Regionala

Sud (Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman)

Amelia Radoi – coordonator general

Este convinsa ca nu trebuie sa astepte sa faca altii ceva pentru ea, este convinsa ca doar prin actiune se poate schimba ceva, si este convinsa ca de fiecare data dupa Let’s do it, Romania! va urma We did it, Romania!

Sud-Est (Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea)

Mariana Batca – coordonator general

Initiativa si curajul ma definesc, credinta si responsabilitatea ma calauzesc, nedreptatile ma motiveaza sa lupt, respectul fata de om ma ajuta sa construiesc durabil. Cred ca spiritul si implicarea civica poate sa schimbe societatea noastra, cred ca impreuna putem da o alta fata Romania! Facebook: www.facebook.com/mariana.batca

Andreea Pirvu – asistent coordonator general

Voluntariatul i-a schimbat viata prin experientele pe care i le-a oferit, prin oamenii cu care a colaborat si prin viziunea pe care i-a creat-o asupra societatii si a implicarii civice. Desi voluntariatul presupune a te implica fara a avea un castig, ea considera ca aceasta activitate i-a oferit multe oportunitati si posibilitati de autocunoastere. Se implica in proiecte si isi da silinta sa fie implementate cu succes.

Facebook: www.facebook.com/andreea.e.pirvu

Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea)

Loredana Marincaş – coordonator general

Loredana ajuta, la schimbarea mentalitatii si atitudinii oamenilor, prin participarea proprie si prin mobilizarea altora in activitati informale/non-formale. Let’s Do It, Romania este o sansa pentru implicare si schimbare atat pentru populatie, companii private, cat si pentru autoritati!

LinkedIn: http://ro.linkedin.com/pub/loredana-marincas/10/8ba/91

Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui)

Delia Ariciuc – coordonator general

Fiindca ea crede in conceptul de voluntariat, proiectul “Let’s Do It, Romania!” i se potriveşte ca o mănuşă.”Let’s Do It, Romania!” 2010 a fost o provocare mare, care justifică toate eforturile depuse! Iubeşte oamenii şi crede cu tărie în puterea exemplului personal. Responsabilizarea socială o consideră o datorie de onoare şi un mod de viaţă.

Nord-Vest (Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj, Satu Mare)

Adrian Dan Pop – coordonator general

CV-ul lui indica doar faptul ca gandeste, ca vrea si poate sa isi aduca contributia personala si profesionala in mediul in care isi desfasoara activitatea, oricare si oriunde ar fi acesta. Credinta spirituala si integritatea personala sunt principalele sale valori. Pasiunea si ambitia il caracterizeaza in viata de zi cu zi. Riscul si vulnerabilitatea reprezinta pentru el RAUL necesar. Educatia sa nu se rezuma doar la cea formala intr-un cadru institutional, ba chiar a optat pentru o educatie non formala si, de multe ori, intr-un cadru la fel de non formal.

Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu)

Razvan Dragomir – coordonator general

Fiindca s-a implicat si in versiunea 1.0 a acestui proiect de curatenie nationala, a considerat ca anul acesta trebuie sa faca ceva mai mult, astfel incat mentalitatile gresite, de genul: “arunca ambalajul inghetatei pe jos, nu e nici o problema…”, trebuie sa dispara! Dar mentalitatea se schimba cel mai greu, si cu cel mai mare efort… DAR SE POATE! De asta suntem aici… so: Let’s do THIS! 🙂

 

 

Vest (Arad, Caras Severin, Hunedoara, Timis)

Adriana Stefanel – coordonator general

Crede ca este bine sa fie parte a solutiei nu a problemei si de aceea se bucura sa participe la proiectul Let’s Do It, Romania! Considera ca acest proiect este o solutie nu doar pentru un mediu inconjurator mai curat ci si pentru o societate mai responsabila.

 

Ileana Todoran – coordonator general

Ileana a fost interesata de mediu de cand era cercetas la liceu si participa la actiuni de igienizare a traseelor montane si de vopsire a marcajelor turistice. Uraste “munca patriotica”, dar adora voluntariatul. A avut sansa sa descopere o provocare mai mare decat taberele de cercetasi ale fiului ei, Alex (in varsta de 10 ani): proiectul “Let’s Do It, Romania!”. Si va invita si pe voi sa acceptati provocarea.”

LinkedIn: http://ro.linkedin.com/pub/ileana-todoran/16/328/448

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=650555265

 

Sud (Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman)

Amelia Radoi – coordonator general Este convinsa ca nu trebuie sa astepte sa faca altii ceva pentru ea, este convinsa ca doar prin actiune se poate schimba ceva, si este convinsa ca de fiecare data dupa Let’s do it, Romania! va urma We did it, Romania!

Sud-Est (Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea)

Mariana Batca – coordonator general Initiativa si curajul ma definesc, credinta si responsabilitatea ma calauzesc, nedreptatile ma motiveaza sa lupt, respectul fata de om ma ajuta sa construiesc durabil. Cred ca spiritul si implicarea civica poate sa schimbe societatea noastra, cred ca impreuna putem da o alta fata Romania! Facebook: www.facebook.com/mariana.batca Andreea Pirvu – asistent coordonator general Voluntariatul i-a schimbat viata prin experientele pe care i le-a oferit, prin oamenii cu care a colaborat si prin viziunea pe care i-a creat-o asupra societatii si a implicarii civice. Desi voluntariatul presupune a te implica fara a avea un castig, ea considera ca aceasta activitate i-a oferit multe oportunitati si posibilitati de autocunoastere. Se implica in proiecte si isi da silinta sa fie implementate cu succes. Facebook: www.facebook.com/andreea.e.pirvu

Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea)

Loredana Marincaş – coordonator general Loredana ajuta, la schimbarea mentalitatii si atitudinii oamenilor, prin participarea proprie si prin mobilizarea altora in activitati informale/non-formale. Let’s Do It, Romania este o sansa pentru implicare si schimbare atat pentru populatie, companii private, cat si pentru autoritati! LinkedIn: http://ro.linkedin.com/pub/loredana-marincas/10/8ba/91

Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui)

Delia Ariciuc – coordonator general Fiindca ea crede in conceptul de voluntariat, proiectul “Let’s Do It, Romania!” i se potriveşte ca o mănuşă.”Let’s Do It, Romania!” 2010 a fost o provocare mare, care justifică toate eforturile depuse! Iubeşte oamenii şi crede cu tărie în puterea exemplului personal. Responsabilizarea socială o consideră o datorie de onoare şi un mod de viaţă.

Nord-Vest (Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Salaj, Satu Mare)

Adrian Dan Pop – coordonator general CV-ul lui indica doar faptul ca gandeste, ca vrea si poate sa isi aduca contributia personala si profesionala in mediul in care isi desfasoara activitatea, oricare si oriunde ar fi acesta. Credinta spirituala si integritatea personala sunt principalele sale valori. Pasiunea si ambitia il caracterizeaza in viata de zi cu zi. Riscul si vulnerabilitatea reprezinta pentru el RAUL necesar. Educatia sa nu se rezuma doar la cea formala intr-un cadru institutional, ba chiar a optat pentru o educatie non formala si, de multe ori, intr-un cadru la fel de non formal.

Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu)

Razvan Dragomir – coordonator general

Fiindca s-a implicat si in versiunea 1.0 a acestui proiect de curatenie nationala, a considerat ca anul acesta trebuie sa faca ceva mai mult, astfel incat mentalitatile gresite, de genul: “arunca ambalajul inghetatei pe jos, nu e nici o problema…”, trebuie sa dispara! Dar mentalitatea se schimba cel mai greu, si cu cel mai mare efort… DAR SE POATE! De asta suntem aici… so: Let’s do THIS! 🙂

Vest (Arad, Caras Severin, Hunedoara, Timis)

Adriana Stefanel – coordonator general Crede ca este bine sa fie parte a solutiei nu a problemei si de aceea se bucura sa participe la proiectul Let’s Do It, Romania! Considera ca acest proiect este o solutie nu doar pentru un mediu inconjurator mai curat ci si pentru o societate mai responsabila. Ileana Todoran – coordonator general Ileana a fost interesata de mediu de cand era cercetas la liceu si participa la actiuni de igienizare a traseelor montane si de vopsire a marcajelor turistice. Uraste “munca patriotica”, dar adora voluntariatul. A avut sansa sa descopere o provocare mai mare decat taberele de cercetasi ale fiului ei, Alex (in varsta de 10 ani): proiectul “Let’s Do It, Romania!”. Si va invita si pe voi sa acceptati provocarea.” LinkedIn: http://ro.linkedin.com/pub/ileana-todoran/16/328/448 Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=650555265


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*