Donează 2% pentru Let’s Do It, Romania!

Este acea perioada din an in care fiecare dintre noi completeaza formularul pentru a directiona 2% din impozitul pe venit, pentru o cauza in care crede.

Daca te numeri printre cei care doneaza an de an 2% pentru “Let`s Do It, Romania!”, iti multumim. Cu ajutorul vostru, strangem fonduri care ne ajuta sa mergem inainte si sa dezvoltam proiecte care protejeaza mediul, dezvolta comunitatile si educa elevii.

 

De ce sa donezi 2% pentru pentru “Let`s Do It, Romania!”:

 

Investesti in educatie – mergem in scoli si vorbim copiilor despre cum pot pastra un mediu curat.

Ajuti la curatarea Romaniei de deseuri – prin aplicatia LDIR, sute de zone cu deseuri redevin curate, iar voluntarii nostri se mobilizeaza mereu pentru natura.

Ajuti la dezvoltarea comunitatilor defavorizate intr-un mod sustenabil – combatem risipa si oferim familiilor sarace resurse primite prin donatii de la companii.

Sustii o organizatie care a aratat ca prin rezultate concrete ca ii pasa de Romania si o echipa de oameni tineri si pasionati de natura.

Vezi mai jos cele mai importante rezultate din cei 8 ani de “Let`s Do It, Romania!”

Cum poti dona 2% pentru pentru “Let`s Do It, Romania!” in 2 pasi simpli:

1. Completezi un formular Declaratia 230, daca în 2017 ai avut venituri numai din salarii, sau Declarația 200, daca ai realizat in 2017 si alte venituri (din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente).

Formularele sunt pretiparite cu datele Viitorul in Zori – Asociatia care detine brand-ul “Let`s Do It, Romania!” si organizeaza toate proiectele sub aceasta umbrela, tu trebuie doar sa completezi de mana.

2. Trimiti formularul la ANAF prin posta, cu scrisoare recomandata/ il depui direct la registratura administrației financiare (adresele Direcțiilor Generale Regionale a Finantelor Publice) SAU le aduci la sediul nostru din Str. Paul Greceanu nr. 26A, de luni pana vineri, intre 10:00 si 18:00 (pentru alt interval orar, te rugam sa suni in prealabil la numarul 0724 952 426).

 

Cateva informatii cheie pe care e important sa le stii:

*Completeaza cu datele personale numai unul din aceste formulare, în funcție de situația în care te afli.

Data pana la care poti trimite formularul este 25 mai 2018.

Fiecare angajat are dreptul de a redirectiona 2% din impozitul pe venit in fiecare an, prin completarea acelui formular. Daca nu completezi acest formular, acesti bani merg automat catre stat. Asadar, nu te-ai bucura mai mult sa stii ca Romania este mai curata si datorita tie?

Nici angajatul si nici angajatorul nu platesc nimic, fiind vorba de o suma aferenta castigului tau pe un an.

Asociatia care detine brand-ul “Let`s Do It, Romania!” si organizeaza toate proiectele sub aceasta umbrela se numeste Viitorul in Zori.

  1. Formular 230 Formular 200

 

Let’s Do It Again!