volunteering projects, but none of them with such great impact.

 

Adrian Vasile Dumitraşcu

He wants to help change things. This is the first volunteering project to have him as a participant and he believes he’ll succeed in what he set himself to do. He’s tired of all the indiference that surrounds usi and he’s convinced that we can influence the future generations.

 

 

 

The IT (Information Technology) team deals with writing the software for the trash map, managing the website and creating the intranet for the project, where team members carry out their project-related discussions. Further on the team will ensure transmitting information to the project participants and it will also provide reports on the quantitative situation on site (estimations on waste quantities, lists of volunteers who signed up, etc.).

 

George Claudiu Panainte

George believes that only those things that evolve organically are sustainable. He is ambitious and determined to finish what he started. He is easily stirred up when he gets involved into new projects, but he manages to keep his feet on the ground with regard to the objectives he has set.

 

Tudor Jitianu

Tudor wishes to support civic initiatives with his IT experience and is interested in sustainability and the natural environment.

 

Florin Mandiuc

He is excited about new web technologies and IT, but also about making it possible for people to use them.

 

 

 

The management team deals with project management for this activity in Romania. Its objective is to give the general direction of the project, to form and keep project teams and at the same time to attract partnerships with NGOs (environment, social, education, and culture), the authorities, private companies, public persons or even individuals, as well as to ensure the functionality of these teams.

 

Liana Buzea

She does not know how to and she does not wish to do anything else than eco-activism. Even if people often tell her that she is too enthusiastic and she expects in vain to see some real results in Romania, she has seen that it’s possible so she carries on.

 

Mirela Iordache

She is a person who believes in civil society and in the idea that together we can carry out projects that are useful to Romania. She is optimistic, she has been an ecologist for quite some time and she is trying to use resources (natural, human, financial, etc.) in a more efficient way. She likes to think of her as a responsible leader.

 

Iulian Ştefănică

Iulian is very well-organized, he likes order and logics, trying to increase work efficiency as much as possible. He is keen on sports (tennis and basketball). He also collects funny hats and costumes which he enjoys wearing, as well, and he plans to prepare a suitcase of party costumes.

 

 

 

 

 


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*