Community Manager App

Community Manager App

 

Proactivitate pe bune pentru o lume mai curată în era digitală. Așa se rezumă în câteva cuvinte aplicația LDIR. În spatele ei, voluntari din toată țara gestionează sesizările primite și le transmit către autorități, pentru curățarea mediului.

Avem nevoie de un om cu experiență de coordonare, care să fie un lider cu lipici pentru echipa de voluntari și care să acționeze cu diplomație și dorință de schimbare în relația cu autoritățile.

Suntem în continuă creștere și ne plac lucrurile nemaivăzute, de aceea avem încredere în oamenii proactivi care vor să aibă impact atât în societate, cât și în interiorul asociației.

Dacă ești acel Doer pasionat care îi pune în mișcare și pe cei din jurul tău și ești pasionat de tehnologie, te așteptăm alături de noi în dezvoltarea celui mai ambițios proiect de mediu care aduce în prim plan voluntariatul digital.

 

Ce vei face:

– Vei coordona echipa de voluntari pentru aplicație

– Vei asigura instruirea și dezvoltarea echipei de voluntari în ceea ce privește procesele aplicației

-Vei menține relația cu autoritățile;
– Vei gestiona baza de date cu raportările către autoritățile publice locale;
– Vei întocmi periodic rapoarte cu rezultatele aplicației

 

Beneficii:

– Vei face parte dintr-o echipă de oameni tineri, amuzanți și veseli, care își conduc viața după niște valori și niște principii solide. Ne respectăm reciproc, lucrăm împreună, avem curaj și vrem să contribuim la o Românie în care să ne facă plăcere să trăim;
– Vei avea ocazia să lucrezi în niște proiecte motivante, în care vei simți că munca ta chiar contează;
– Vei face parte din cea mai mare mișcare socială din România;

– Vei lucra intr-un sediu prietenos, in natura, intr-un mediu flexibil. Avem o super terasa si hamace unde poti lucra din cand in cand 🙂

– Vei avea constant oportunități de dezvoltare personală și profesională;

–  Vei avea un salariu și un pachet de beneficii motivante;

 

Cine suntem:

Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.

Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.

 Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

 

Ce mai trebuie sa stii:
Vom avea nevoie de tine full-time, mai ales atunci când lucrează și autoritățile, iar munca va fi răsplătită.

Până ne acomodăm unii cu alții, va fi o perioadă de probă de 2 luni.

 

Daca te-ai surprins zâmbind pentru că ți-ai dat seama că ti se potriveste, dă-ne de veste la adresa recrutare@letsdoitromania.ro și spune-ne într-o scrisoare de intenție ce te face să vrei să fii parte din echipa noastră, alături de bine-cunoscutul CV, până pe 1 septembrie. Succes!